Det er virkelig sjældent man som kunde oplever så god service Vi handler tit med Boltelageret og har bestemt kun oplevet service af aller højeste karakter. er der det mindste med ordren så konta... Zobacz więcej
Efter at have modtaget en forsendelse fra Boltelageret spørger jeg mig selv; "Hvorfor handler man ikke oftere ved Boltelageret"? Ved bare lidt større mængder (jeg skulle bruge 50 stk.) er prisen n... Zobacz więcej
Har et lille værksted hvor vi restaurerer og fremstiller custom Puch Maxi, og fandt hos Boltelageret lige præcis det udvalg af bolte vi skal bruge.. alt gik som smurt, bestilling, forsendelse, komm... Zobacz więcej
God service. Stort udvalg - har de skruer byggemarkederne ikke har.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Skruer & Bolte - Store & Små.....Tjek Boltelageret.dk
Arresøvej 7C, 8240, Risskov, Dania
- mail@boltelageret.dk
- boltelageret.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling! Samtidig super hurtig levering altsammen til en god pris. 5 stjerner selvfølgelig 😉

Odpowiedź od Boltelageret
Efter at have skrevet til boltelageret…
Efter at have skrevet til boltelageret om hvornår de ville levere de bestilte bolte, gik der mindre end et døgn før jeg modtog varerne. Levering som det skulle være.

Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling! Og super-hurtig levering!
Nemt og hurtigt
Pæn overskuelig side, nemt at finde og bestille hvad man ønsker og hurtig levering.

Odpowiedź od Boltelageret
Leverede i henhold til bestilling og…
Leverede i henhold til bestilling og lovet leveringstid, hvad kan man forlange mere?

Odpowiedź od Boltelageret
Fantastisk service med levering samme…
Fantastisk service med levering samme dag.

Julen er redet
Min 85 årige fars Mekano sæt skal vidre til næste årgang. Men manglede skruer skiver og møtrikker. Jeg kludrer i bestillingen men den redder Boltlageret.
God jul
Fam. Hermansen

Odpowiedź od Boltelageret
Hurtig levering, og super service, også når Post Danmark fejler, tak til jer👍

Odpowiedź od Boltelageret
Fuld tilfreds og hurtig levering
Har handlet to gange hos boltelageret. Det bestilte er ankommet som aftalt. Den sidste bestilling lagde jeg ind en mandag kl 12:39. Posten afleverde pakken tirsdag morgen inden kl 8. Super hurtig levering. Handler der gerne igen.
super kundeservice
super kundeservice
de ringer hvis det ligner at man har trykket forkert i bestillingen, f.eks. bestilte jeg M4 bolte og M3 møtrikker. så modtog jeg et opkald for at høre om det er rigtigt eller en fejl.
En fantastisk oplevelse🤩
En fantastisk oplevelse🤩
Varen var som forventet🥳
Hurtig og nem levering.
Hurtig og nem levering.
Varen var som forventet.
Altid god og hurtig service
Hurtig og god service
hurtig levering :-)
God service-hurtig levering.
God service-hurtig levering.
Så kort kan det siges !!
Super hurtig levering
Gode priser ved køb
Gode priser ved køb - og hurtigt betjening til afhentning.
Anders, 8430 Malling
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.