Bolette's stofbutik Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fik mine vare hurtigt, top kvalitet og personlig hilsen ved ordren, kun til at blive i godt humør af. vil helt klart anbefale Bolettes stofbutik

Oceniono na 5 z 5

Bolettes Stofbutik har et godt udvalg af stof og tilbehør, der kan gøre enhver syentusiast glad. Jeg mødte Bolette første gang på AOHs messe i Rødovre for et par år siden og hvert år lige siden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil give mine bedste anbefalinger til Bolette, hun giver så god en service, er meget hjælpsom og omsorgsfuld overfor sine kunder. Og er der sket fejl og man skriver til hende for, at gøre hende opmærk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er forbundet med stor tryghed, ærlighed og imødekommenhed at Bolette driver sin virksomhed. Der er altid hjælp og råd at hente, på trods af at jeg befinder mig i København og Bolette's i Jyllan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca tkanin

Napisane przez firmę

Stofbutik, salg af metervare, tilbehør og garn. Jeg har både en fysisk butik og en webshop.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Fik mine vare hurtigt

vil helt klart anbefale Bolettes stofbutik

14 lipca 2026

God service

God service. Lille hilsen med pakken. En gratis rulle sytråd, da mit stof var udsolgt /forsinket.

18 listopada 2025

Fint stof

Fint stof, hurtig forsendelse og hyggelig og kompetent service

16 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Bolettes Stofbutik - anbefales varmt!

Jeg mødte Bolette første gang på AOHs messe i Rødovre for et par år siden og hvert år lige siden er hendes stand et "must". Webshoppen er rigtig god og på det seneste har jeg fulgt med i hendes Facebook Live to gange om ugen.
De ting (stof og tilbehør) jeg har købt (online og akustisk) er altid i en god kvalitet og til en god pris.
Bolette selv er et venligt, imødekommende og hjælpsomt menneske.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bolettes Stofbutik.

27 sierpnia 2025

Hurtig sikker levering

Hurtig sikker levering. Stort udvalg af mønstre fra Made by Runi

10 lipca 2025

Kundeservice

Hos Bolette er der meget stor kundeservice, svartiden er hurtig, og fra bestilling til levering går der Max 2 til 3 dage.
Handler der meget gerne igen

24 czerwca 2025

Meget hurtig levering

Bestilte dagen før modtagelse, dejligt når man lige er i gang med et projekt og løber tør for materialer.
Bolette har super gode varer til en god pris

31 maja 2025

Jeg deltog i Sy ved Skælskør

Jeg deltog i Sy ved Skælskør. Det var en fantastisk weekend og vi blev Max forkælet af Bolette og hendes datter.
Butikken var super god og der var inspiration til enhver smag.
Alt i alt alle pengene værd.

14 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej