Op 8 april een wasmand besteld. Behalve een bestel en verzendbericht niets meer vernomen van Megamax. Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op emails. Voor het geval dat de klantenservice we... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Levering zou binnen 1-2 werkdagen zijn maar na 4 dagen niks gehoord en dus gemaild en na 48u geen reactie. Meerdere keren gebeld en elke keer antwoordapparaat. Gaat om een van hun sites: bonjourfoto.... Zobacz więcej
Ik zocht een uitbreiding voor een oud flits trigger systeem, Bonjourfoto heeft dit voor mij weten te regelen. Topservice
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Op 8 april een wasmand besteld
Voor het geval dat de klantenservice wel via deze weg reageert; het gaat om bestelling 5095
Dit is de eerste en dan ook gelijk de laatste keer dat ik bij deze webwinkel iets bestel. Jammer wat ze hebben een breed assortiment en nette prijzen.
Ordered two ND filters which I never received
I've ordered two ND filters on Camerafilterstore.nl (child web-shop of bonjourmedia.nl). I received a completely different filter with different parameters (which I do not need). When calling the shop, the automated answer says to send an email, which they never respond to.
So, be careful, it is a SCAM! You'll just lose your money.
Verre van top
Levering zou binnen 1-2 werkdagen zijn maar na 4 dagen niks gehoord en dus gemaild en na 48u geen reactie. Meerdere keren gebeld en elke keer antwoordapparaat. Gaat om een van hun sites: bonjourfoto.nl.
Na 8 werkdagen 1 van de 2 producten ineens ontvangen. Het andere product is een grote verpakking en wordt verstuurd via een andere partij. Welke partij dat is staat niet vermeld en dus ook geen idee wanneer. Deze is na twee mislukte pogingen te bezorgen (geen idee van gehad) toch bezorgd toen ik thuis was. Dus de producten gekregen maar levertijd en onmogelijkheid contact op te nemen maken dit een slechte shop.
Bonjour Media, is my worst shopping experience EVER
This is the first time that I have ever left a bad review for a company. Sadly, my experience is so terrible that I feel like other customers need to be warned not to shop here. I placed an order almost a month ago for a new lamp. I need the lamp for my work and it should have arrived in 2 days. After multiple emails and attempts to call (no one ever picks up the phone) I finally received a message 2 weeks ago that my lamp would ship Monday. Believe it or not I do still do not have my product! I sent an email earlier this week (Monday) asking to ship my product within a day or refund my money. In response to this email I received and message with a tracking number promising my lamp would be delivered by Tuesday. I keep checking the tracking number and postNL still hasn't received my package. I am absolutely flabbergasted by how unreliable and terrible the service of Bonjour Media is! It is crazy! Fingers crossed I will get my light or at least my money back soon.
Olichters ! die er mee wegkomen
Hoe is het mogeljk dat dit bedrijf nog bestaat, waarom hebben de mensen die hiervoor zijn opgelicht geen aangifte gedaan, om ze te stoppen.
Ik heb weken geleden iets besteld, wel gelijk een email dat mijn bestelling is ontvangen. toen weken lang niets meer gehoor. Ze nemen de telfoon niet op, en reageren niet op je emails.Na een paar weken (nadat ik tientallen mails heb gestuurd) kreeg ik bericht dat mijn bestelling is verzonden, met een track and trace code waar tot nu toe geen beweging in zit. Het geeft al ruim een week of wat aan dat post NL mijn bestelling nog niet heeft ontvangen.
Bestel niks bij Bonjourmedia of aangesloten webshops
Rood filters besteld voor mijn gopro, verkeerde product ontvangen, meer dan 5 mails gestuurd geen gehoor, 5x gebeld word niet opgenomen, geld kwijt en product die ik niet nodig heb. let op: bonjourmedia heeft meerdere webwinkels zoals o.a.: camerfilterstore.nl
Drama
Drama! Ik plaats een bestelling en betaal, nadien blijft het stil, geen pakket ontvangen, geen reactie op mail, telefoon wordt niet beantwoord.
No contact possible, no service, scam
Wettig recht op retour maar verkoper laat het afweten.
Geen reactie op email, telefoon wordt niet beantwoord.
Slechte ofwel geen service!
Tevreden over de snelle levering
Tevreden over de snelle levering. Goed verpakt. Dank jullie wel, Wil
Wij zijn heel goed geholpen met onze…
Wij zijn heel goed geholpen met onze vragen omtrent apparatuur, daarom hebben we hier onze fotostudio besteld. Tevreden klant.
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf! Schimmige manier van zakendoen. Bestelling wordt niet geleverd en telefoon niet beantwoord. Mail eveneens niet.
bestelling niet ontvangen en geen reactie
Kleefpasta besteld, niets ontvangen. Geen reactie op mail en telefoonnummer doet het niet. Oplichters.
Heb een omnibounch besteld maar enkel…
Heb een omnibounch besteld maar enkel de reactie dat hij besteld is en volgens website op voorraad. Tot op heden geen reactie meer mogen ontvangen. Gister en vandaag gebeld maar krijg het antwoordapparaat.
Ik heb hem besteld via Camerafilterstore.nl wat mij dan via het antwoordapparaat doorverwijst naar Bonjour Media.
Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier wat bestel!
komt afspraken niet na
komt afspraken niet na. Al weken wacht ik op bestelling maar wordt niet geleverd. Geen antwoord op mails, telefonisch niet bereikaar. Kortom WAARDELOOS
Goede website
Goede website. Veel keuze, ook dingen die je elders niet snel vindt.
Goed en vlot geholpen
Goed en vlot geholpen, voor herhaling vatbaar.
Bonjour Media levert niet en communiceert niet
Lenspouch besteld en betaald. "Op voorraad". Geen bericht van ontvangst betaling. Geen track&trace. Geen antwoord op email. Telefoon niet bereikbaar.
Gelukkig met PayPal betaald dus geld terug.
We zijn goed geholpen met ons design
We zijn goed geholpen met ons design. Kwaliteit van het doek is top!!!
We hebben hier hele leuke zelf…
We hebben hier hele leuke zelf ontworpen teenslippers besteld, aanrader
Onze spandoeken waren helemaal naar…
Onze spandoeken waren helemaal naar wens!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.