Kanon oplevelse at arbejde sammen med drengene, man føler virkelig at de er sammen med en under hele processen. Dygtige og super professionelle. De har styr på deres ting og skaber resultater der kan... Zobacz więcej
Efter at have testet flere marketingsbureauer var min indgang til at prøve endnu et med skepsis. Det må dog siges at jeg nu for første gang har fundet ikke alene et meget arrangeret bureau men o... Zobacz więcej
Vi har samarbejdet med BMB Media i knap tre måneder, og allerede fra start tog de fuldt ejerskab over vores Meta konto. Deres proaktive tilgang og klare anbefalinger gjorde, at vi begyndte at se kon... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi er et marketing powerhouse, der tilbyder skræddersyede web- og marketingløsninger på Facebook, Instagram, Google og WordPress. Vi har dokumenterede resultater fra 50+ virksomheder, som vi har hjulpet med at øge deres online tilstedeværelse, tiltrække flere kunder og optimere deres markedsføring. Vores tilgang er datadrevet og fleksibel, og vi arbejder uden binding for at sikre, at du vælger os, fordi du vil, ikke fordi du skal
Kildeparken 12, 8722, Hedensted, Dania
- team@bmbmedia.dk
- bmbmedia.dk
Hurtig effekt!
De lavede en model, der passede til min virksomhed, og den havde superhurtig virkning. Klar anbefaling herfra.
Min kryptonit har altid været kold…
Min kryptonit har altid været kold kanvas…
Det dræner mig fuldstændig og tager tiden fra det, jeg brænder for – at tage billeder og lave video for mine kunder.
Derfor valgte jeg at tage kontakt til BMB Media for at få sat Google Ads op. Normalt er jeg en gør-det-selv-type, men når jeg alligevel skulle bruge penge på annoncering, ville jeg være sikker på, at det blev gjort ordentligt – og det blev det!
Simon fulgte med hele vejen og var supergod til at guide. Mine kunder er ikke ligefrem folk, der spontant søger efter en ny sofa eller tid til negle – men alligevel formåede han at sætte noget op, der:
1: Gav mig visninger og data på, hvor folk kiggede og hvor længe
2: Fik mit virksomhedsnavn ud i nærområdet
3: Skabte kundekontakt – uden jeg selv skulle lave kold kanvas (halleluja!)
Jeg kan helt klart anbefale BMB Media til alle, der gerne vil vækste og nå længere ud – uden at gå på kompromis med det, de er bedst til.
Mvh Jacob, JMB Media
Jeg har brugt Simon og Lucas i…
Jeg har brugt Simon og Lucas i forbindelse med hjælp til at hente relevante emner til boligmarkedet, og generelt rådført mig igennem dem - de er super dygtige, unge og energiske, som er klar på at give en skalle for at få tingene udført med resultater.
Jeg kan stærkt anbefale dem.
Jeg kan varmt anbefale dem til hjælp af…
Jeg kan varmt anbefale dem til hjælp af annoncering, utrolig dygtig og hjælpsomme. Virkelig gode til at lave content. Jeg har haft stor glæde af dem og min klink. Og bruger dem stadig som samarbejdspartner . De bedste anbefalinger herfra .
Professionelle og passionerede!
BMB Media har været en fantastisk samarbejdspartner. Simon og Lucas leverer resultater fra dag ét med deres gennemsigtige, kreative og professionelle tilgang.
De har skræddersyet løsninger til vores behov, og vi har allerede set klare forbedringer i vores annoncering. Hvis du vil have et dedikeret team, der brænder for markedsføring, kan vi kun give BMB vores varmeste anbefalinger. 5 stjerner herfra! 🌟
5 stjerners Facebook annoncering
Vi har fornøjelsen af BMB til at hjælpe os med Facebook annoncering. Et område vi ikke selv er skarpe nok til og desværre har haft dårlig erfaring med tidligere hos andre bureauer.
De har gjort det knivskarpt fra start - både med gennemsigtighed, hurtige svar og meget brugbare og konkrete mål og sparring.
De får vores varmeste anbefalinger til alle virksomheder, som gerne vil bruge deres penge klogt på annoncering.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - jeg har haft fornøjelsen af et rigtig godt samarbejde med BMB. Klar anbefaling herfra!
De var rigtigt dygtig til at imødekomme mig og mine behov samt var de ekstremt transparente hvilket man ikke ser så tit hos eksterne bureauer men de har de altså flair for!
Igen stor anbefaling herfra!
Ualmindelig god service og dedikation!
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med BMBMedia, og jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger. Fra første kontakt har Simon og teamet vist en utrolig professionalisme og dedikation til at forstå mine behov og mål.
Deres service er simpelthen verdensklasse! De har ikke kun leveret kreative og effektive marketingløsninger, men de har også været ekstremt tilgængelige og lydhøre over for mine spørgsmål og bekymringer. Simon har virkelig gået den ekstra mil for at sikre, at jeg var tilfreds med resultaterne, og hans ekspertise har været uvurderlig for min virksomhed.
Jeg kan varmt anbefale BMBMedia til alle, der søger et pålideligt og dygtigt marketingbureau. Tak for en fantastisk oplevelse!
Virklig finke gutter som er klar til at…
Virklig finke gutter som er klar til at hjælpe med problemer 24/7
simpelthen en Fantastisk Service
simpelthen en Fantastisk Service, Simon og Lucas giver! 2 unge friske gutter, med drivkraften, lidenskaben, servicegenet og iværksætterånden i blodet! De kan deres kram, og prisen er super fair.. Er du enkeltmands virksomhed og mangler hjælp til markedsføring, kan jeg kun anbefale de 2 gutter og deres fantastiske Firma.. De kan skræddersy en aftale der passer lige til dig.. så mine største anbefalinger, til små erhvervsdrivende du er gode hænder hos BMB Media! :D
Forøget synlighed online!
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med BMB Media, og vi kunne ikke være mere tilfredse, specielt med Simon hvor kommunikationen bare har været helt i top. Allerede helt fra starten af forløbet har de været engagerede, professionelle og dedikerede til at forstå vores behov og udfordringer. De har ikke blot leveret resultater, men også været en uvurderlig sparringspartner i processen.
Deres kreative tilgang og evne til at tænke ud af boksen har gjort en kæmpe forskel for vores markedsføring, og vi har set klare forbedringer i vores synlighed og engagement på blandt andet vore Facebook kampagner.
BMB var lige hvad vi manglede på det helt rette tidspunkt.
Ikke mindre end 5 stjerner herfra!
Mvh
Caspar Ejsing
cspaar.dk
skarpe unge gutter som leverer god kvalitet og en fremragende kundeservice!
Teamet bag bmb hjalp os med optimeringen af vores hjemmeside samt at implementeret mere digtial synlighed over medier, skarpe unge gutter som leverer god kvalitet og en fremragende kundeservice!
Stor anbefaling herfra!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.