Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte flair pants i sort, og må bare sige jeg er så positivt overrasket!! Kvaliteten er så god, bukserne er vildt bløde og sidder så perfekt. Pakken ankom på præcis 24 timer! Vildt god opleve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt et par infinity tights, som desværre gik op i syningen foran. Ekstrem venlig, hurtig og god kundeservice fra Frederik. Fik tilsendt et par nye tights. Lækre og bløde tights, som si... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Velkommen til BODEE - hvor styrke møder stil, og venskab møder fitness. Vi er passionerede tilhængere af det moderne og det friske, og vi tror på at klæde de benhårde og dedikerede kvinder i sportsverdenen i tøj, der ikke kun føles fantastisk, men også ser fantastisk ud. I hjertet af vores brand ligger ideen om kammeratskab og fællesskab. Derfor har vi valgt navnet BODEE, en hyldest til venskabets kraft og det sammenhold, der findes i sportsverdenen. Det er her, hvor vi finder vores styrke og motivation til at presse vores grænser, både fysisk og mentalt. For os er træning ikke bare en aktivitet - det er en livsstil. Det er et fristed, hvor vi finder ro, balance og styrke. Det er også et sted, hvor vi møder ligesindede individer, der deler vores passion for selvudvikling og velvære. Vores tøj er skabt til kvinder, der lever og ånder for træning. Det er designet til at følge dig gennem dine mest intense workouts og til at holde dig komfortabel og stilfuld hele vejen. Fordi når du føler dig godt tilpas i dit tøj, kan du virkelig udfordre dig selv og opnå dine mål. Så hvis du er en af de kvinder, der elsker at føle sig stærk, selvsikker og smuk i træningscenteret, så er BODEE det perfekte match for dig. Lad os sammen skabe et fællesskab, der inspirerer og støtter hinanden på vores rejse mod sundhed og velvære. Velkommen til BODEE - dit nye fitness-buddy.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, håndskrevet fint kort😍 og så det vigtigste - virkelig lækre leggins! Det bliver ikke det sidste par!

16 marca 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🩷

Det gør os virkelig glade at høre, at både leveringen og kortet ramte plet, og allervigtigst at du elsker dine leggings!

Det er præcis den følelse vi vil give hver eneste kunde. Vi glæder os til at se dig igen snart!

Oceniono na 5 z 5

God kvali og hurtig levering

28 marca 2026

Hej Jasmin! Tusind tak for din anmeldelse! 🩷

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen.

Vi håber at se dig igen snart!

Oceniono na 4 z 5

Lidt lille i str

Lidt lille i str, men ellers super dejlig at have på!

27 marca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Julie! 🩷

Vi er glade for at høre, at du er glad for dem!

Størrelserne kan variere lidt fra produkt til produkt, så hvis du nogensinde er i tvivl, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@bodee.dk.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige størrelse.

Vi håber at se dig igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Så glad for jeg prøvede at købe herfra

Så glad for jeg prøvede at købe herfra! Jeg var lidt i tvivl om MAIA leggings ville blive for lavtaljet, da jeg er vant til højtaljede, men de passede perfekt og lige som de skulle. Kvaliteten virker god og jeg glæder mig til at skulle have dem på til min næste træning !

25 marca 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Cecilie! 🩷

Vi er så glade for at du tog chancen, og at Maia Leggings landede helt rigtigt!

Det er præcis den følelse vi vil give hver eneste kunde.

Vi håber du får en fantastisk træning i dem, og vi glæder os til at se dig igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Super service og top kvalitet

Super service og top kvalitet!
Kan kun anbefales 🙏🏼

24 marca 2026

Tusind tak for de søde ord! 🩷

Det betyder alt for os at høre, og vi er så glade for at du er tilfreds.

Sidder perfekt

Sidder perfekt - lækker tyk kvalitet 👌👌

10 marca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Anne! 🩷

Så dejligt at høre at de sidder perfekt og at du er glad for kvaliteten.

Det er præcis det vi går efter!

Oceniono na 5 z 5

Super tilfreds 👌👌👌👌 de lækreste…

Super tilfreds 👌👌👌👌 de lækreste trænings tøj, man ser super lækker i dem 👌👌👌

17 marca 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Jurgita! 🩷

Det smelter vores hjerte at høre at du føler dig lækker i dem, for det er præcis det vi går op i hver eneste dag.

Du fortjener at føle dig stærk, selvsikker og sej hver gang du træder ind i træningscenteret!

Oceniono na 5 z 5

Jeg er så glad for mit køb

Jeg er så glad for mit køb! Det er virkelig svært at finde træningstights der lever op til alle de krav jeg har😅 Men de her er virkelig virkelig gode. De bliver siddende hvor de skal under både løb og styrketræning, hvilket er noget man sjællendt kan finde. Stoffet er behageligt, og strammer op alle de rigtige steder. 10/10👌🏽ønsker klart flere farver!

5 marca 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Anna! 🩷

Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du endelig har fundet de tights der lever op til alle dine krav!

Det ved vi godt ikke er nemt, og det er præcis derfor vi har arbejdet så hårdt på at skabe dem.

Du fortjener tøj der holder dig på plads og får dig til at føle dig stærk, hvad end du løber, løfter eller giver den gas!

Det er dig der sætter standarden, og vi er bare glade for at kunne følge med. 💪🏼

Og flere farver er på vej, det lover vi! 😍

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde bestilt et par infinity…

Lækre og bløde tights, som sidder mega godt

16 marca 2026

Odpowiedź od BODEE

Tusind tak for din tålmodighed og for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! 🩷

Vi er selvfølgelig kede af at dine tights ikke levede op til standarden første gang, men vi er så glade for at vi kunne gøre det godt igen.

Du fortjener ingenting mindre end det bedste, og det er præcis det vi kæmper for hver dag.

Nu håber vi bare at de nye sidder perfekt og giver dig energi til hvert eneste træningspas! 💪🏼

Kæmpe anbefaling

Pakken ankom på præcis 24 timer!
Vildt god oplevelse. Ikke sidste gang jeg bestiller fra Bodee😍

12 marca 2026

Odpowiedź od BODEE

Tusind tak for den kæmpe anbefaling! Det betyder verden for os! 🩷

24 timer, perfekt pasform og en kvalitet der overgår forventningerne, det er præcis den oplevelse vi drømmer om at give hver eneste kvinde der handler hos os!

Flair Pants i sort er bare et must-have, og vi er så glade for at du endelig har fundet dem!

Du fortjener at føle dig både komfortabel og ustoppelig, hvad end du er i fitness eller på farten. 💪🏼

Det bliver ikke det sidste vi ser til dig, og vi glæder os allerede til næste gang! 😍

Meget tilfreds kunde

Jeg er en meget tilfreds kunde hos Bodee. Jeg bestilte træningstøj derfra for nylig, og hele oplevelsen har været rigtig god. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom hurtigt, og kvaliteten på træningstøjet er virkelig god. Materialet føles lækkert og åndbart under træning, og pasformen er præcis som forventet og sidder fantastisk på de forskellige kropstyper.

Det er tydeligt, at der er tænkt over både design og komfort, især når man er aktiv. Tøjet sidder godt under træning og føles behageligt at have på. Jeg har allerede fået flere komplimenter for det, og jeg kommer helt sikkert til at bestille derfra igen.

Kan klart anbefales til andre, der leder efter stilfuldt træningstøj i god kvalitet!

23 lutego 2026

Odpowiedź od BODEE

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig alt for os! 🩷

Det er præcis det vi drømmer om, at du ikke bare føler dig komfortabel under træningen, men at du også får komplimenter for det!

For du fortjener at føle dig stærk, selvsikker og sej, uanset om du er i gang med dit første løft eller dit sidste sæt.

Vi har lagt hjertet i hvert eneste design, og det varmer os så meget at du kan mærke det.

Nu glæder vi os bare til at se hvad du vælger næste gang! 💪🏼

Vi ses snart igen!

Oceniono na 5 z 5

Lækker kvalitet og forrygende kundeservice

Har bestilt af flere omgange - og nu er kvaliteten endnu bedre end tidligere! Kundeservice vender tilbage hurtigt og gør alt hvad de kan for at hjælpe med størrelser og pasform. Skøn oplevelse.

14 lutego 2026

Odpowiedź od BODEE

Tusind tak for din loyalitet og de søde ord! Det betyder virkelig alt for os! 🩷

Det er så dejligt at høre at du er vokset med os, for vi arbejder konstant på at blive bedre, og det er præcis kunder som dig der motiverer os til at blive ved.

Du fortjener det allerbedste, og vi er her altid for dig, hvad end det handler om størrelser, pasform eller bare en god snak! 💪🏼

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og god service!

18 stycznia 2026

Tusind tak for de søde ord! 🩷

Det er præcis det vi stræber efter hver eneste dag, og det varmer os at du mærker det!

Du fortjener altid det bedste, og vi er her for dig hele vejen.

Dejlige træningsbukser.

Dejlige træningsbukser.

2 lutego 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Bettina! 🩷

Så dejligt at høre at du er glad for dem!

Du fortjener tøj der gør dig klar til at give alt i hvert eneste træningspas.

Virkelige lækre leggings!

Virkelige lækre leggings!!
Sidder så flot, har god længde (jeg har lange ben), og en både flot og behagelig højde på taljen.
Skal klart have flere af dem!

23 lutego 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🩷

Lange ben og perfekt pasform, det er præcis det vi designer efter!

Hver kvinde er unik, og du fortjener tøj der passer til din krop og får dig til at føle dig stærk og smuk i styrketræningen.

Nu glæder vi os til at se hvad du vælger næste gang! 💪🏼

Det bedste træningstøj

Det bedste træningstøj, sidder Perfket og så det jo bare så behageligt at have på⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 lutego 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Nanna! 🩷

Perfekt pasform og behageligt at have på under træningen, det er præcis det vi arbejder for hver eneste dag!

Du fortjener tøj der sidder som en anden hud og giver dig frihed til at fokusere på det eneste der tæller, nemlig at blive stærkere.

God kvalitet!!!

Hurtig levering, god kvalitet, god service

1 lutego 2026

Tusind tak for de søde ord! 🩷

Det er præcis det vi stræber efter hver eneste dag, og det varmer os at du mærker det.

Du fortjener altid den bedste oplevelse fra start til slut!

Oceniono na 5 z 5

Jeg er helt vild med Maia-kollektionen

Jeg er helt vild med Maia-kollektionen! Tøjet føles af høj kvalitet, og det er ekstremt flatterende på kroppen. Jeg anbefaler det til alle mine veninder

1 lutego 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Caroline! 🩷

Det er præcis det vi elsker at høre! Maia-kollektionen er skabt til kvinder som dig, der ved hvad de vil have og fortjener tøj der løfter dem både i og uden for styrketræningen.

At du allerede anbefaler det til dine veninder betyder verden for os! Det stærkeste fællesskab bygges af kvinder der løfter hinanden op, og vi er så stolte af at være en del af det. 💪🏼

Eeelsker dem!

Eeelsker dem!! De bedste leggings jeg har købt! Passer perfekt til højre kvinder (er selv 182)

2 lutego 2026

Tusind tak for din søde anmeldelse, Sanne! 🩷

182 cm og perfekt pasform, det er præcis det vi er stolte af!

Alle kroppe er forskellige, og du fortjener tøj der er skabt til dig og din længde, ikke noget du skal kompromisse med.

Så fedt at du endelig har fundet dem!

Nu håber vi at se dig tilbage snart med endnu et par i skabet! 💪🏼

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej