Bmwtrekhaakspecialist Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy
  3. Warsztat tuningu samochodów
  4. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  5. Sklep z wyposażeniem aut
  6. Tuning samochodów

Napisane przez firmę

BMW trekhaak specialist streeft naar transparantie en probeert daarom zoveel mogelijk informatie te delen op de website. Voor de meeste BMW modellen betekent dit dat u de prijs van een elektrische trekhaak voor uw auto kunt vinden op de website. Mocht dat niet zo zijn, of heeft u nog een vraag, of wilt u een afspraak maken dan kunt u altijd contact opnemen via het formulier of bellen met 0622452533. Inbouw van de trekhaak vindt plaats op een maandag, een vrijdag, een zaterdag of op een avond door de week. Meestal kunt u binnen een week of 3 a 4 terecht, in het voorjaar is de wachttijd wat langer. Heeft u de trekhaak sneller nodig? Neem dan contact op. Wij bouwen enkel gebruikte elektrische trekhaken in vanwege de aantrekkelijke prijs. U krijgt 6 maanden garantie op het juist functioneren van deze gebruikte trekhaak. Er zijn vele elektrische trekhaken op voorraad, echter niet voor alle modellen. Informeer daarom naar de mogelijkheden. Mocht u liever een nieuwe elektrische trekhaak willen, dan kan dat natuurlijk, maar dan hangt er wel een ander prijskaartje aan.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Goede ervaring

Goede ervaring, helder en transparante afspraken, goede koffie en goede prijs kwaliteit van product.

10 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Storing zelf geplaatste trekhaak verhelpen.

Nadat ik een offerte bij een concurrerend bedrijf had aangevraagd voor het plaatsen van een originele trekhaak op mijn BMW330i G21 heb ik 2 dagen aan de zuurstof gelegen. dat werd te gek, dus zelf een gebruikte gekocht met nieuwe bekabeling en modules, handleiding gedownload, code erin en,,,, je begrijpt wel niet werken. dan ben je de wanhoop nabij, je hoeft niet bij BMW aan te kloppen, echter na even zoeken kwam ik Jan Moonen tegen van de trekhaakspecialist, met lood in mijn schoenen heb ik hem gebeld voor raad, hij was heel vriendelijk, niet verwijtend en heeft toen binnen een half uur de nodige wijzigingen in de bedrading aangebracht, geprogrammeerd en werkend afgeleverd,
Echt super!!!
Jan nogmaals bedankt
Frank de Wijs

10 kwietnia 2026

Vriendelijk en vakkundig.

Ook deze BMW zat weer geen trehaak onder!
Afspraak gemaakt met Jan, was op korte termijn mogelijk.
Vakkundig en snel gemonteerd we konden er op wachten, tijdens de montage genoten van heerlijke koffie.
En de gezelligheid van de kat en hond, en natuurlijk voor een schappelijke prijs.

13 marca 2026

Montage trekhaak op mijn BMW X4

Zoals afgesproken via mail een originele trekhaak laten monteren door Jan op mijn BMW X4. Vanuit Limburg naar het oosten gereden voor montage van de trekhaak. Binnen 2 uur zat hij eronder. Zeer professioneel gemonteerd en werkt prima. Vriendelijke ontvangst met lekkere bak koffie en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zeer zeker een aanrader en voor de helft van de prijs bij een BMW dealer.
Theo Smeets Obbicht Limburg

7 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Telefonisch toelichting vooraf over de…

Telefonisch toelichting vooraf over de te leveren trekhaak, het onderbouwen, bekabeling etc en werkervaring van dhr Jan Moonen. Alles is correct en vlot gegaan, zie ook zijn website. Fijn dat hij volgens BMW specificaties werkt en de haak aanmeldt bij BMW.

4 kwietnia 2026

Super!

Jan is een man met ervaring, goede communicatie en scherp geprijsd no nonsens en kwaliteit op 1. Originele producten en in-geleerd in het bmw systeem. Super bedankt voor het plaatsen. Ik ga hier zeker terug komen in het vervolg!

1 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Communicatief zwaar onder de maat

Communicatief zwaar onder de maat. Denkt erg goedkoop te zijn maar is dat niet.
De dealer vraagt een paar honderd euro meer maar ik zou je dat wel adviseren. Je krijgt dan ook een nieuwe trekhaak met een fatsoenlijke 24 maanden garantie. Bovendien gedaan door mensen die je kunt begrijpen en niet naast hun schoenen lopen.

23 grudnia 2025

Goede prijs ,fijne communicatie

Goede prijs ,fijne communicatie. Jan weet wat hij doet en levert een goed product.
Na contact te hebben gehad over de montage van een elektrische trekhaak en een originele achteruitrijcamera direct een afspraak gemaakt voor uitvoering van onze plannen. Binnen 4 weken konden we terecht. Jan zette ons af in het centrum van Enschede en haalde ons na het klaren van de klus weer op. Al met al een fijne service en zeker een aanrader.

8 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej