God rådgivning fra A-Z Jesper sørgede for at vi følte os trygge i hele processen omkring vores boligkøb. Han kom endda med gode råd omkring forskellige forhold som han ikke havde behøvet og som... Zobacz więcej
Vi kan varmt anbefale Boligrådgivning.com til alle, der har brug det. Yderst professionel, ærlig og meget behagelig rådgivning. Hurtige og præcise svar og håndtering ved alle henvendelser.
Klar anbefaling herfra. Vi blev kontaktet af Jesper gennem et tilbud, hvor vi straks følte os trygge. Jespers gennemgang af kontrakten med os var velformuleret og forståelig, både på engelsk og... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Køberrådgiving til fast lav pris kr. 6.900. Skal I købe ny bolig så står vi ved jeres side, indtil I står med nøglerne i hånden. Køberrådgivning med alt inkluderet. Billigt salær / lav pris, men høj kvalitet og højt serviceniveau.
Duevej 12, 2000, Frederiksberg, Dania
- +4521319126
- kontakt@boligraadgivning.com
- boligraadgivning.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Trygt forløb
Vi fik hjælp til hele forløbet inkl. forhandling. Han fik forhandlet boligen et godt stykke ned og det gav en god tryghed at blive guidet igennem hele forløbet.
Man er i virkelig gode hænder hos Boligrådgivning.com
Man er i virkelig gode hænder hos Boligrådgivning.com, når der skal tages stilling til noget så stort som at købe ejendom. Jesper Lundes rolige væsen og store overblik gør, at processen bliver tryg og forudsigelig. Kan varmt anbefales!!
Fantastisk hjælp til førstegangskøb
Jeg vil gerne give Jesper 5 stjerner for hans fremragende hjælp til at købe min første lejlighed. Han var altid tilgængelig og svarede hurtigt og fyldestgørende på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig helt tryg ved at have Jespers støtte gennem hele processen – fra første kig på salgsopstillingen, over vurdering og forhandlinger, til dokumenthåndtering og tinglysning.
Kort sagt, Jesper sørgede for, at jeg kom hele vejen i mål uden nogen benspænd eller småproblemer. Mit boligkøb blev dejligt gnidningsfrit takket være den gode service fra Jesper. Jeg kan varmt anbefale at få hans hjælp!
Jesper fik os trygt igennem processen…
Jesper fik os trygt igennem processen efter underskrift af købsaftale, og hjalp os med opmærksompunkter og skøde osv.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Tak
Kan anbefales
God rådgiver, venlig og hjælpsom. Overholdt alle aftaler og frister, og har afgivet et stort 5- tal.
Tusind tak 💐💐💐💐💐
Det var meget trygt at blive ført igennem et boligkøb fra begyndelsen til sluttet.
Tak for tiden og tak for al hjælp Jesper ang huskøbet☺️💐
Mvh Christina
God og professionel rådgivning.
A Smooth Home-Buying Experience in Denmark
Highly recommendable. As an expat with limited Danish language skills, the team were more than helpful. They guided us through the legal process of purchasing our new home and without them it would not have been possible for us. In addition, they were always quick in responding to our questions and queries.
Fair price and great service. Thanks again.
Super service og rådgivning til en rigtig god pris
Jesper har ydet en virkelig god og kompetent rådgivning i forbindelse med mit boligkøb. Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen og kan kun give min bedste anbefaling.
Det var en tæt og personlig rådgivning
Det var en tæt og personlig rådgivning, altid til rådighed og med klare svar og rådgivninger.
Fantastisk service hele vejen
Vi fik en god og sikker service hele vejen , og informationen var hele tiden up-to-date .
Vi kan kun give dem , vores største anbefaling.
Virkelig god og seriøs hjælp
Virkelig god og seriøs hjælp. Jesper er hurtig til at svare, svarer forståeligt og er bare rigtig behagelig at tale med.
Alt i alt en virkelig god oplevelse!! 1000 tak til Jesper og boligraadgivning.com
100% pengene værd
100% pengene værd
Det er første gang vi køber et hus. Der er så mange ting man skal have styr på og det er nemt at miste overblikket. Vi besluttede at arbejde med Jesper og det var 100% det rigtige valg. Alt var så nemt, hurtigt, og præcist. Vi følte os trygge gennem hele processen.
Jesper made the process simple and easy…
Jesper made the process simple and easy to understand for us, and we appreciated his patience and expertise. His insight was extremely valuable to us and I don't think we could have done this without him.
En stor anbefaling herfra
Som førstegangskøber følte jeg mig meget tryg og tilfreds med Jespers service. Han var meget professionel, proaktiv og grundig. Jeg vil bruge hans service igen og helt klart anbefale ham til andre.
Alle pengene værd!
Jeg kan kun give Jesper min allerbedste anbefaling! Har følt mig tryg og i de bedste hænder. Jesper er effektiv, svarer hurtigt, omhyggelig og man føler sig "båret" igennem i en købsproces, der ind imellem føltes uoverskuelig. Jesper fik "oversat" samtlige dokumenter til forståeligt dansk, han spottede eventuelle mangler og fik rettet op på dette.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.