Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Blij met sneakers, jammer dat het zo lang duurde. Kreeg aanvankelijk bericht van vertraging met 2wk, kreeg daarom wel korting. Helaas bleek vervolgens verkeerde maat onderweg te zijn, waardoor nog mee... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

nike air max bw persian violet besteld op 18/12 geleverd op 24/12 levering 3 dagen vroeger dan verwacht, Top! spijtig dat je via visa moest betalen wat gemaild en zij stelde voor om via m... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie schoenen, en uiteindelijk precies 2 weken later geleverd. Fijn om de status van de bestelling te kunnen volgen, en via de app contact te hebben, dat geeft vertrouwen. Vond wel dat er nog best w... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De levering duurde langer dan in eerste instantie werd aangegeven. Hier app contact over gehad. Hier werd snel op gereageerd. Er werd een compensatie aangeboden of ik kon het volledige bedrag terug ge... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca rozwiązań e-commerce
  2. Sklep z butami

Napisane przez firmę

Bogess is een jong en dynamisch bedrijf. Met Bogess uiten wij onze passie voor 'exclusive footwear'. Bogess biedt een online platform aan sneaker-lovers waar ze veilig exclusieve sneakers kunnen kopen. Bogess staat voor kwaliteit en service. Ben je op zoek naar een unieke uitstraling? Bij ons ben je aan het juiste adres. Drop gemist? Geen zorgen… Bogess regelt het!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Lijkt op oplichting

Alles lijkt op oplichting. Ik heb op 25 februari 2022 besteld en na 2 maanden geduld heb ik mijn conclusies getrokken. Oplichting. Ik heb 3x een mail gehad dat het later geleverd werd, o.a. problemen bij de douane. Volle mep betaald voor 2 paar Air Max 1 grey mint. Helaas! Want de reviews t/m februari waren goed. Sinds vorige week de website uit de lucht. Telefoonbandje en verbinding wordt verbroken. Geen reactie op mails. Niet meer bereikbaar na 23 maart 2022. Ik speculeer (maar ze geven me geen andere keuze) dat het bedrijf prima liep, de eigenaar sinds februari in de problemen is geraakt en nog even heeft gecasht om de eigen schade te beperken. Ik heb aangifte gedaan en adviseer iedereen die dit leest dat ook te doen op politie[.]nl.

23 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Zelfde verhaal als velen 275 EUR…

Zelfde verhaal als velen 275 EUR betaald en al weken aan het wachten op levering en geen enkele communicatie meer en niet bereikbaar. Aller slechtste ervaring met online shoppen ooit bij hen.

20 kwietnia 2022

Money Stolen

I paid for my order 19/03/2022, since I have sent mails, Whatsapps, but no response, I also see the site has gone down so I have officially been robbed of €196,99.

19 kwietnia 2022

Oplichting?

Ik heb op 26 maart jl. Jordans besteld. Deze zouden uiterlijk op 8 april geleverd worden. Tot op heden niks ontvangen. Vorige week heb ik een mail gestuurd, maar helaas tot nu toe geen reactie. Nu is de site uit de lucht. Oplichting?

15 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Krijg totaal geen reactie bij bestelde…

Krijg totaal geen reactie bij bestelde Jordan.

Ik heb zowel per mail als whatsapp contact proberen te zoeken.
Inmiddels bijna 2 weken verder en totaal geen reactie mogen ontvangen.
Ik heb ruim 250 euro betaald.
Vind het heel vreemd dat ik geen enkele reactie krijg. Ik wil per direct mijn geld terug.

11 kwietnia 2022

Super slecht!

23 dagen nog Niks !! Niet te bereiken per telefoon,reageren niet op mail ; niks bestellen !!! 275 euro betaald , Hoe kan dit bedrijf goed aangeschreven staan ??? Zie onderstaande laatste reviews, lijkt vanaf half Maart fout te gaan

9 kwietnia 2022

13 februari een paar jordans besteld

13 februari een paar jordans besteld, en tot heden nog niks ontvangen. Ook per mail en telefonisch wordt er niet meer gereageerd.

Dit is overigens al de 2e x dat Bogess zijn afspraken niet nakomt.

7 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Ik heb op 13 Maart Jordans bestelt maar…

Ik heb op 13 Maart Jordans bestelt maar heb nog steeds niks ontvangen. Ik heb een mailtje gestuurd 5 dagen geleden, maar ook geen reactie. Telefonisch hoor ik steeds, het is te druk bel op een ander tijdstip. Ik vind dit niet kunnen, ik wil of mijn geld terug of de schoenen binnenkrijgen!!!!! Het is nu 27 april en heb nog steeds niks binnen gekregen, weggegooid geld :(

31 marca 2022

geen geld ontvangen

geen geld ontvangen, al wekenlang staat boven de site dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. kortom leugens, leugens en nog eens leugens. ze eindigen hun bericht met u kunt contact opnemen, met wie? alle communicatie middelen werken niet, u hebt mijn mailadres. u kunt contact met mij opnemen!
alvast dank

16 marca 2022
Logo Bogess

Odpowiedź od Bogess

Beste Hafid,

3 dagen geleden hebben wij al gereageerd op uw 1 ster dat u eerder hebt geplaatst en gevraagd in contact te komen met u. Wij hebben meerdere malen geprobeerd contact op te nemen met u zonder. Dit mocht helaas niet baten. Jammer dat dit zo aan toe gaat. Wij doen ons best alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej