Bolig Magasinet Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Mine blade er altid kommet til tiden og abonnementet stoppede som aftalt. Alt i alt fik jeg, hvad jeg ønskede. Tak for et fantastisk blad og et godt tilbud med en lille Lyngbyvase.

Oceniono na 4 z 5

Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af kundeservice. Det var en hel anden oplevelse og mine oplevelser blev taget alvorligt. Så jeg fik en god behandling og forhåbentlig får deres telefonlin... Zobacz więcej

Meget inspirerende boligblad , hvor man kan få gode ideer til indretning

1. Media i wydawnictwo

Napisane przez firmę

På Boligmagasinet.dk får du tips til din drømmeindretning, de bedste DIY's og de vildeste boligforandringer. Vi viser de bedste fund og holder dig opdateret ...

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

53 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det er er godt blad og der er gode…

Det er er godt blad og der er gode inspirationer i til boligen 😁

27 marca 2024

Hej Julie. Tusind tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner!😊

Felicia, Bonnier Kundeservice.

Bladene kommer ikke frem 👎🏼

Har ikke modtaget blade siden november bladet … I skriver I gensender men det når ikke frem. Når I sender mig en mail og jeg hurtigt svarer tilbage kommer der autosvar med op til 5 dages svartid - og det går der ! Dvs korrespondancen trækker ud i månedsvis !!

23 marca 2024

Odpowiedź od Bolig Magasinet

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Med venlig hilsen,
Felicia, Bonnier Kundeservice

Oceniono na 1 z 5

Har forsøgt siden september at opsige…

Har forsøgt siden september at opsige mit abonnement uden held har fået dokumentation på opsigelsen som også er sendt til firmaet men som de ikke læser bliver ved med at sende bladene og regninger pånoget som et opsagt så pas på ikke at blive bondefanget af et useriøst firma
Virkelig en dårlig oplevelse har brugt oceaner af tid på et møjfirma

10 stycznia 2024

Odpowiedź od Bolig Magasinet

Vi vil gerne hjælpe dig. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Felicia, Bonnier Kundeservice

Meget inspirerende boligblad

Meget inspirerende boligblad , hvor man kan få gode ideer til indretning

19 lutego 2024

Hej Gitte
Tusinde tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner! 😊

Thomas, Bonnier Kundeservice.

Oceniono na 5 z 5

Altid ideer og inspiration til…

Altid ideer og inspiration til indretning.
Dejligt med farvekoder på maling😊

28 stycznia 2024

Hej Hanne.
Mange tusinde tak for de rosende ord og de 5 stjerner!
Med venlig hilsen Helle, Bonnier Kundeservice.

Spændende og flotte artikler

Spændende og flotte artikler. Finder meget inspiration i bladet.

10 stycznia 2024

Hej Anne Marie
Mange tusinde tak for de rosende ord, samt de 5 stjerner!

Perfect

Everything was ok

3 grudnia 2023

Hej Claudia
Mange tak for den flotte anmeldelse,og de 5 stjerner!
Thanks a lot for your kind words, and 5 stars!
Med venlig hilsen / Best regards Anne Katrine, Bonnier Kundeservice

Oceniono na 4 z 5

Bladet er specielt bestillt til min…

Bladet er specielt bestillt til min svigerdatter i udlandet!

28 listopada 2023

Hej Kirsten
Mange tak for din anmeldelse, samt de 4 stjerner!
Det var en sød ide, at tænke på din svigerdatter. Jeg ser, at du har oprettet det i dit navn, men hvis hun efterfølgende ønsker at få magasinet tilsendt udlandet, er det muligt at hun opretter et abonnement. Der kommer dog lidt eksta forsendelses udgifter på.
Du er meget velkommen til, at kontakte kundeservice for yderlig infomation på telefon: 39 10 30 00.

Gode idéer

Gode idéer, gode tips, god information.

15 listopada 2023

Hej Kim
Tusinde tak for de rosende ord og de 5 stjerner!

Oceniono na 2 z 5

Det nr jeg har fået er meget ensidigt

Det nr jeg har fået er meget ensidigt. Håber de næste bliver bedre.

11 listopada 2023

Hej Kirsten
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og den er hermed videresendt til redaktionen.

Dejligt

Dejligt, for mig nyt blad med korte artikler og skønne fotos om den kommende højtid. Tak

8 listopada 2023

Hej Britt
Mange tusinde tak for de rosende ord og de 5 stjerner! Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.

Godt blad

Fantastiske bolig sider med DIY

6 listopada 2023

Hej Sanne
Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner!

Oceniono na 1 z 5

Konstante opringninger (Igen..)

Tak, jeg har svaret på jeres anmodning
___________
Sidste jul købte jeg 3 jule magasiner hos jer og afmeldte det igen. Jeg var i kontakt med jer for ca. 5-6 måneder siden, og igen da i ringede d. 5-8 juli, ift. jeres konstante opringninger som havde stået på længe. Jeg havde over flere omgang været i kontakt med jer telefonisk og via mail men lige lidt hjalp det. Da jeg skrev her på Trustpilot hjælp det endelige (Trist og irriterende det skal så langt ud).
Siden d. 11 oktober er i begyndt at ringe igen. Jeg har ikke mulighed for at tage den, da jeg er på arbejde. Jeg har ringet og bedt jer om at stoppe men det fortsætter stadig. (Jeg ringede både i torsdags og fredags) På trods af jeres inspirerende magasin, har jeg stadig fortrudt at jeg har købt jeres magasin og kommer ikke til det igen - Pga. Jeres konstante opringninger, det kun forvolder besvær (åbenbart). Hvis i så bare stoppede første gang og slettede mit nummer HELT ville det selvfølgelig ikke holde mig væk. Men det er virkelig frustrerende..

Jeg havde skrevet en anmeldelse d. 18 juli som i har fjernet som omhandlede det samme..

16 października 2023

Hej Louise.
Jeg har sendt en mail til dig den 19.10.23, og da vi ikke har hørt yderligt regner jeg med at sagen er afsluttet. Du ønskes en god dag!

Oceniono na 2 z 5

Rigtig hyggeligt blad - alt for meget spam

Rigtig hyggeligt blad.
Det kan dog ikke anbefales at tilmelde sig abonnement for at spare lidt på prisen.
De videresender din mail til en webshop, som du derefter modtager spam fra flere gange om ugen. Jeg har fået tonsvis af spam, men ingen magasiner...
Jeg spørger til spammailsne hver gang, men der bliver aldrig svaret.

28 maja 2023

Hej igen Martin
Vi har ikke modtaget nogle oplysninger fra dig, så vi kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på mailadressen: KS@bonnier.dk

Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice/ Trustpilot

hurtig

det hele gik hurtig og et rigtig godt blad

23 kwietnia 2023

Hej Conny
Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Skønt blad med dejlige artikler

Skønt blad med dejlige artikler. Indbydende.

23 kwietnia 2023

Hej Lise
1000 tak for din flotte anmeldelse, samt 5 stjerner!
Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej