De bootreis was goed georganiseerd, fietstochten ook mooi. Helaas was de Nederlandse taal ondergeschoven aan het Engels en het Duits, alhoewel we met veel nederlandstaligen aan boord waren in Neder... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het was 'n mooi verblijf. Agnès, de chef, was super. Wat zij bereide in haar toch kleine keuken was fantastisch. Romek en Angeline altijd klaar om te helpen, altijd 'n goed humeur. Ze moeten tenslotte... Zobacz więcej
Schip(Fleur) op leeftijd, goed onderhouden, goede accomodatie: 8. Fietsen: positief 9. Schipper en bemanning: positief 9. Kok, maaltijden en overig eten en drinken: positief (let op tht/tgt-datum) 9.... Zobacz więcej
Positief : -mooi verzorgde boot - de crew was geweldig vooral Claudia, Tom en André -alle dagen lekker diner op 1 uitzondering na -goede uitgestippelde fietsroutes meegekregen Negatief : -lunchp... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
De 8-daagse Tulpen reis op de…
De 8-daagse Tulpen reis op de Magnifique III kon niet beter.
Fantastisch onderkomen, prachtige luxe hut. Heerlijk 3-gangen diner van de chef. Zeer gevarieerd en super lekker. Dagelijks gedekte tafels met wit linnen en zilveren kandelaren. Uitgebreid ontbijt buffet met iedere dag een verassing.
Super gastvrije en relaxte bemanning. Fantastisch goede huurfietsen. Wordt allemaal netjes afgesteld. En als je wilt kun je met een gids fietsen. Ik heb stadstour met gids gedaan en dat was ook erg leuk.
Kortom: ik ben opgeladen, blij en ontspannen naar huis gegaan.
Kan deze organisatie en boot eigenaar van floatinghotels zeker aanbevelen.
Reis van hun leven
Quote van mijn vader (wiens 70ste verjaardag gevierd werd met Boat Bike Tours) : " De mooiste reis uit mijn leven"
Quote van mijn moeder : Niet alleen den boot noemde "Magnifique" ook de reis was "Magnifique"
Fijne reis
Positief :
-mooi verzorgde boot - de crew was geweldig vooral Claudia, Tom en André
-alle dagen lekker diner op 1 uitzondering na
-goede uitgestippelde fietsroutes meegekregen
Negatief :
-lunchpakket trok op niets
-er waren veel Duitse toeristen waardoor er enkel Duits werd gesproken
Zeer goed met ondanks de corona super…
Zeer goed met ondanks de corona super geregeld lekker eten goede service en vriendelijk. Een zeer goede vakantiebesteding. Het is voor herhaling vatbaar. Heb ook van vreemde mensen die mij aanspraken.onderweg ivm met tas boat bike.veel mensen weten dit niet dat zoiets bestaat. Dus helemaal top.
Het was heel goed
Het was heel goed, fijne mensen en voor hun taak berekend. We hebben prachtige tochten gemaakt. Het was goed!
Het was een geweldige reis.
Het was een geweldige reis.
De informatie van Boat Bike tours was prima.
Met betrekking tot de organisator SE Tours:
Alles was zeer goed geregeld. Een prettige reisleider die duidelijke briefings gaf 's ochtends. Het eten was uitstekend. En de Corona regels werden strikt, maar prettig, nageleefd, daar hebben we geen hinder door ondervonden. Terwijl het voor de crew extra hard werken betekende (de maaltijden in etappes serveren en meer schoonmaken). Zeer prettige crew ook.
Enige puntje: zeer kleine hut, maar dat zal niet anders kunnen. Wat wel prettig zou zijn: wat meer plankjes in de kast, wat nu een hangkast was, terwijl je bij zo'n reis niet veel 'hang' kleren meeneemt :)
Kortom, we gaan dit zeker vaker doen!
Perfect georganiseerd
Perfect georganiseerd, super bemanning, fantastische kok en bovendien hadden we perfect week im de week van 4 tot 11 september. Met dank aan Conny, Liewe, Dita en Hilde.
We hebben het fantastisch gehad
We hebben het fantastisch gehad. De fietstochten waren schitterend, de crew stond altijd voor ons klaar, de maaltijden waren prima verzorgd en erg goed. Ondanks de covid maatregelen een super vakantie.!
We hebben een heerlijke vakantie gehad
We hebben een heerlijke vakantie gehad, alles was perfect geregeld. Top!!!
Bedankt.
We hebben een prachtige fiets/vaar vakantie gehad, via Boat Bike Tours.
Bij boeking was er een misverstand, maar het te veel betaalde is na controle terug gestort.( Super ) De hut was erg netjes en schoon. Het personeel, waarvan de meeste van Hongaarse afkomst waren, verdienen allen een 10.
Ook onze reisleidster ( Ingrid ) krijgt van ons een ruime 10.
Door de coronamaatregelen liep het met eten wat minder soepel, maar alles bij elkaar geven wij toch een 8+
Wij kijken met voldoening terug op deze leuke vakantie.
Vriendelijke groeten, Piet en Nelly Grootscholten.
Boat Bike Tour over de Waddenzee
Mijn man en ik hebben genoten van onze Boat Bike Tour over de Waddenzee.
Helaas was het weer een beetje een spelbreker. Teveel/te weinig/ van de verkeerde kant wind en eigenlijk voor de zomer wel erg fris.
De bemanning (Floris, Johannes, Annyta en Patou) was fantastisch!!
Heel behulpzaam en heel erg vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten.... zijn helaas wel wat kilootjes aangekomen....
Zoals het nu ging komen we graag nog eens terug voor een andere tour.
avontuurlijk en toch ontspannen
Heerlijke avontuurlijke en toch ontspannen vakantie met een karakteristieke 3-master. Vrolijke, servicegerichte bemanning zorgde voor comfort en ontspanning. Uitdagend varen met volle zeilen, schilderachtige haventjes aandoen, laveren in de kreken van de Waddenzee, elke dag lekker inspannen met mooie fietstochten, lekker eten aan boord, ruime hutten met fijne bedden, leuk gezelschap, wat wil je nog meer?
Een ontspannen weekje
Een ontspannen weekje, waarbij de medewerkers en de bemanning van het schip op een plezierige manier maximale inzet toonden. Prima onderkomens aan boord en voortreffelijke catering. Goed gekozen fietsroutes, waarbij ondanks bekendheid met gebied steeds iets nieuws viel te ontdekken.
Corona-maatregelen dik in orde zonder als storend te worden ervaren.
Veel genot, maar één grote schok!
Heel kort: goed personeel, gezellig, smooth geregeld alles, top-kok.
Eén HEEL GROTE teleurstelling voor een GROOT AANTAL na ontdekking: J, een hotesse, was niet eens ingeent voor covid! Een heel valse toon in een verder professioneel georganiseerde reis.

Odpowiedź od Boat Bike Tours
Boat Bike tours Hanzesteden
Afgelopen week een fietscruise gemaakt langs de Hanzesteden. Een reis geboekt via de ANWB, maar uitgevoerd door Boat Bike tours. Een echte aanrader, vriendelijke bemanning, Engels sprekend maar ze verstaan Nederlands heel goed en heel behulpzaam. Het ontbijt is prima en gevarieerd, het lunch pakket voor onderweg is sober. Maar wij aten vaak toch ook wel langs de fietsroute. Het diner was heel afwisselend en lekker. De uitleg van de fietsroutes door reisleidster Ingrid was superieur. Niets was haar te veel. Kortom een vakantie die we zeker nog eens gaan doen. Het was een fantastische week!
Echt een aanrader
De reis was een geweldige combinatie van activiteit en ontspanning.
Fijne fiets & vaar vakantie
Het was een heerlijke reis, mooie boot, fijn en leuk personeel . De hutten werden goed schoongemaakt, het eten was heerlijk, goed klaargemaakt.De boot werd goed bestuurd , en erg goed meegedaan door de passagiers . Het verzorgen van de fietsen en het er af en op de boot zetten was zeer goed. De I Bike die ik had was de nieuwste , fantastisch. Hebben fijn gefietst door weer en wind. Werden goed ingelicht hoe we zouden varen en fietsen .Ik zou nog wel eens een een andere bootreis doen . Met vriendelijke groeten Mevr.Smits. ( Coby ).
Eerste tocht met fietsen en varen bij Boat&Bike
Na 40 jaar zelf fietsvakanties te hebben georganiseerd was dit onze eerste tocht met Boat&Bike. Onze ervaringen zijn zeer goed. Leuke ritten. Mooie accommodatie en werkelijk fantastische medewerkers die er alles aan deden om het de passagiers naar de zin te maken. Kortom: helmpje af, smaakt naar meer.
FRIESLAND: UW AANDACHT MEER DAN WAARD !
Hieronder een aantal Tops en Tips n.a.v. een week Boat-Bike :
TOP het schip Lena Maria. Ze is gewoon goed. Wij houden van kleinschalig, dus max 24 passagiers is heerlijk. Met stip genoteerd: de gemoedelijke sfeer aan boord en het uitstekende eten. Met dank aan de driekoppige bemanning.
TOP op Terschelling de Waddendijk uit fietsen naar Oosterend en vervolgens de Boschplaat: die is in de regenrijke zomer van 2021 wonderschoon!
De schipper maakte ons attent op prachtige, hoge duinen: wonderschoon!
In Friesland is de route door De Alde Faenen wonderschoon!
TIP Boat-Bike mag zorgen dat uit de info vooraf volstrekt duidelijk is of het betaalde bedrag inclusief dan wel exclusief de fietshuur is.
TIP de plastic Boat-Bike waterflessen vervangen door iets anders - tenzij ze gefabriceerd zijn van gerecycled materiaal?
TIP meer reclame voor De Fryske Marren? Ze onderscheiden zich van elk ander Nederlands landschap. . . misschien een middag en avond varen op een Frysk meer, met een boeiend verhaal over de meren en de boten die er voeren/varen?
Conclusie: Friesland ontdekken met Boat-Bike: een aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.