Fick Bobbys julkalender av min man i födelsedagspresent men kan starkt rekommendera att INTE köpa det! Har tjockt krulligt hår och tvättar det 1 gång i veckan men efter Bobby har jag behövt tvätta d... Zobacz więcej
Bobbys
Luktar fantastiskt, men det sämsta möjliga för håret, torrt, och efter ett tag började jag tappa hår, min mamma, syster och hennes vuxna barn tappade oxå hår efter ett par månader, vi trodde det va pg... Zobacz więcej
Mitt första köp var lyxpaket, min dotter fick det i julklapp. Hennes hår har växt som ogräs, helt otroligt! Och efter perioder av blekning/färgning, så är hennes hår nu mjukt och glansigt😍 Till... Zobacz więcej
Ätit Bobbys super hår i snart två månader och mitt hår har aldrig växt såhär fort förut. Färgade ner till rötterna för två månader sedan och har utväxt som om det skulle ha gått 4 månader!! Är jätte... Zobacz więcej
Om man vill ha svintostyling på håret…
Om man vill ha svintostyling på håret ska man köpa Bobbys torrschampo. Sämsta ever.

Odpowiedź od Bobbys
Förälskad i nya hårprodukter…
Har velat testa Bobby Oduncus produkter ett tag. Såå glad&tacksam att jag beställde Lyxpaketet&semesterpaket..ger dem 5 av 5 🌟🌟🌟🌟🌟 fantastiska produkter. Doftar helt underbart. Håret har fått en otrolig lyster, mindre frissighet o mer lätt hanterligt. Tack till Bobby&gänget som framställt dessa unika produkter.
Kram från en Skånetös ❤️🙏

Odpowiedź od Bobbys
Tidigare har jag haft väldigt tjockt…
Tidigare har jag haft väldigt tjockt hår men efter anständig under en längre period av Bobbys schampo och balsam började jag tappa väldigt mycket hår. Rekommenderar ej!

Odpowiedź od Bobbys
Det sämsta schampot jag köpt på salong…
Det sämsta schampot jag köpt på salong någonsin, håret ser smutsigt ut och luktar inte alls så mycket och gott som alla säger. Borsten vet jag inte vad jag ska säga om är som vilken borste som helst fast luktar så illa så man vill inta kamma sig med den. Den enda stjärna detta får är snygg flaska att titta på.

Odpowiedź od Bobbys
Hade höga förväntningar då flertalet…
Hade höga förväntningar då flertalet influensers fått prova dessa produkter.
Jag gick all in och köpte schampoo ,balsam och inpackning och leave in spray.
Doften är gudomlig men produkterna lever inte alls upp till mina förväntningar.Produkterna känns billiga och passar absolut inte mitt hår.
Håret blev torrt och risigt.
Blev en relativt kostsam historia och stor besvikelse.