Banner for Bole.se

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde portabelt elstaket (smartfence) som var transportskadat. Jag ringde och de var mycket hjälpsamma och svarade fort. Jag blev ombedd att skicka bilder på skadorna o paket. Efter mindre än... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde en bidräkt, tyvärr blev det fel med leveransen och den dräkt jag ville ha var slut i lager. Snabb och trevlig kontakt med kundtjänst, och jag fick krediterat det jag betalat, så även om jag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde en värmebalja. Kommunikationen om leveranstiden var transparent, behövde inte fråga efter själv. Transformatorn hade en lite skada, fick en ersättningsprodukt omgående utan problem, och det... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż płodów rolnych
  2. Sprzedaż internetowa
  3. Sklep BHP

Informacje o Bole.se

Napisane przez firmę

Välkommen till Bole.se - Lantbutiken på nätet som gör lantlivet enklare!

Vi fyller ständigt på med nya lantbruksprodukter från kända varumärken av högsta kvalitet. Vi har funnits sedan 1985 och har specialiserat oss på produkter till jordbruket, skogsbruket och gården.

I vårt stora sortiment på över 15 000 produkter hittar du bland annat stängselaggregat, elstängsel, Vilt och Elnät inom stängsel. Vi har fullsortiment av vattenkoppar från Suevia och La Buvette som vi kompletterat med vattenkopplingar och slang. Till stallet erbjuder vi även fullsortiment av Henderson skjutportar och Kraiburg stallmattor.

Vi har även ett stort utbud av utfodringsprodukter och vitaminer och tillskott till djuren. Bole har en bred kunskap inom lantbruksprodukter så kontakta oss gärna för offert eller planering av större projekt.

Personlig service och support gör det lättare för dig som kund att välja rätt produkt. Bole har 30-dagars öppet köp och fri frakt från 2 500 kr *gäller ej skrymmande produkter.

Vi har över 200 kända varumärken i vårt sortiment. Snabba leveranser och säkra betalningar. Välkommen till Bole.se - Vi är din gårdsservice och lantbutik på nätet som gör ditt lantliv enklare!

Besök vår hemsida

Gör ditt lantliv enklare

Napisane przez firmę

Bred kunskap och support inom lantbruk och tar ansvar hela vägen före, efter och under köpet.
Vi har ett av Sveriges största sortiment inom stängsel, vattenförsörjning, djurvård och mycket mer. Vi fyller ständigt på med nya lantbruksprodukter från kända varumärken av högsta kvalitet. Kontakta oss idag.

Snabba leveranser och personlig service

Snabba leveranser

30 dagars ångerrätt, vilket innebär att du under denna tid kan skicka tillbaka det som köpts av oss om du av någon anledning ångrar dig. Vid en retur återbetalas du det belopp som motsvarar det belopp som du betalt för de returnerade varorna.

Dane kontaktowe

Promotion box for Bole.se

Bole - Gör ditt lantliv enklare

Ett av Sveriges största sortiment inom lanbruks- och hästartiklar.

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 3 z 5

Fick hem våra efterlängtade delar

Fick hem våra efterlängtade delar, började montera dom dagen efter då vi inser att det var bara lite drygt 75% av det vi beställt. Trasig kartong så kan ha ramlat ut på lastbilen, men det var väldigt jämnt och fint antal på dom 3 olika artiklar som kom så om det var skickat rätt från början låter vi ha osagt.

12 stycznia 2026
Logo Bole.se

Odpowiedź od Bole.se

Hej, tack för din feedback.

Vi ber om ursäkt att antalet inte var fullständigt vid leverans, tyvärr måste något hänt vid transporten. Efter ni kontaktade oss skickade vi direkt ut kvarvarande antal.

Kontakta oss gärna igen ni har frågor.

Med vänlig hälsning, Bole

Oceniono na 1 z 5

Väntade 3v på min beställning

Kommunikationen om att varan jag beställt skulle dröja veckor innan dom fick in igen var obefintligt och vid kontakt med kundtjänst dröjer svar och dessutom stämde inte svaret heller.

18 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej