Har tidligere bestilt hynder. Og har været yderst tilfreds med levering og kvalitet. Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg skulle have en hunde til en fodskammel i samme gode kvalitet som dem jeg havde... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi har købt benforlængere til vores Arne Jacobsen stole. Havde problemer med nogle af stolebenene, da de ikke er ens i diameter, dvs nogen af forlængerne var for små til hullerne. Ringede til Bocom o... Zobacz więcej
Læderpuderne er fantastiske! Vi købte 6 stk. til vores Eames stole for omkring 10 år siden og de er ikke bare som nye - men faktisk blevet endnu pænere med alderen👍🏼 Nu har vi købt 9 nye stole og... Zobacz więcej
Super kvalitet. Der var gjort opmærksom på forsikelser på lædervarer, men det på trods tog det kun ca. 14 dage fra bestilling til levering, hvilket jeg synes er helt fair for et "make to order"/spec... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bocom ApS leverer MOSEBO hynder og betræk til møbelklasikkere
Dane kontaktowe
Industrivej 7, 5500, Middelfart, Stany Zjednoczone
- info@mosebo.com
- bocom.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hurtig levering og super god service.
Hurtig levering og super god service.
Kan kun anbefales.
De gør det fint, en god service og et venligt menneske
Den var fin , et venligt menneske , det er rart
så ingen problemer , kan kun anbefales.
Fantastisk service
Hurtig og præcis
Bestilte for 20 dage siden
Bestilte for 20 dage siden. Har intet hørt udover en ordrebekræftelse og en mail, som opfordrede mig til at lave en anmeldelse på trustpilot, så det har jeg nu gjort. Det skal dog siges at pengene heller ikke er trukket.
Fortrinlig kvalitet
Bestilte en hynde i analin skind - det var super lækker kvalitet og fortrinlig udført
God kvalitet, men en lille del manglede
Varen levede op til forventningerne og kom ret hurtigt. Når det ikke er 5 stjerner, så er det fordi, at de i produktinformation på nettet skrev, at der ville følge sandpapir med til stolebensforlængerne, og det var der ikke, da de kom. Jeg har selv sandpapir, men jeg var spændt på, om det var noget specielt formet sandpapir, så det passede inden i rørene. SÅ jeg blev lidt skuffet, da det ikke var der. Kvaliteten af stolebensforlængerne, som jo er hovedelementet, virker som god kvalitet
Hurtig vejledning og fantastisk kvalitet
Professionel, hurtig og venlig hjælp da jeg havde problemer med valg af lædertype og farve.
Hurtig ekspedition. Produkter af meget høj kvalitet.
Super kvalitet
Super kvalitet. Der var gjort opmærksom på forsikelser på lædervarer, men det på trods tog det kun ca. 14 dage fra bestilling til levering, hvilket jeg synes er helt fair for et "make to order"/specielsyet-produkt.
Jeg vil ikke tvivle med at bruge Bocom igen hvis jeg skal bruge læderhynder i en ordenlig kvalitet!
Meget tilfreds
Meget tilfreds mes produktet, og den hjælp jeg fik af Bocom, da der havde været problemer med leveringen. Kan varmt anbefales.
Flot kvalitet
Meget, meget flot kvalitet på hynder til gyngestol. Rigelig lang leveringstid.
Køjesæt til safaristole i fin kvalitet…
Køjesæt til safaristole i fin kvalitet og forarbejdning samt hurtig levering, så tommelfingeren opad herfra.
Perfekt
Nemt at bestille på hjemmesiden og fik allerede varen efter 14 dage. Super lækker hynde til min farstrup gyngestol.
Nemt og meget hurtigt
God service 😁
God og hurtig service.
Super kvalitet der er værd at vente på
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.