Det er en supergod måde at lære andre mennesker at kende, hvor det vi mødes om, er det fælles tredje. Ingen ‘se mig-profiler’ og bare helt almindelige mennesker, der deler en interesse. Nem at bruge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft en god oplevelse med at bruge studiebobler/boblberg. Den app har hjulpet mig med at finde nye venskaber og møde en masse nye mennesker, efter at jeg flyttede til en ny by med henblik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Boblberg.dk og vil varmt anbefale platformen til alle, der ønsker at møde nye mennesker eller finde fællesskaber. Det er utrolig nemt at oprette en profil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har ledt efter en nytårsfest på Bolberg. Den mand jeg skrev med foreslog som det første en sexuel aktivitet, og da jeg melde ham til administration var de sløve og upræcise ift at stoppe hans chik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Boblberg er en online platform, hvor du trygt og sikkert kan skabe nye fællesskaber. På Boblberg oprettes der ”bobler”, hvor der blandt over 650.000 brugere inviteres til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger nye venner/veninder, en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, ligesindede til mere sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber på Boblberg.
Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jeg kan varmt anbefale Bobbleberg! Jeg meldte mig ind for at møde nye mennesker og endte med at finde en virkelig god veninde.
Platformen gør det trygt og nemt at skabe nye relationer, og jeg er så glad for den relation, jeg har fået.

Odpowiedź od Boblberg
Har kun haft gode oplevelser med Boblberg. Har fundet nye veninder, som jeg ser et par gange om måneden🤩

Odpowiedź od Boblberg
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med brugen af Boblberg. Har fået en ny venindegruppe, som jeg ses med jævnligt.
Klar anbefaling!

Odpowiedź od Boblberg
Mega fedt koncept og super relevant i vore dage!

Odpowiedź od Boblberg
Det er nok et af de mest sympatiske, inkluderende og visionære platforme for mødet mellem mennesker.
Alene at arbejde i denne virksomhed må til syvende og sidst gøre én til et bedre menneske.

Odpowiedź od Boblberg
Fedt koncept og fed platform 🤩🤩 synes det er sådan en fed idé og er kæmpe fan af det

Odpowiedź od Boblberg
Fandt præcis hvad jeg søgte efter og havde en virkelig god oplevelse med appen :)

Odpowiedź od Boblberg
Savner du noget netværk eller nye fællesskaber? Så prøv Boblberg. Jeg har søgt efter venner af begge køn. Jeg har mødt 3 mænd og skal mødes med nogle af begge køn, når der bliver lidt varmere i vejret. Jeg kan kun anbefale dette.

Odpowiedź od Boblberg
Super koncept. Men kunne være bedre. Jeg savner at se de nyeste ‘bobler’ og sortere i dem på den måde. Når jeg logger ind og kigger i opslag for at finde nogle interessante, så er det totalt tilfældigt hvilke opslag der dukker op, rækkefølgen er tilfældig. Det betyder altså at når jeg dagen efter vil se efter nogle nye, bliver de blandet med dem jeg allerede har set.
Ville være dejligt med dato på eller en sorteringsmulighed så man sparede tid og kunne se de nyeste og samtidig ikke kigge på gamle opslag igen og igen.

Odpowiedź od Boblberg
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.