Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

musím povedať že som mala dosť zničene vlasy a vyskušala som bloom robbins gumíky a za chviľku som videla dosť veľkú zmenu čo som važne rada keďže som skúšala už veľa rôznych vitaminou ale tieto zatia... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Super zadeva, lasje so mi zrastli za cca 10cm v 10ih mesecih! Je okusen AMPAK meni zelooo presladek. Vrečko si zmešam v 1l vode pa mi je še vedno včasih težko piti. Lahko bi naredili kako manj sladko... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vitamíny na vlasy jsou skvělý,chutný doporučuju všema deseti. Přestaly mi padat vlasy a to mi padaly strašně. Rostou mi nové vlasové přírůstky,všimla si toho i kadeřnice. Mám pevnější nehty. Také gumí... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do włosów

Napisane przez firmę

We know your hair is sooo imporant to you - and we're here to help. We create extra-effective, modern, natural and additives-free hair care and hair-growth vitamins. Cannot wait to meet your new hair? Come closer and try Bloom Robbins.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Uporabljam ze par mesecev tako kapsule…

Uporabljam ze par mesecev tako kapsule oz. bonboncke in serum za rast las in lahko recem, da zares pomaga.
Lasje ne izpadajo vec, vidim tudi "mladicke".
To je moja nova vsakdanja podpora lasem in lasiscu.

2 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Je to moja jediná možnosť

Je to moja jediná možnosť, ako si zachraniť vlasy. Dúfam, že sa mi to podarí a bloom robins mi s tým pomôže. Spálila som si ich peroxidom a odvtedy mi vlasy nerastú len padajú čakám už 4 roky a veľmi tým trpím. Zatiaľ som si všimla, že mi začali vyrastať nové baby vlásky a veľmi sa z nich teším. Takže ďakujem ❤️

1 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Zatiaľ spokojnosť

Plusy: Rýchle dodanie, krásny dizajn, veľmi príjemná vôňa, fajn výsledok po umytí - uvidím po dlhšom používaní najmä gumíkov a séra, ale zatiaľ spokojnosť

Mínusy: Vyššia cena, kondicionér sa veľmi ťažko vytláča z fľaše a prijala by som ešte aj bezoplachovú starostlivosť :)

Najboljši vitamini

Najboljši vitamini

Po dveh mesecih uporabe opažam že razliko, lasje mi manj odpadajo. Zraven uporabljam še njihov šampon, in verjamem da z redno uporabo bodo moji laski spet kot so bili nekoč, zdravi in daljši.

Fakt dosť dobreee…

Vychválili túto značku už mnohých influenceri a nakoniec som skepticky objednala. Prvé použitie že wau mám nourish radu. Dala som si nachvíľu masku pred šamponom, potom konficioner a nakoniec ešte trochu masky nachvíľu do koncov a zmyla. Myslela som že mojim vlasom by sa zišlo tak 7 cm ostrihať že suché konce a po prvom raze a len veľmi krátkom použití masky by som povedala že by stačilo tak 2. Boli strasne jemne príjemne na dotyk. Olej do vlasov som už ani nemusela použiť a veľké plus mám pocit že sa mi menej motajú vlasy.

Gumiky na vlasy

Používam gumiky na vlasy už 3 mesiac ,a vlásky krásne začali rásť. Teraz som si objednala už ďalšie 3 mesačne balenie a dostala som šampón a kondicionér na vlasy. To duo je tiež topka..vlasy sú krasne

Oceniono na 1 z 5

Spilled products

Hi , my order was complete disaster . Everything was sticky and spilled , because some products were not even close properly .
Nobody cares tho , nobody ever respond .

24 czerwca 2025
Logo Bloom Robbins

Odpowiedź od Bloom Robbins

Hello,
Thank you for your feedback.
We’re sorry to hear that your order was damaged during delivery.

As we haven’t recorded any prior communication from your email address, we have reached out to you via email based on your review so that we can resolve the situation to your satisfaction.

Thank you for your understanding.
Kind regards,
The Bloom Robbins Team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej