De behandeling ging vlot, super professioneel, er wordt verteld wat er gedaan wordt en was vrijwel pijnloos. Het resultaat was meteen zichtbaar, zonder 'opvallend' te zijn. Prachtig, erg blij mee!
Zobacz, co mówią recenzenci
They're incredibly meticulous and professional. I came in because of jaw clenching, and although I needed a touch-up after four weeks because the pain returned, they honored their guarantee and treate... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Medisch afvallen gestart omdat ik bij mijn huisarts geen andere medicatie kon krijgen nadat Saxenda voor mij,door de vele prikplekken, geen optie meer was. Ik voelde mij door de arts van Bodyclinic ge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Medisch afvallen Slechte communicatie. Herhaalbestelling Mounjaro besteld en betaald, maar helaas niet geleverd. Bleek later dat het on hold stond zonder mij te informeren. Vanwege drukte werden er... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende cosmetische kliniek in Nederland, gespecialiseerd in Botox, fillers, ooglidcorrecties en medisch afvallen met injecties. The Body Clinic is met een 9,0 en meer dan 3.000 reviews de best gewaardeerde kliniek van Nederland op Kliniekervaringen.
Dane kontaktowe
Achillesstraat 85, 1076 PX, Amsterdam, Holandia
- 0031 85 76000 35
- info@bodyclinic.nl
- bodyclinic.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 55% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Een hele fijne ervaring
Ik ben onlangs bij The Body Clinic geweest voor een ooglidcorrectie en ik wil graag delen hoe ontzettend prettig mijn ervaring daar was. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het hele team is vriendelijk en professioneel, echt mensen met hart voor hun werk.
De sfeer was rustig en vertrouwd, en ik voelde me heel goed begeleid voor, tijdens én na de behandeling. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt de tijd voor me genomen. Dat gaf me veel vertrouwen en rust.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de zorg en aandacht die ik heb ontvangen en kom hier met een heel goed gevoel op terug.
Drs van Dijk is a rare gem
I had my consultation with Drs. van Dijk, I was amazed by the honesty, professionalism and care for patients she has. In the medical field these days, especially the area of weight loss, it is rare to find a doctor who would put the wellbeing of her patient before profit. I hope more doctors start to think this way and return to do the best for their patient at all times.
wat een geweldige ervaring bij de bodyshape clinic
Wat een geweldige ervaring bij de Body Shape clinic. De lieve meiden hier maken echt het verschil. Na mijn liposuctie/buikwandcorrectie voelde ik me ontzettend goed opgevangen. De nazorg is fantastisch en precies wat je nodig hebt, vooral omdat je die vaak mist bij de arts zelf. Ze geven waardevolle tips en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt, zelfs in kwetsbare momenten. Ik voelde me hier echt thuis, ondanks dat je jezelf letterlijk bloot moet geven. Deze meiden verdienen een dikke pluim!
Heel fijn
Het voelt heel prettig en vertrouwd elke keer weer als ik naar dokter Dionne kom!
Meestal voor mijn fronsrimpel, deze keer ook voor de kraaienpootjes.
Resultaat is prachtig geworden!
Fijne kliniek met geweldige arts en gastvrouw!
Good and reliable
I ordered ozempic program. Very good doctor and great coach to help me loose 20 pounds.
Consult niet gelukt, norse arts aan telefoon
Ik zou een consult via videooproep hebben met Drs. van Dijk-Smidts.
Ik had geen link ontvangen dus die stuurde zij mij nogmaals.
De verbinding kwam niet tot stand, wel een melding: kan niet verbinden, sluit nu af.
Met een zucht zei de arts toen: tja, als het u niet lukt dan kan ik nu niets doen, ik moet u kunnen zien.
Ik zei: als het mij niet lukt? Sorry maar het progamma heeft last van een probleem, niet ik.
Enigszins geïrriteerd: ja, maar hoe dan ook, als ik u niet kan zien moet u maar een afspraak maken in één van onze vestigingen.
En einde consult.
De schuld bij mij leggen, geïrriteerd zijn omdat het niet lukt, ja dat betekent geen geld nu zeker.
Nou, als iedereen zo te woord wordt gestaan ben ik er wel klaar mee.
Ik lees hier wel meer ervaringen met onbehoorlijk gedrag dus weet nu wel genoeg.
Ik zoek mijn heil wel elders.

Odpowiedź od The Body Clinic
Nazorg erg slecht en arrogant
Een weg om af te vallen met wegovy ingeslagen maar na een paar weken bleek het niet voor mij te werken en omdat er ook lichamelijke klachten kwamen is besloten om er mee te stoppen. Zat inmiddels wel met een tweede volgende 4 weken dosis nog verzegeld en ingepakt a 500 euro letterlijk en figuurlijk in mijn maag…. Contact met de body clinic opgenomen of zij mij konden helpen hoe nu verder?… een zeer arrogante en botte, Michel zonder achternaam, want die wilde hij niet geven, zei nog wel dat hij directeur was…. aan de lijn. Hij zou de consulente wel even spreken want zij was buiten haar boekje gegaan om dat zij mij iets verteld had over wellicht een forum voor mensen zoals ik… want dat mocht niet. Ik vertelde hem dat ik het een gemiste kans vond dat de body clinic geen goede nazorg levert door mee te denken! Toen Ik hem vroeg naar zijn naam gaf hij alleen zijn voornaam en wilde zijn achternaam niet prijsgeven zoals hij zei. Ik ben daarna meteen afgehaakt om in de pen te kruipen en mijn verslag te doen!

Odpowiedź od The Body Clinic
Vandaag bij Dr Hugo geweest in Den…
Vandaag bij Dr Hugo geweest in Den Bosch nav een eerdere behandeling voor van een neuscorrectie. Tipje van neus vond ik niet helemaal mooi. Dr Hugo heeft goed naar m’n verhaal geluisterd en topje nog wat bijgewerkt. Heel fijn dat hij hier de tijd voor heeft genomen. Ook nog wat andere mogelijkheden besproken, ga ik nog even over nadenken.
Ik vind het een prettige kliniek en Dr Hugo een bekwame arts die ook tijd voor je neemt.
Onlangs bij The Body Clinic geweest…
Onlangs bij The Body Clinic geweest voor een Botox behandeling voor mijn voorhoofd. Ik werd vriendelijk ontvangen bij de receptie en heb een vragenlijst ingevuld, aangezien dit mijn eerste bezoek was. Hierna werd ik snel geholpen door de desbetreffende arts en kreeg uitgebreid uitleg over mijn Botox behandeling, en was erg vriendelijk. Ook kon ik mijn verwachting en vragen rondom de behandeling uitspreken.
Behandeling zelf ging erg snel en was vrijwel pijnloos! Na enkele dagen had ik al erg mooi resultaat!
Zeker een aanrader en ik ga vaker in de toekomst een afspraak maken.
Ik kom al jaren bij Nicoline
Ik kom al jaren bij Nicoline, altijd tevreden met haar en haar kennis en eerlijke mening
Zeer tevreden over mijn ervaring!
Zeer tevreden over mijn ervaring!
Ik heb onlangs de kliniek bezocht voor medisch afvallen en ben ontzettend blij met de begeleiding die ik heb ontvangen. Het team is professioneel, vriendelijk en neemt echt de tijd om je te begeleiden naar een gezonde levensstijl. De aanpak voelde persoonlijk en op maat gemaakt, waardoor ik me gesteund voelde in mijn proces. Ik zie al duidelijke resultaten en zou deze kliniek zeker aanbevelen aan anderen die op een verantwoorde manier willen afvallen!
Botox
Overall a fantastic experience. Warm welcome, took the time to answer all my questions, and listen to my wishes.. love the result! My steady address from now on. Thank You!
Medisch afvallen met Mounjaro
Hier een goede begeleiding gehad in mijn afval traject. Zowel van Annelieke, de voedingscoach als van Nicolette, de arts.
Vorig jaar maart gestart met Saxenda waar ik goed op afviel. Op een gegeven kwam ik stil te staan. Met beiden besproken of Mounjaro een goed alternatief zou zijn om verder af te vallen. Wederom goede begeleiding hierin gehad om deze keuze te maken. Nu 40kilo afgevallen. 1 keer per week een injectie zetten is gemakkelijker en geeft goed resultaat. Ik ben trots op mijzelf en dankbaar voor hun hulp.
Professioneel
Professioneel, vriendelijk, bekwame artsen, mooie resultaten
Uitstekende ervaring bij The Body…
Uitstekende ervaring bij The Body Clinic!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij The Body Clinic. Vanaf het eerste consult voelde ik me op mijn gemak dankzij het vriendelijke en professionele team. Ze namen uitgebreid de tijd om mijn wensen en verwachtingen te bespreken en gaven duidelijk uitleg over de behandelmogelijkheden en wat ik kon verwachten.
De behandeling zelf verliep heel soepel en ik voelde me goed geïnformeerd en verzorgd. Het resultaat is subtiel maar precies wat ik in gedachten had. Ik waardeer vooral dat er echt aandacht was voor mijn persoonlijke wensen en dat ik niet het gevoel kreeg dat ik een ‘standaard’ behandeling kreeg.
Ook de nazorg was top. Het team stond altijd klaar voor vragen en volgde alles goed op. Ik kan The Body Clinic absoluut aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele kliniek met een persoonlijke benadering.
Bedankt, The Body Clinic!
Heel prettig geholpen door dokter…
Heel prettig geholpen door dokter Nicoline Nijman. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf op een fijne manier advies om het resultaat te optimaliseren. Nu, zo’n 5 maanden later, heb ik nog steeds heel veel plezier van het resultaat van mijn behandeling terwijl ik gewend ben dat ik normaal gesproken sneller terug moet komen!
Verder fijn ontvangen door de assistente die me vriendelijk te woord stond. De wachtkamer boven is prettig en voelt huiselijk aan.
Tot snel!
Mijn lippen wezen bijwerken
Mijn lippen wezen bijwerken. Ik werd vriendelijke ontvangen. De arts was erg vriendelijke en luisterde goed naar mijn wensen. De arts had veel kennis. Ik kon altijd bellen of mailen als ik nog vragen had.
The body clinic zeer professioneel
The body clinic is zeer professionele kliniek. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en geven ook zeer professionele adviezen m.b t. de deverse behandelingen. Ik ben er blij met het resultaat en voel me toppie.
Aan te bevelen om vele redenen!
Gastvrij ontvangst, kundige assistenten en zeer deskundige en meedenkende arts! Fijn dat ik hier in de avond terecht kan.
Waar ik bij andere klinieken nog vaak het gevoel heb een nummer te zijn en er met name naar omzet kansen wordt gekeken, had ik bij de Body Clinic het gevoel dat mijn wens voorop staan.
Dokter Mirthe heeft een mooi en natuurlijk resultaat gerealiseerd. Daarnaast ben ik goed en rustig geïnformeerd over wat ik mag verwachten.
Hier kom ik graag terug!
Ik ben prima geholpen bij mijn botox en…
Ik ben prima geholpen bij mijn botox en fillers.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.