Jeg har fået blomster fra Bloomon i en del år og altid været virkelig tilfreds med udvalget og kvaliteten. Ofte holdt buketten i 10 dage. Men i foråret 2026 er der sket noget med kvaliteten. O... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blomsterne ser fine ud, når man modtager dem, men de holder ikke. Efter 4 dage visnede rosen og efter 5 dage de øvrige blomster. Har intet hørt på trods af, at jeg har sendt mail med billeder. Køber... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Zobacz więcej
Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.
Napisane przez firmę

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg synes generelt designet er fint, men 3 af blomsterne var desværre ikke helt friske.

Fantastiske blomster -altid friske og flotte-jeg får blomster hver 14 dg fast
Blomsterne kommer lige til døren, og det er super nemt at ændre leverings dato hvis man ikke er hjemme

Odpowiedź od bloomon DK
Samme gamle blomster igen og igen. Kvaliteten er top men så trött af samme samme blomster igen og igen!

Odpowiedź od bloomon DK
Levede ikke til min forventning af en buket til over 300kr ift til blomsternes friskhed.
Tilgengæld god og hurtig reaktion fra kundeservice

Odpowiedź od bloomon DK
Min egen helt personlige luksus. Enhver blomst står unikt og buketten holder længe.
Liljer har dog de sidste gange et par knækkede blomster.
Smukke, altid med overraskende blomster, holdbare, fin levering, nem hjemmeside
Superflot buket! Meget varme farver der hænger godt sammen og kvaliteten er rigtig god - den ene buket holder til den næste kommer.
Jeg modtog ikke mine blomster. De er blevet afleveret siger chaufføren. Bare ikke til mig. Håber vedkommende blev glad. Jeg måtte så i byen og købe nogle andre. Surt

Odpowiedź od bloomon DK
Flotte friske blomster som holder sig gine i lang tid.