Mærkelig fraflytningsopgørelse - har andre prøvet det samme med fusk af datoer??
Mærkelig fraflytningsopgørelse:
For det første forholder de sig på ingen måde til specifikationskravene, og det mener de heller ikke de skal, da det er "deres egne" de bruger. De praler af, at løsningen er 25% billigere, men alligevel ønsker de ikke at give en udførlig liste over håndværkertimer, antal kvadratmeter der er fx malet, indkøb af maling osv.
For det andet er jeg slet ikke enig i opgørelsen, holdt op mod den fejl- og mangelliste jeg lavede til indflytningen. (fx mener de, at jeg skal betale ca 2500 for rengøring, på trods af at lejemålet var slut rengjort). Det er værd at nævne at lejemålet ved indflytning både var beskidt mange steder, men også bød på skimmelsvamp.
De ønsker ikke at forholde sig til min fejl- og mangelliste, men når de så endelig gør får jeg af vide, at den er ugyldig da den er sent for sent og så skriver de en random dato på. Heldigvis har jeg screenshots af diverse kvitteringer og mails som dokumenterer at min fejl- og mangelliste er indsendt rettidigt og derfor er gældende.
Da de bliver konfronteret med, at de direkte lyver og fusker med datoer kvitterer de med dette svar: Agter ikke bruge yderligere tid på dine anklager, og vil slet ikke synke så dybt og gå ned på det niveau du befinder dig på. Vi har vores dokumentation i orden og sagen vil blive bragt for huslejenævnet såfremt der ikke betales. Fremtidige henvendelser vil ikke blive besvaret når niveauet er så lavt.
Status er altså, at de ikke besvarer mine 3 konkrete spørgsmål og lukker ned for al kommunikation.
Er der andre der har prøvet lignende med dem?