Boardlife Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag blev kontaktad av företaget då min beställda vara var slutsåld. Jag fick förslag på en liknande vara som ersättning till samma pris som den första jag lagd order på. Eftersom det skulle vara en p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bra grejer och fantastisk service! Tredje gången jag shoppade på Boardlife och det har blivit kanon alla gångerna. Den här gången byggde jag om, och bytte koncept på brädan så det var guld med reko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde truckar och ett 5 pack med rails. Fick mail om att paketet med rails tyvärr hade gått upp och två par samt 3 uppsättning med skruv saknades. Fick erbjudande om att få de 3 rails som var... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Dryg kundtjänst, deras telefonväxel ligger nere så bara mejl kontakt som tar en evighet att få svar ifrån. Och så fick jag inte riktigt det jag ville ha. Beställde bones medium bushing, dom vit/gula s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z deskorolkami
  2. Sklep z odzieżą uliczną

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Välkommen till Sveriges mest välsorterade webbutik inom longboard. Allt för nybörjaren såväl som proffset. Som ett paradis för brädsportnörden. Vi har allt du behöver för brädlivet. Surfa in får du se - Stort sortiment - Bra priser - Snabb leverans - Kunnig personal

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Perfect

Perfect. Exactly as expected and very nice contact.

10 stycznia 2022

Odpowiedź od Boardlife

Thanks for providing a positive feedback like this!

Oceniono na 2 z 5

Jag har alltid varit helnöjd med sajten…

Jag har alltid varit helnöjd med sajten och de blixtsnabba leveranserna. Tyvärr var den svindyra hjälmen (TSG full face) som jag beställde tydligt använd. Skyddsplasten på visiren saknades och det var en hel del hår inne i hjälmen. Kändes trist och därav det låga betyget. Hoppas på bättre resultat nästa gång!

28 grudnia 2021

Odpowiedź od Boardlife

Det är självklart inte så det ska se ut! Detta är något vi gärna tar vidare med vår leverantör för att höra hur det kunnat ske. Kontakta gärna vår kundtjänst för en kompensation för detta.

Oceniono na 5 z 5

Excelente because I'm located in a…

Excelente because I'm located in a place where shipping is a pain. Good prices and affordable shipping costs. Send them a mail inquiry and fast response and very good communication. Nothing to complain, good service.

22 grudnia 2021

Odpowiedź od Boardlife

We're more than honored to hear words like this topped with full score. Hope to see you again in the future :)

Oceniono na 1 z 5

fel vara

Den här gången fick jag fel vara av det som beställdes.

11 grudnia 2021

Odpowiedź od Boardlife

Vi är ledsna. Ibland kan det bli fel. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vid dig snabbast att rätta till detta

I am very happy

I am very happy, I can recomend to everyone, with shiping,and with service !
Good job !! :)

4 grudnia 2021

Odpowiedź od Boardlife

Big thanks Jovana. We're glad to get a review and full score. Happy to hear you are satisfied with what we do :)

Perfect!

I found Carver Park wheels in Boardlife!! The order arrived in time to Spain and the wheels are excellent ! Everything perfect! 🤙🏼

20 listopada 2021

Odpowiedź od Boardlife

Wonderful review! Thanks for the trust and excellent score. Hope your wheels will come in good use!

Oceniono na 4 z 5

Bra sortiment och kunnig personal

Bra sortiment med hög kvalité. Mycket kunnig personal och bra service.
Önskade bara att frakten inte var så dyr

27 października 2021

Odpowiedź od Boardlife

Tack för ett bra betyg. På grund av dyra importer och dyra inrikesfrakter så betalar vi tyvärr mer för våra leveranser än vi debiterar. Men vi önskar också att det kanske kan se ljusare ut längre fram.

Mycket bra

Mycket bra, allt funkar perfekt tack🍾👍💯

13 października 2021

Odpowiedź od Boardlife

Det glädjer oss att höra! Tack!

Easy

Easy
fast
accurate
Thank's for all

11 października 2021

Odpowiedź od Boardlife

Wow this is warming words. We're honored to hear you like us!

Perfekt

Perfekt. Varit i kontakt med kundtjänst och det är inte tykna robotar som verkar befolka alla världens kundtjänster numera utan här sitter kunnigt folk som ger riktiga svar!

11 października 2021

Odpowiedź od Boardlife

Tack för din fina feedback och betyg! Vi är glada att du uppskattar vår service. För oss är det superviktigt att kunna möta varje kund specifikt och inte malla fram autosvar. Glad att du uppskattar detta med <3

Oceniono na 5 z 5

Extremt snabb leverans vilket…

Extremt snabb leverans vilket uppskattas jätt mycket.
Bra utbud och enkelt att handla. rekomenderas

1 września 2021

Odpowiedź od Boardlife

Det är väldigt glädjande att höra. Vi vet att det är viktigt att inte behöva vänta för länge när man är sugen på brädåkning :)

Great

Really helpful staff, very responsive and with good suggestions when deciding the components to build a custom skateboard. Really satisfied with the process and the result!

20 sierpnia 2021

Odpowiedź od Boardlife

Thanks Andres, we're honored to hear your words. And thanks for all the stars!

Oceniono na 4 z 5

Bra produkter och mycket bra priser.

Bra produkter och mycket bra priser.
Har det mesta och allt grundläggande inom Street skate men mycket är kvar på sidan även om det är slutsålt dock med info om att det är slut.

Informationen vid beställningen och efter att varan beställts kunde vara lite bättre för att komma upp till standarden många andra erbjuder (mail om att varan hanteras och kanske ett mail om att vara skickats och vilket spårningsnummer kunde vara bra att få in i framtiden)

Mycket seriös i övrigt och jag kommer handla där igen.

12 sierpnia 2021

Odpowiedź od Boardlife

Tack för din konstruktiva feedback och tack för fortsatt förtroende in i framtiden :)

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej