Tegnede et abonnement og valgte en gave. Gaven var udsolgt. Gaverne man så kunne vælge var enten sportsting eller værktøj. Hjemmesiden, hvor man kunne vælge en anden gave duede så alligevel ikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er meget svært at kommunikere med Bo Bedre. Jeg ville feks give min svigerdatter et abonnement - nu kommer det til hende, med mit navn på, håber posten fremdeles prioriterer adressen frem for navn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er abonnent på Bo bedres julebog, og der var nogle detaljer i bogen, som jeg ikke brød mig om. Derfor skrev jeg til bladet og "klagede" og blev kontaktet af julebogens redaktør, som ikke blot fo... Zobacz więcej
Bo bedre er et lækkert blad, 😍 det er helt som det skal være. Det er “lokkemetoden” der bruget til at fange flere abonnenter der er kritisabel. Blev ringet op af en sælger da jeg før havde haft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BO BEDRE holder dig orienteret om det nyeste inden for bolig, arkitektur, design og mad. Find boligreportager og designnyheder online på bobedre.dk.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Øv øv. Jeg tegnede abonnement på 3 blade, fordi der var en velkomstgave, som jeg gerne ville have. Jeg læste abonnement betingelserne igennem forinden for at sikre mig, at jeg kunne få min jule velkomstgave inden jul. Jeg bestilte i god tid og skriver til kundeservice for at høre, hvor min gave bliver af. Jeg har hverken modtaget blad eller velkomstgave endnu. Jeg får at vide, at gaven er afsendt d. 3.12 og at der jvf betingelserne maks må gå to uger, inden jeg har den. Men her knap 3 uger senere har jeg stadig ikke fået den. De har med andre ord ikke opfyldt deres skriftlige forpligtelser. Jeg laver derfor en reklamation og beder om mine penge, da jeg aldrig har modtaget varen. Hvis jeg mod forventning får mine penge jvf deres egne betingelser, så skal jeg nok ændre denne anmeldelse. Men mit råd er at holde sig fra Bo Bedre.
UPDATE: Underligt at kundeservice ikke slår sagen op i databasen før de skriver her? Der er en lang korrespondance på sagen, og vi arbejder på en løsning.
UPDATE IGEN: Bo Bedre jeg har skrevet en update her. Har sendt fadet retur og afventer, at I returnerer mine penge.
Modtog mine penge efter 3 mdr.

Odpowiedź od Bo Bedre
Fint magasin men alt for mange triste og uinteressante hjem.

Odpowiedź od Bo Bedre
Jeg havde bestilt 3 jule blade fra Bo bedre, som jeg havde glædet mig til at modtage, men jeg blev desværre så skuffet over indholdet som kun var dyre designer vare, proppet med de samme reklamer i alle 3 blade.
Kundeservice og levering har jeg intet at sige noget dårligt om, men det bliver ik os to igen Bo bedre 😅.

Odpowiedź od Bo Bedre
spørg os er altid dejligt at læse, der er mange gode ideer. Jeg har selv fået hjælp for år tilbage.

Odpowiedź od Bo Bedre
Jeg glæder mig over de smukke møbler ,lamper og køkkener,stuer og badeværelser.I har altid spændende kager ,salater eller middagsretter,Det er et spændende og lækkert blad

Odpowiedź od Bo Bedre
Jeg må beklage at efter adskillige henvendelser, har jeg aldrig fået mine blade, jeg bestilte den28 oktober. Hvor jeg også blev trukket for betaling, men ingen blade, jeg havde glædet mig til julenummeret, men forgæves, kun en dårlig oplevelse.
Den ene henvendelse, lød på at jeg måtte vente til 23 november, efter min mening burde bladet blive efter sendt i kuvert, men svaret var nej det må jeg ikke for min chef.
Men mine penge var blevet hævet. Rigtig dårlig service.

Odpowiedź od Bo Bedre
I velkomstpakken fik jeg tilsendt det nr af bladet, som jeg tidligere havde købt og hvorfra jeg tog imod jeres tilbud.
Reklamestoffet og artiklerne er for ens i stil og produkter.

Odpowiedź od Bo Bedre
Godt blad med mange gode idéer, selv om det ind i mellem er tidligere bragt i bo bedre🎄👍😄

Odpowiedź od Bo Bedre
Fede magasiner, men har aldrig modtaget velkomstgave trods flere henvendelser - nu er vi midt i december og jeg havde valgt en juleopsats

Odpowiedź od Bo Bedre
Magasinerne kom ikke frem og 2. levering (julenumre) fik jeg først 10.december. DVS ca 3 uger forsinket

Odpowiedź od Bo Bedre
Desværre så har jeg ikke modtaget mit første blad endnu .. det skulle have været her d. 23 nov. Så synes det er lidt dårligt. Ikke meget ved at se alle de indslag om jul. Når julen er forbi .. jeg skulle bruge det til at inspirerer mig til denne weekend fest 🤐
Så ligger fejlen ved PostNord nu. Tak for samtalen