Bobiotics Recenzje 1037

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Levering en service zijn top. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden welke dag je pakje zal toekomen. Vlotte en snelle levering. Niks op aan te merken. De eerste bestelling, anti-jeuk doet zijn we... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede website, correcte levering. Opvolging via track en trace duidelijk. Nu Uittesten en zien of het helpt als extra bij het z/d voedingsdieet om de allergie in te komen van de jeukende poten.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Bij Bobiotics geloven we in de kracht van natuurlijke, hypoallergene supplementen om de gezondheid en het welzijn van honden te verbeteren. Onze producten zijn hypoallergeen en vrij van kunstmatige toevoegingen, zodat jouw hond alleen het beste krijgt. We streven naar milieuvriendelijkheid. Onze supplementen ondersteunen zowel de fysieke als mentale gezondheid van jouw hond, met een holistische benadering geïnspireerd door kennis van dierenartsen. Kies Bobiotics voor de pure, natuurlijke zorg die jouw hond verdient, omdat zijn/haar welzijn voor ons net zo belangrijk is als voor jou.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 2 z 5

Heel lang moeten wachten,priduct nog…

Heel lang moeten wachten,priduct nog sfwachten!!

Beste Ludo,

Dank je wel voor je bericht en onze oprechte excuses voor deze ervaring.

Dit is niet hoe het hoort te verlopen en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit is.

We hebben dit intern nagekeken en nemen dit verder volledig op om te achterhalen wat er gebeurd is en dit snel voor je op te lossen.

Ons team zal je rechtstreeks contacteren om dit in orde te brengen en ervoor te zorgen dat je ontvangt waar je recht op hebt.

Bedankt om dit te delen, en we hebben er vertrouwen in dat we dit voor je kunnen rechtzetten.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vlugge levering met gratis…

Zeer vlugge levering met gratis cadeautjes. Goede producten bedankt hiervoor

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en je vertrouwen.

We voegen graag die kleine extra’s toe, omdat jouw ervaring net zo goed moet voelen als de resultaten waar je naartoe werkt.

Je bent alvast goed gestart en we hebben er alle vertrouwen in dat je de voordelen steeds meer zal merken.

Top Service

Snel geleverd en prima bezorgservice en communicatie ,
zowel via mail en whatsapp.

Beste Johnny,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en je vertrouwen.

Een vlotte en betrouwbare ervaring van begin tot einde is precies waar we naar streven, dus fijn om te horen dat dat zo werd ervaren.

Dit is alvast een sterke start en we hebben er alle vertrouwen in dat je de voordelen verder zal blijven merken.

Oceniono na 5 z 5

Na bestelling de dag erna al thuis…

Na bestelling de dag erna al thuis geleverd.

Beste Kevin,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We zijn erg blij om te horen dat je bestelling zo snel werd geleverd. Dat is precies de service waar we elke dag naar streven.

We kijken ernaar uit dat jij en je hond ermee aan de slag gaan en hopen dat je snel het verschil zal merken.

Mocht je ooit nog vragen hebben of iets nodig hebben, aarzel zeker niet om contact op te nemen. We helpen je met alle plezier verder.

Betrouwbare producten

Deze producten geef je met een gerust hart aan je huisdier(en). Ook fijn om direct te kunnen communiceren via Whatsapp!

Beste Caroline,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het vertrouwen. Dat gevoel dat je iets met een gerust hart aan je huisdier kan geven, is precies waarom we doen wat we doen.

Ook heel fijn om te horen dat het directe contact via WhatsApp het voor jou makkelijk maakte. We vinden het belangrijk om snel en persoonlijk te kunnen helpen.

We kijken uit naar wat dit verder voor jou en je huisdier zal brengen en hebben er alle vertrouwen in dat je de voordelen steeds meer zal zien.

Mocht je ooit iets nodig hebben, aarzel zeker niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Vlotte bestelling.

Vlotte bestelling.
Gisteren pakje ontvangen in goede staat.Morgen start ik met de produkten

Beste Rita,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We zijn erg blij om te horen dat alles vlot verlopen is en in goede staat is aangekomen.

Hier begint het echt. We kijken ernaar uit dat je van start gaat en hebben er vertrouwen in dat je gaandeweg het verschil zal merken.

Mocht je onderweg vragen hebben, aarzel zeker niet om contact op te nemen. We begeleiden je graag bij elke stap.

Oceniono na 5 z 5

Poeder voor tandplak en frisse adem

Voor de eerste keer besteld bij Bobiotics een zeer vlotte levering de dag erna was het al geleverd. En de verzending werd goed opgevolgd door Bobiotics zelf ook ik werd telkens via WhatsApp op de hoogte gehouden. De hond heeft gisteren zijn eerste portie gekregen nu afwachten wat het heeft. Hij at het vlot op , hij is nochtans zeer zindelijk om te eten hopelijk blijft het zo en doet het product goed zijn werk .

Beste Valérie,

Hartelijk dank voor je vertrouwen en om je eerste ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat alles zo vlot gestart is en dat je je goed begeleid voelde.

Wat vooral opvalt, is hoe makkelijk je hond het accepteert, zeker voor een kieskeurige eter. Dat is vaak het kantelpunt waarop alles begint samen te vallen.

Naarmate je verdergaat, begint hier de echte verandering. Bij consistent gebruik hebben we er alle vertrouwen in dat je duidelijke verbeteringen zal merken.

Mocht je vragen hebben of je vooruitgang willen delen, we staan altijd voor je klaar.

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Beste Linda,

Hartelijk dank voor je mooie woorden.

Een snelle en vlotte levering is nog maar het begin. We kijken ernaar uit dat je van start gaat en hebben er vertrouwen in dat je snel het verschil zal merken.

Oceniono na 5 z 5

Levering en service zijn top

De eerste bestelling, anti-jeuk doet zijn werk. De tweede bestelling gewrichten moet ik nog opstarten en is sowieso preventief voor mijn hond. Dus daar kan ik voorlopig nog niks over zeggen. Als ik tevreden blijf, zullen er nog ongetwijfeld nog meerdere bestellingen volgen.

Beste Fran,

Hartelijk dank voor je vertrouwen en om je ervaring te delen.

Het is mooi om te zien dat alles zo goed van start gaat. Wanneer je vroeg al de juiste richting ziet, is dat vaak een teken dat je goed bezig bent.

Je hond preventief ondersteunen is een sterke keuze. Met consistent gebruik bouwen die kleine stappen zich vaak op tot echte, blijvende verbeteringen.

We kijken ernaar uit om jullie hierin verder te begeleiden.

Oceniono na 5 z 5

Een prima snelle service en verzending…

Een prima snelle service en verzending van de supplementen. Het resultaat van deze supplementen moet ik nog afwachten, de reviews zijn positief, ik hoop dat ik iets aan te kunnen bijdragen.

Hoi Ron,

Dankjewel om je ervaring te delen 😊

Een vlotte levering is een sterke start. Vanaf hier zorgt consistent gebruik voor de resultaten in de komende weken.

Mocht je onderweg vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag.

Snelle service

Snelle service, fijn dat je via de app op de hoogte wordt gehouden wanneer het pakketje komt.

Hoi Harrie,

Dankjewel om je ervaring te delen 😊

Goed op de hoogte gehouden worden tijdens de levering maakt het hele proces een stuk vlotter, precies zoals het hoort.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag.

Oceniono na 5 z 5

Zeer snelle behandeling en levering van…

Zeer snelle behandeling en levering van mijn bestelling.
Werd ook goed op de hoogte gehouden van de status van pakket.

Hoi Magali,

Dankjewel om je ervaring te delen 😊

Een vlotte verwerking en duidelijke updates onderweg maken echt het verschil, precies zoals het hoort.

Oceniono na 4 z 5

Pakje correct en netjes verpakt
Nu afwachten hie de hond reageert 😀😀

Beste Mandy,

Dankjewel om je ervaring te delen 😊

Dat alles goed is aangekomen en makkelijk gegeven kan worden, is een sterke eerste stap. Het maakt het veel eenvoudiger om consequent te blijven, en daar ontstaan de echte resultaten.

Nu komt het neer op die routine aanhouden in de komende weken.

Bedankt dat je voor ons gekozen hebt.

Oceniono na 5 z 5

Snelle en correkte levering.Nu…

Snelle en correkte levering.Nu afwachten of het effectief werkt.

14 kwietnia 2026

Hoi Julien,

Dankjewel voor je feedback.

Fijn om te horen dat alles vlot is aangekomen. Nu begint het belangrijkste stuk, het lichaam even de tijd geven om zijn werk te doen.

Bij consequent gebruik zien we meestal dat het effect zich geleidelijk opbouwt in de komende weken.

Snel geleverd

Snel geleverd, en de honden lusten het.

Hoi Alexson,

Dankjewel dat je je ervaring deelt.

Zo’n vlotte start is precies waar we naar streven. Wanneer honden het meteen goed opnemen, wordt het veel makkelijker om consequent te blijven, en daar ontstaan uiteindelijk de resultaten.

We waarderen het dat je voor ons gekozen hebt.

Geef je hondjes een knuffel van ons 🐶💛

Oceniono na 5 z 5

Ik gebruik het nog te kort om te zien…

Ik gebruik het nog te kort om te zien of het helpt. Mijn hond vind het wel lekker. De levering was snel. En het paste netjes door de brievenbus.

Hoi Astrid,

Dankjewel om je ervaring te delen.

Fijn om te horen dat alles vlot is aangekomen en dat je hond het graag eet, dat is altijd een mooie eerste stap.

Aangezien je net gestart bent, is het heel normaal dat het effect nog niet zichtbaar is. Bij consequent gebruik zien we meestal dat de resultaten zich geleidelijk opbouwen in de komende weken.

We waarderen het dat je het een eerlijke kans geeft.

Oceniono na 5 z 5

Vlotte levering waar je regelmatig op…

Vlotte levering waar je regelmatig op de hoogte wordt gehouden via whatsapp , dank 🙏
Het product “Frisse Adem” echter lust mijn hond niet !

10 kwietnia 2026

Beste Linda,

Dankjewel om je ervaring te delen.

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is en dat je goed op de hoogte werd gehouden, dat is precies wat we willen neerzetten.

Wat smaak betreft kunnen sommige honden in het begin wat kieskeurig zijn, zelfs bij producten waar ze baat bij kunnen hebben. Wat vaak helpt, is om het te mengen met iets wat ze al lekker vinden of het rustig op te bouwen.

Als het toch geen match blijkt te zijn, mag je ons altijd een berichtje sturen, dan helpen we je graag verder.

Oceniono na 5 z 5

great product and really quick delivery…

great product and really quick delivery service.

Hoi Javier,

Dankjewel voor je mooie woorden.

Heel fijn om te horen dat zowel het product als de levering aan je verwachtingen hebben voldaan, dat is precies de ervaring die we voor elke bestelling willen neerzetten.

We waarderen het enorm dat je dit even deelt.

Ik raad dit bedrijf aan

Ik vind het fijn om de keuze te hebben achteraf te betalen, omdat je vaak hoort dat spullen niet geleverd worden terwijl je wel betaald hebt. De bestelling werd snel en netjes geleverd en ik werd keurig via What'sApp op de hoogte gehouden.
Omdat ik het net gisteren ontvangen heb weet ik nog niet of de anti jeuksnoepjes ook echt werken.

Hoi Cynthia,

Dankjewel voor je uitgebreide review.

We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben bij online bestellingen, dus fijn om te horen dat de levering en communicatie je dat gevoel hebben gegeven.

Aangezien je de anti-jeuk snoepjes net bent gestart, kan het even duren voordat je het volledige effect ziet. Bij consequent gebruik zien we vaak dat verbeteringen zich geleidelijk opbouwen in de komende weken.

We waarderen het dat je ons een kans geeft en horen graag hoe het verder voor je verloopt.

Correct en vriendelijk

Correct en vriendelijk

10 kwietnia 2026

Hoi Fanny,

Dankjewel voor je lieve woorden.

Heel fijn om te horen dat alles zo vlot en vriendelijk verlopen is, dat is precies wat we willen

Als je ooit iets nodig hebt, mag je ons altijd een berichtje sturen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej