Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og effektiv betjening af vores køb af andel. Vi stod i en knibe med at få vuggestueplads ifm. flytning, men administratoren eksekverede så hurtigt at vi fik papirerne på plads i så god tid,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Boelsskifte har været vores ejendomsadministrator i et snart et år og har på den relativt korte tid været med til at løfte driften af vores andelsforening til et helt andet niveau. Vi får proaktiv og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Efter mere end en måned og på trods af gentagne forsøg på at få kontakt med vores administrator, er vi kun blevet mødt af tavshed. Opdatering: Den rungende tavshed blev udskiftet med gentagne fals... Zobacz więcej

1. Firma zarządzająca nieruchomościami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Boelskifte har mere end 55 års erfaring med administration af og rådgivning til andelsbolig- og ejerforeninger. Vi er således det administrationsfirma med den længste erfaring og er en af branchens mest velrenommerede. Kontinuitet, stabilitet og ansvarlighed er nøgleord hos Boelskifte. Mere end 20 specialiserede og servicemindede medarbejdere sørger for, at vore kunder føler sig værdsatte og i trygge hænder. Som noget særligt hos Boelskifte har bestyrelser og ejere direkte adgang til administrationens advokater. Og det koster ikke ekstra. Advokaterne hjælper også med f.eks. byggesager og retssager. Vi anvender nyeste it-løsninger og er naturligvis medlem af Ejendom Danmark og Advokatsamfundet.

4,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

God administration

Vi har Boelskifte som adm i vores andelsforening, og jeg er yderst tilfreds. De er altid til at få fat i, og klar til at besvare spørgsmål. Jeg synes de er professionelle samtidig med de har en uformel kommunikation til deres kunder. Dem kan jeg godt anbefale.

26 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk arbejde af Frederik fra…

Fantastisk arbejde af Frederik fra Boelskifte da jeg skulle sælge min andelslejlighed. Han har virkelige været god til og hjælpe i hele processen af mit andels salg. Kommunikation har været i top. Kan varmt anbefales ham som rådgiver på salg af andelslejlighed.

5 stycznia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ville ønske jeg kunne skrive noget…

Ville ønske jeg kunne skrive noget positivt. Men mine oplevelser med dette firma er virkelig skræmmende uprofessionel sagsbehandling hele vejen igennem. Alt trækkes i langdrag og gøres unødvendigt kompliceret. Pengemaskine? Min vurdering er et arrogant firma der ikke tåler kritik og ikke har styr på deres processer.

14 sierpnia 2021

Bedste arbejdsplads

Kære alle,
En stor ros til Boelskifte Administration for at være en enorm skøn arbejdsplads.
Flittige og dygtige medarbejdere, som gør et godt stykke arbejde.
Bh.
Julie

11 września 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har i forbindelse med…

Jeg har i forbindelse med administratorskifte stiftet bekendtskab med Boelskifte, og det er jeg utrolig glad for. Der bliver ikke gået på kompromis med noget, og det vi modtager er altid super godt.
Mvh Julius

28 lipca 2020

Kære Boelskifte og Frederik,

Kære Boelskifte og Frederik,
Tusinde tak for hjælpen i forbindelse med handelen af min andelsbolig.
Det har været så dejligt at der hele tiden er styr på det hele, og du har taget dig tid til at forklare mig hele processen, så jeg har kunne føle mig tryg.
Mange tak

24 lutego 2020
Oceniono na 1 z 5

Service er et begreb i Rusland

Oplevelsen med Boelskifte Administration har på alle måder være uheldig og dårlig, hvilket har trukket alle dele af min sagsbehandling i langdrag.

Først kunne en salgsaftale ikke udarbejdes grundet ferie og med begrundelsen, at det var kompliceret at udarbejde en overdragelsesaftale - og der bestemt ikke var tale om en standardkontrakt. Da kontrakten endelig blev fremsendt var der tale om en standardkontrakt, som lod meget være op til fortolkning, men der kunne ikke blive tale om rettelser, da det netop var en standardkontrakt.

Man får en fornemmelse af, at Boelskifte Administration har valgt at prioritere sig selv på bekostning af service, hvilket kommet på bekostning af inkonsistent rådgivning og forskellige udmeldinger.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse og jeg kan ikke anbefale andre foreninger eller udlejere at benytte dette firma.

21 lutego 2020
Oceniono na 5 z 5

Tak for hjælpen til Boelskifte…

Tak for hjælpen til Boelskifte Administration.
Efter i har overtaget administrationen af vores andelsboligforening er der kommet styr på alt, og vi kan som bestyrelse sove trygt om natten.
Tak for det gode samarbejde.

5 lutego 2020
Oceniono na 2 z 5

Boelskifte ligger ansvaret fra sig.

Boelskifte er super gode, hvis det der på deres primisser. (at de kan skubbe ansvaret fra sig)

Jeg skulle sælge min lejlighed her i år (slutningen af 2019)
Boelskifte, er utrolig hurtigt til at få salgsaftalen lavet, hvilket var virkelig virkelig godt.
Mens de laver den, har jeg en vurderingsmand ude for at tjekke min lejlighed for fejl og mangler. jeg får rettet fejl og mangler. så i følge rapporten er der ingen fejl i lejligheden.

Køber vil gerne købe mine løsører med, og ifølge loven skal alle priser ved køb af en lejlighed andelsbolig oplyses i salgs aftalen, ellers er det et ulovligt salg. Men løsøre går dog stadig under en privat handel. (handle mellem to private, hvor det er alm. pli der er den eneste lov der gælder)

vi skriver alle under på salgs aftalen (sælger, køber, og bestyrelsen), køber har i følge salgs aftalen 14 dage til at indsigt MANGLER ! finder køber fejl i lejligheden, skal køber enten have en vurderingsmand ud og tjekke om dette er en oprigtigt fejl, og om dette eventuel skal fraskrive i andelsværdien og køber skal kunne bevise at dette var en fejl ved inden overtagelse.

Køber gør indsigelse, på noget løsøre, noget lys i køkkenet og en dør som køber mener binder.

1. sælger kan ikke gøre indsigt på løsøre, da dette er en privat handel. (boelskifte mener dog her at de penge skulle havde vært lavet på en kontrakt ved siden af salgsaftalen, (jeg bliver her bedt om at jeg skulle sælge min lejlighed ulovligt) og boelskiftet mente derfor at de kunne tilbage holde pengene for min vaskemaskine)
2. lyset i køkkenet var fordi at pærene var gået.
3. Den bindene dør, havde køber ringet og fået et tilbud over tlf. på at alt skulle laves ved denne dør. (køber mener her at døren bands så meget at der skulle brugs vold og den skulle sparkes op)
- Døren bandt ikke.
- køber oplyser selv at havde skruet på døren, men ligger derefter ansvaret over på mig.
og selv hvis dette var en fejl så skulle køber (som skrevet længere op, få vuderingsmanden ud, dette er noget Boelskiften skulle oplyse køber om. samt køber skulle bevise at fejl var der inden overtagelse, da der havde vært en vurderingmands ude inden overtagelse)

boligskifte vælger at tilbage holde lige præcis det beløb, som køber ønsker at få.

jeg beder flere gange om at komme igennem til advokaten, hvilket ikke sker.
jeg sender en mail, til dem med spørgsmål til advokaten, hvilken jeg aldrig får svar på. (jeg havde selv på dette tidspunkt vært ude og opsøge advokat for at hører hvordan jeg stod i forhold til at dette med køber, og jeg havde alle love og regler på min side)

men Boelskifte vælger stadig at tilbage holde mine penge, samt det eneste svar de kan sige til mig når jeg ringer ind og stiller spørgsmåltegn til dem, er: det er noget som dig og sælger sammen skal finde ude.

jeg kan personligt ikke anbefalde dem ved et salg, da de ligger ansvaret fra sig. samt at de laver en salgskontakt de ikke overholder og og de bedte mig om at sælge min lejlighed ulovligt.

13 grudnia 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej