Tegnede et abonnement og valgte en gave. Gaven var udsolgt. Gaverne man så kunne vælge var enten sportsting eller værktøj. Hjemmesiden, hvor man kunne vælge en anden gave duede så alligevel ikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er meget svært at kommunikere med Bo Bedre. Jeg ville feks give min svigerdatter et abonnement - nu kommer det til hende, med mit navn på, håber posten fremdeles prioriterer adressen frem for navn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er abonnent på Bo bedres julebog, og der var nogle detaljer i bogen, som jeg ikke brød mig om. Derfor skrev jeg til bladet og "klagede" og blev kontaktet af julebogens redaktør, som ikke blot fo... Zobacz więcej
Bo bedre er et lækkert blad, 😍 det er helt som det skal være. Det er “lokkemetoden” der bruget til at fange flere abonnenter der er kritisabel. Blev ringet op af en sælger da jeg før havde haft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BO BEDRE holder dig orienteret om det nyeste inden for bolig, arkitektur, design og mad. Find boligreportager og designnyheder online på bobedre.dk.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Bo Bedre
Anmeldelsen kan ikke være ringere end fem stjerner!! - altså fremragende!

Odpowiedź od Bo Bedre
For meget “skjult reklame” og for lidt reelt indhold.

Odpowiedź od Bo Bedre
Et dejligt blad med varieret og inspirerende indhold.
Jannie Sauer

Odpowiedź od Bo Bedre
i lover noget når i beder om, om vi ikke godt vil tegne et abb. men når så den tid er gået som aftalt , fortsøtter i så på en ny periode, og så ken vi ikke komme ud af det.
en ting er helt sikkert, i skal under ingen omstendigheder ringe for at bede os om at tegne et nyt abb.
vi har her læt lektien --- stol ikke på nogen, alle vil fremme sit eget koste hvad det vil
med hilsen
lene tambo johansen

Odpowiedź od Bo Bedre
Fik at vide i telefonen, at mit prøveabonnement udløb af sig selv. Men I har lige hævet for 3 numre til fuld pris. Ikke ok…

Odpowiedź od Bo Bedre
Bo bedre skulle afsende en gave ifm et abonnement. Desværre kom pakken ikke frem og de kan ikke finde den. Jeg fik af vide at hvis ikke de fandt den så kunne jeg bare ikke få pakken som jeg havde betalt for sammen med abonnementet. Jeg opsagde derfor abonnementet men kunne ikke få mine penge tilbage før de fandt pakken. Og hvis ikke pakken blev fundet så skulle der gå mindst 30 dage før de ville betale mit tilgodehavende. Har skrevet flere mails til dem de sidste to uger uden nogen respons overhovedet. Har talt med dem på tlf men de vil ikke få en chef til at kontakte mig. Eneste er at skrive en mail, som dog aldrig bliver besvaret. Her bliver der aldrig købt abonnement igen

Odpowiedź od Bo Bedre
Mere et reklame katalog end end bolig magasin.

Opdateret !
Så gik der endnu en uge og gaven er stadig ikke modtaget .
Jeg vil gerne afmeldes dette abonnement . Det virker useriøst at i så hurtig trækker penge , men ikke leverer som skrevet .
Jeres kundeservice kaster endda bolden videre til postnord , men kan ikke oplyse om hvor langt min vare er .
Det er ingen hemmelighed at gaven var den største grund til dette abonnement , og når ikke den kommer , så er jeg slet ikke interesseret .
I jeres velkomstmail står der , at ‘gaven’ vil blive modtaget indenfor 14 dage .
Da jeg taler med jeres kundeservice , oplyser de at ‘gaven’ er afsendt 2 dage forinden opkaldet , og jeg derfor skal forvente yderligere 2-3 ugers ventetid .
Altså i alt 4-5 uger , på trods af i ikke bare reserverede pengene men træk dem med det samme .
Og super elendig kundeservice der ikke kan svare på spørgsmål .

Odpowiedź od Bo Bedre
Jeg blev ringet op af en sælger for efterhånden lang tid siden. Han solgte mig “en gave” som jeg ville modtage mod betaling på 299kr - pengene skulle selvfølgelig først betales når gaven var modtaget, med denne gave ville jeg gratis modtage 6 blade fordelt over 6 mdr. disse skulle jeg ikke betale for og efter 6 mdr. ville jeg selv skulle forny hvis jeg fremover ønskede jeres blade.
Efter 6 mdr. kontakter jeg jer for at fortælle at jeg stadig ikke har modtaget jeres gave og at jeg derfor ikke ønsker at betale, da bladene var gratis og det var gaven der kostede 299krz
NU får jeg så en inkasse varsling på 900kr fordi jeg ikke har betalt og I kan ikke se nogen som Helst af mine opkald omkring disse ting.
En af jeres sælgere fortæller mig endda i et opkald at jeg nok er blevet lovet lidt for meget i forhold til en gave !
Virkelig dårlig service !!
Jeg har sagt tak til velkomstpakke, men aldrig modtaget gaven. Falsk varebetegnelse.
Aldrig mere bo-bedre.
Vi købte i 2016, to sorte læderstole til 15.000 kr.
Den ene har nu været til reperation 4 gange, da armlænet falder af. Det skete igen for ca.3 uger siden, hvor jeg igen sendte billeder til bo-bedre, af hvordan
Skaden ser ud. Jeg tog ind i forretningen, og fik en snak, og jo de kunne godt se at det var noget juks. De ville bestille en ny stol til mig.....super så langt så godt. Der kom to, for at reparerer den gamle stol, så jeg havde den til den nye kom.
Jeg skrev en mail fredag eftermiddag, måske ikke så smart af mig, men gjort er gjort, hvor jeg gjorde opmærksom på at jeg selvfølgelig skulle have garanti på den nye stol.....det vil de ikke give mig. Jeg sendte dem en mail her til morgen, at jeg var utilfreds, og at jeg havde sat forbrugerombudsmanden på sagen. Det fik dem op af stolen, hvor de så ringede til mig fra bo-bedre. Det var ikke en behagelig telefon samtale. Til sidst, var jeg så ked af det. At de skulle sætte sagen i bero, og se hvad ombudsmanden konkluderer.
Vi har langt rigtig mange tusind kroner i den forretning, men med den behandling er det slut
Kirsten Pedersen
Vi har haft en yderst dårlig oplevelse med Bo Bedre i Esbjerg og fraråder alle at handle der. Vi købte i august måned en seng til 16.000 kr., men den viste sig allerede fra første dag at være fejlbehæftet, idet den “synker” og skaber et hulrum. Dette hulrum i begge sider af sengen har skabt alvorlige helbredsmæssige problemer for ikke bare mig selv, men også min kone, der lider af diskusprolaps flere steder i ryggen. Forud for købet af sengen fremviste vi en skrivelse fra min kones læge, der beskrev, hvilken type af seng, der ville passe hende bedst, hvorefter vi fik anbefalet netop denne seng. Efter at have konstateret de væsentlige mangler ved sengen fra første dag, rettede vi henvendelse til Bo Bedre i Esbjerg, der også godt kunne erkende, at sengen var fejlbehæftet. På den baggrund fik vi leveret en ny seng - men desværre med samme resultat. Sengen “synker” og skaber et hulrum. Dette er slet ikke sædvanligt for en seng af denne type og pris. Vi har efterfølgende flere gange klaget over sengen såvel skriftligt som ved personlig henvendelse, men alle gangene har Bo Bedre i Esbjerg afvist at tage sengen retur og refundere vores penge. Vi har nu anlagt sag med påstand om det anførte. Det er fuldstændig til grint, hvordan vi er blevet behandlet i denne proces, selvom Bo Bedre i Esbjerg flere gange mundtligt har erkendt, at sengen ikke er i overensstemmelse med den vare, der kan forventes, og at sengen er mangelfuld i henhold til almindelige obligationsretlige principper.
Laaaang leveringstid og forkert farve.
Den 8.1. 2020 fristes jeg af et abonnement med Bo Bedre og en smuk Louise Roe- vase. Jeg bestiller og betaler. Da næste blad ankommer d. 20. Februar har jeg stadig ikke modtaget vasen.
I uge 10 skriver jeg til dem og får at vide, at den er i restordre.
Den vil ankomme i uge 17!!
Altså næste 15-16 uger efter bestilling. Slut uge 17 er den stadig ikke kommet.
Jeg kontakter dem og får at vide, at den desværre er 14 dage forsinket. Altså udsat til uge 19!
I uge 19 tjekker jeg status på den og opdager, at farven pludselig er ændret til smoke og ikke burgundy, som jeg ellers havde bestilt. I uge 19 kommer den ikke. Heldigvis kommer den mandag i uge 20 og til min MEGET store overraskelse er det den forkerte farve; altså smoke.
Jeg kontakter dem straks via Facebook, hvor jeg efterfølgende får at vide, at de ikke kan behandle kundeservicehenvendelser via Facebook.
Nu har jeg så sendt dem en mail, hvori jeg gør dem klart, at det ikke er den farve, jeg har bestilt.
Jeg håber, de svarer tilbage meget, meget hurtigt. Heldigvis har jeg gemt kvitteringen på bestillingen, hvori det er angivet, hvilken farve, jeg har bestilt.
Jeg synes ikke, det kan være rigtigt, at man skal vente næsten 20 uger på en vase, hvorefter den så er i den forkerte farve.
Dertil kommer, at jeg jo flere gange har set, at også Bolig Magasinet efterfølgende har reklameret med vasen+ abonnement - måske man lige skulle sørge for, at de kunder, der allerede har købt og betalt vasen får den inden man begynder at sælge flere abonnementer!!!
Jeg har bestilt abonnement og velkomstgave en Louise Roe vase. De har trukket pengene men jeg har aldrig modtaget velkomstgave, jeg har henvendt mig adskillige gange til deres kundeservice, der er så ekstremt dårlig at de svarer halvdelen af gangene, og hver gang siger de at der går tre uger før man modtager gaven, jeg har ventet næsten 2 måneder, det er at snyde kunder til at få abonnement. Det er så vildt så ligegyldige de er overfor deres kunder, det virker som om der ikke er styr på noget. Lad være med at købe abonnement.
Når du stopper med at abonnere, bliver du ringer op med åndsvage tilbud.
Bladet er dyrt, men køb det i butikken, så bliver du fri for deres sælger-opkald.Jeg har bedt om at blive fritaget for deres opkald.
Jeg var abonnement i 2015 og de har stadig ikke opfattet budskabet.
Min aldrende mormor blev hustlet til et abonnement af en telefonsælger som sagde hun havde vundet en gave -hun begynder at modtage blade som hendes økonomi på folkepension ikke kan klare og ringer og siger hun ikke har bestilt det - hun får at vide at det har hun, så hun afbestiller det.
Det tager utrolig lang tid og hun bliver talt grimt til af sælgeren. Hvorfor hun skal tale med en sælger for at opsige er uforståeligt. Han fortæller at hun ikke kan få sit restbeløb udbetalt - det er en betydelig sum penge for hende men hun siger ja til dette. Hun vil bare ud af abonnementet.
Desværre er abonnementet åbenbart ikke opsagt for hun modtager blade skrivelser og rykkere. Hun forsøger igen. Der er intet skriftligt bevis for opsigelse- så det er ikke opsagt. Men da bonnier ikke accepterer skriftlige opsigelser giver dette ikke mening. Dette fortsætter Ove meget lang tid. Jeg forsøger på vegne afvigende at hjælpe men da abonnementet er i min mormors navn må jeg ikke opsige!
Min mormor Endte i RKI!!!!! Det er jo groteske som i behandler mennesker. Nu bliver i anmeldt til center for klageløsninger og forbrugerombudsmanden - i har brudt så mange regler og det kan jeg bevise.