BoksenCover.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har for nylig købt mobiltilbehør fra Boksencover, herunder iPhone-lader, panserglas og en urrem, og jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Priserne var rigtig gode sammenlignet med mange and... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god behandling af en reklamation på mit købte cover, som desværre var skæv i højre side, så mobilen ikke kunne sidde fast. Det blev ombyttet. Bedste hilsner Kurt Sørensen Hals

Oceniono na 4 z 5

Når først “Boksen” havde fået pakket ordren og transportøren havde fået min vare gik det hurtigt. Den sidste stjerne kan komme når Boksen reagerer noget hurtigere med sin del af opgaven - Mange andr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Når en’ bestilling kommer hurtigt og uden pjat frem og produkt lever op til det lovede og forventning så kan man jo kun blive glad i grydelåget

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych

Napisane przez firmę

Boksen er en dansk webshop, der specialiserer sig i tilbehør til iPhone. Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter, herunder skærmbeskyttelse, opladere og covers, med fokus på funktionalitet og holdbarhed. Vi arbejder målrettet for at levere en problemfri shoppingoplevelse med hurtig levering (1-2 hverdage), 100 dages returret og en 100 dages tilfredshedsgaranti. Vi stræber efter at tilbyde både konkurrencedygtige priser og høj kundeservice. Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vores kundeservice står klar til at assistere dig. Boksen – Kvalitetstilbehør til din iPhone, leveret hurtigt og sikkert.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 84

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Urremmen har itu ved modtagelse Pælen…

Urremmen har itu ved modtagelse Efter kontakt med Boksen hvor jeg sendte et billede af urremmen sendte de straks en ny urrem Meget fin service

17 października 2024
Opinia niezależna

Hej Bodil,
Hvis du har modtaget noget der er ‘ubrugeligt’, så er det en fejl på produktet. Det beklager vi. Lige umiddelbart lyder det til, at du skriver det er knækket, men jeg har sendt en mail til dig, så vi kan finde ud af problemet og få sendt en ny.

Vi har altid 2 års reklamationsret og tilbyder desuden 100 dages tilfredshedsgaranti, så vores kunder altid er helt tilfredse med det modtagne.

Oceniono na 2 z 5

Kunne være bedre

Hurtig og nem bestilling.
Flot Cover
Synd at cover ikke passer helt til iPhone 14. knappen i højre side kan kun bruges med stort tryk med negl.
Har haft fat i kundeservice, skal bare "bruges"
Dette hjælper så ikke og har skrevet igen uden at høre fra dem.
Købte den 19/06

14 lipca 2024
Opinia niezależna

Hej Jan,
Jeg beklager dit svar på vores mail er blevet overset. Jeg har svaret på den, så vi kan finde en løsning, da det umiddelbart er en produktionsfejl på det, som du har modtaget.

Oceniono na 1 z 5

Elendigt Mobilcovet

Købte et etui til min nyerhvervede IPhone 12 Max pro og blev meget skiftet over den overhovedet IKKE kunne lukke coveret sammen og beskytte min mobil, hvis jeg tabte den.

28 marca 2024

Hej,
Coveret du har købt er lavet i et materiale som giver sig efter brug. Så hvis man putter flere kort i coveret, end det er lavet til (2-3 kort), så vil det ligesom en pung have problemer med at lukke i starten. Det giver sig dog, og kan godt lukke efter med flere kort efter brug.
Det kan selvfølgelig lukke hvis man sætter den tiltænkte mængde kort i.

Vi har heldigvis 100 dages tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med coveret, så kan du skrive en mail til os og så får jeg hjulpet med at få pengene refunderet.🙂

Jeg ville dog råde til, at tage det i brug først med de 2-3 kort, og så vil det indenfor kort tid kunne holde flere. Det er nemlig ikke en fejl, men blot fordi det ikke er lavet til at holde flere kort end 1 i hver lomme. 😁

Hurtig levering

Hurtig levering. Men ikke tilfreds med dao leveret i Lemvig 12km fra bopæl når vi har en ved købmanden i nr Nissum ( 350 m ) fra vores bopæl. Men fin cover. Hvorfor svares der i kones navn

14 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej