Jeg kan varmt anbefale dette firma. Jeg elsker den afslappede tøjstil med de lækre, dæmpede farver og den høje kvalitet. Det, der virkelig gør oplevelsen særlig, er den fantastiske kundeservice.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Elsker den afslappede tøjstil i lækker kvalitet. Deres hør- serier er altid behageligt året rundt. Besøger også når der er lagersalg hvor der virkelig er styr på alting. Helsingørs bedste tøjbutik... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Blue Sportswear 🙌 Det er uden tvivl noget af det lækreste tøj og accessories, jeg længe har set – kvaliteten er helt i top, og man kan vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blue Sportswear is for the quality conscious woman, whom appreciates softness, leisure and design. Most of our styles are made of 100% pima cotton, which is known as one of the finest cottons - to ensure quality and comfort for women all over the world...
Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse med Blue Sportswear 🙌
Det er uden tvivl noget af det lækreste tøj og accessories, jeg længe har set – kvaliteten er helt i top, og man kan virkelig mærke, at der er kælet for detaljerne.
Men det, der virkelig gør forskellen, er servicen. Personalet er utroligt imødekommende, hjælpsomme og får én til at føle sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind.
Butikken i Helsingør er i sig selv et besøg værd – hyggelig, inspirerende og med en skøn atmosfære, hvor man får lyst til at blive lidt længere.
Kæmpe anbefaling herfra

Odpowiedź od Blue Sportswear
Jeg har haft en virkelig god oplevelse, og jeg vil klart anbefale dem.
Jeg købte et par hørbukser og en lækker merino uld strik, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Hørbukserne er lette, behagelige og perfekte til hverdagsbrug, mens strikken i merinould føles utrolig blød og eksklusiv - man kan virkelig mærke, at det er gode materialer og så endda naturlige.
Bestillingen var nem, og leveringen var hurtig, hvilket altid er et stort plus i min bog. Jeg havde også en lille forespørgsel undervejs omkring hvilken størrelse de anbefalede, og kundeservice var både hurtige til at svare og meget hjælpsomme.
Alt i alt en super god oplevelse med både produkter og service. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen!

Odpowiedź od Blue Sportswear
Lækkert tøj i virkelig god kvalitet og meget hurtig levering! God kundeservice

Odpowiedź od Blue Sportswear
Virkelig lækker kvalitet og hurtig levering !

fantastisk kvalitet til god pris <3

Odpowiedź od Blue Sportswear
Tidsløst design i super kvaliteter og altid hurtig levering.

Odpowiedź od Blue Sportswear
Jeg har købt et par bukser til min mor som gave. Hun bruger normalt str. 36, men bukserne blev købt i str. 38 for at kunne bruge dem som en rigtig hyggebuks derhjemme. Alligevel gik de op i syningen efter kun 6 ugers helt almindelig brug.
Virksomheden har afvist reklamationen med den begrundelse, at bukserne skulle være “strukket”. Når en fejl opstår inden for 12 måneder, er det efter købeloven virksomheden som sælger, der har bevisbyrden for at dokumentere, at der ikke er tale om en fejl ved varen. Den dokumentation er ikke blevet fremlagt.
Derudover blev vi i forbindelse med forløbet anbefalet at “tumble” bukserne let for at få fibrene til at rejse sig og se pæne ud igen, da de hurtigt blev grimme i stoffet, hvilket vi også reklamerede over. Dette står i direkte modstrid med vaskeanvisningen i bukserne, hvor der tydeligt fremgår, at de ikke må tørretumbles. Det skaber yderligere tvivl om virksomhedens håndtering og kendskab til deres egne produkter.
At henvise til, at der er solgt “flere hundrede” af samme produkt uden reklamationer, ændrer ikke på noget. Reklamationsretten gælder den enkelte vare – ikke statistikken.
På trods af gentagne henvendelser bliver mails nu ignoreret, og den eneste måde at få svar på er via Trustpilot. Her oplever jeg, at virksomheden i deres svar primært fokuserer på at forsvare sig og placere ansvaret hos kunden fremfor at forholde sig til den konkrete fejl.
Når man læser andre negative anmeldelser, tegner der sig et mønster, hvor ansvaret gentagne gange lægges over på køberen, og hvor tonen i svarene fremstår defensiv fremfor løsningsorienteret. Det giver et indtryk af, at det er vigtigere for virksomheden at fremstå fejlfri udadtil end at håndtere kunders problemer, som er forårsaget af virksomheden, på en fair måde.
Forløbet efterlader et klart indtryk af en virksomhed, der ikke lever op til sine forpligtelser efter købeloven og som afviser reklamationer uden at løfte deres bevisbyrde.
Jeg kan derfor ikke anbefale at handle her, hvis man forventer fair behandling og at ens rettigheder som forbruger bliver respekteret.
Toimitus Suomeen sujui nopeasti ja tilaaminen samettijakku oli ihana ja sellainen kuin kuvittelinkin. Hyvä ostos!

Odpowiedź od Blue Sportswear
Ingen reklamationsret ved fejl i ny vare. Firmaet påstår det er kundens egen skyld at varen er fejlbehæftet. Det er tilsyneladende en strategi fra firmaets side, at give kunderne skylden for fejl. Se de andre dårlige anmeldelser, det er påfaldende, at det er forbrugerens egen skyld når der er fejl i en vare.

Odpowiedź od Blue Sportswear
Firmaet reagerer ikke på min henvendelse vedrørende et par bukser med fejl. Jeg har skrevet til dem to gange.

Odpowiedź od Blue Sportswear
Altid kvalitet i top, størrelserne lyver aldrig og servicen og levringen er så fin

Odpowiedź od Blue Sportswear
Dejlig butik i Helsingør med lækkert og behageligt tøj. Køber også online, da jeg bor i København, men størrelserne er lidt svære at finde ud af, da nogle af bluserne er temmelig store. Ville være dejligt med nogle mål.

Odpowiedź od Blue Sportswear
Tøjet er flot, brugbart og holdbart.
Jeg er vild med jeres design og gode kvalitet - og farven blå 💙
Postordre går hurtigt og varerne lever op til forventningen. Jeg skal helt sikkert besøge jeres butik i Helsingør.