BM Gulvservice  Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Det er en kundeservice i særklasse. De er utroligt dygtige, kompetente og hurtige til at svare. Når man skriver til dem på mail, får man som regel svar inden for en time. De beder om ens tel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dygtige og hurtige gulvslibere - kom til tiden og prisen var god. De overtog en sag en anden guivsliber ikke kunne magte. 5 x stjerner herfra 🎉

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en virkelig god oplevelse efter at have haft et andet gulvfirma ude, der mildest talt havde lavet et forfærdeligt stykke arbejde. Bm gulvservice var lydhøre og interesserede i hvad vi godt ku... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Opgaven blev udført få dage efter bestilling. Resultatet var smukke gulve der blev præcis som vi ønskede. Prisen var også fair. De varmeste anbefalinger herfra.

Informacje dotyczące firmy

1. Piaskowanie i polerowanie podłóg
  2. Renowacja podłóg
  3. Materiały podłogowe
  4. Wykańczanie drewnianych podłóg

Napisane przez firmę

Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 133

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk arbejde med gulvslibningen!

Fantastisk arbejde med gulvslibningen!

Jeg har netop fået slebet mine gulve, og jeg er utrolig tilfreds med resultatet. Selve gulvet ser fantastisk ud – det er som nyt! Jeg kan varmt anbefale dette firma til alle, der har brug for professionel gulvafslibning. Super service og flot resultat!

17 lipca 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med resultatet og med den service, vi har leveret. Vi lægger stor vægt på kvalitet, punktlighed og god kommunikation – så det betyder meget for os, når det bliver værdsat.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp til gulve i fremtiden.

Super god gulvservice

Super god gulvservice!
Vi skulle have lavet en fuld gulvslibning og 3 gange behandling af hvid mat lak på vores fyrretræsgulve. Patrik og hans team leverede et super godt stykke arbejde og kunne rykke ud hurtigt. De var søde og rare og efterlod et super flot resultat. Helt klart en anbefaling værd!

7 lipca 2025

Gulvene ser ud som nye

Kan varmt anbefales ! De har netop slebet og behandlet mit gulv, og resultatet er simpelthen fantastisk. Gulvene ser helt nye ud – glatte, flotte og med en smuk finish.

2 lipca 2025

Oceniono na 5 z 5

Smukt slebne gamle trægulve – super service og hurtig udførelse

Vi havde en virkelig god oplevelse med BM Gulvservice. De sleb vores originale trægulve fra 1934 og behandlede dem med 2 lag lud – og vi stod selv for sæbebehandlingen bagefter.

Arbejdet blev udført super professionelt, og resultatet er vi virkelig glade for. Kommunikationen var nem og hurtig, og de kunne komme allerede dagen efter vi kontaktede dem. De to mænd der kom, var meget venlige og forklarede processen tydeligt. De startede kl. 10 og var færdige allerede kl. 15.

Alt i alt en meget positiv oplevelse – vi kan varmt anbefale dem videre!

10 lipca 2025

Oceniono na 5 z 5

Superhurtig service/udførelse af BM…

Superhurtig service/udførelse af BM Gulvservice. Jeg er meget tilfreds med selve processen og det endelige resultat af det nyslebne gulv med hvid matlak. Jeg kan sagtnes anbefale BM Gulvservice.

4 lipca 2025

Oceniono na 5 z 5

Nem kommunikation og grundige folk

Patrick var venlig og nem at kommunikere med. Hans folk var grundige og gjorde et virkelig godt stykke arbejde. Gulvene i vores hus ser væsentlig pænere ud nu, og er klar til at vi kan flytte ind.

29 czerwca 2025

Oceniono na 5 z 5

Fremragende service og veludført…

Fremragende service og veludført arbejde. De var rigtig gode til at vejlede om hvilke produkter der var bedst til mit hus. Mødestabile, de var der til tiden og overholdte de aftaler vi havde lavet.
Især den “unge” mand (tror det var ejerens søn) var utrolig serviceminded og høflig.
Dette firma har mine bedste anbefalinger.

20 czerwca 2025

Oceniono na 5 z 5

Så smukt gulv og strålende service

Jeg fik den bedste vejledning i telefonen. Jeg kunne med det samme høre, at David vidste, hvad han talte om. Vi blev enige om fire gange mat lak og slibning. De søde, venlige og professionelle gulvmænd kom til aftalt tid hver gang. De var utroligt søde og kompetente og var i så godt humør. Resultatet er så smukt. Jeg gik fra et gulligt gulv til et smukt lyst trægulv. Og det er totalt fejlfrit resultat. Min varmeste anbefaling af det her firma, der er lidt dyre end fx Gulvkanonen. MEN! De ved, hvad de laver, du bliver lykkelig for resultatet, og det kan holde i mange mange år. Så lige her, der er de par ekstra tusinde givet godt ud. Absolut!

16 czerwca 2025

Super arbejde

Søde og imødekommende. Flot arbejde og aftaler overholdt til punkt og prikke. Varm anbefaling herfra.

30 kwietnia 2025

Oceniono na 5 z 5

BM Gulvservice har gjort et fantastisk…

BM Gulvservice har gjort et fantastisk arbejde. Der var brug for fleksibilitet da det viste sig at linoliumsgulvet var sømmet fast i trægulvet der skulle slibes. Slibesftalen blev smidigt delt over to dage så der blev plads til at fuge de 1000 sømhuller. Og resultatet er blevet så flot. Alle aftaler overholdt, god kommunikation og fair pris. Tak!

19 maja 2025

5 stjerner herfra

Jeg har haft en super god oplevelse med BM Gulvservice! Kundeservice var mega hjælpsomme og venlige, og jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Gulvslibningen levede op til mine forventninger, og jeg vil helt sikkert anbefale dem til venner og familie. Glad for at have fundet dem!

6 maja 2025

Super effektive medarbejdere

Super effektive medarbejdere og flot stykke arbejde. Jeg kan varmt anbefale MNGulve.

13 maja 2025

De arbejdede effektivt

De arbejdede effektivt, holdt deres aftaler og leverede et super flot resultat. Jeg kan uden tvivl anbefale dem til andre, der har brug for gulvafslibning.

2 maja 2025

Professionelt arbejde

Professionelt arbejde fra start til slut

Jeg fik slebet gulvet i stuen af dem, og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. De var hurtige til at svare på min henvendelse, kom til tiden og leverede et resultat, der overgik mine forventninger.

1 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Super flot arbejde og professionel service!

Jeg har netop fået slebet gulvet i stuen af BM Gulvservice, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Gulvet ser helt nyt ud – flot, jævnt og med en smuk finish. Fra første kontakt var kommunikationen professionel og venlig, og arbejdet blev udført til tiden og uden bøvl. De var også rigtig gode til at rydde op efter sig, hvilket jeg sætter stor pris på.

10 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej