Na ongeveer 1,5 jaar begon mijn luchtontvochtiger volledig te bevriezen en werkte dus niet meer baar behoren. Contact gezocht met bloomfold en direct een retour label ontvangen om hem op te sturen. Na... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Unfortunately the first weather station we ordered was faulty and that's when you discover how good a company is that you are dealing with. Although there is no direct line to a customer service email... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisch! Door de Bloomfold deken is de winter voor mij een stuk dragelijker. En zelfs met beter weer gebruik ik hem. Door mijn gewrichtsklachten is warmte extra fijn. De deken geeft precies de wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb hier een luchtontvochtiger besteld en ontvangen. Deze was gelijk al defect. Ruim 3 weken terug heb ik deze op verzoek retour gestuurd en zou ik gelijk een nieuwe ontvangen. Tot op heden no... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bloomfold ontwikkelt premium producten voor een beter thuis. Van luchtreinigers en luchtontvochtigers tot robotstofzuigers, verwarmingsproducten en persoonlijke verzorging, wij bouwen aan een merk dat in elk aspect van je leven thuis hoort. Slimme technologie en doordacht ontwerp. Voor elk moment thuis. Wij geloven dat kwaliteit en intelligent ontwerp de standaard zijn, niet het uitzonderlijke. Elk Bloomfold product is gebouwd om te presteren, en ontworpen om bij je thuis te horen. Met klanten door heel Europa werken wij elke dag aan hetzelfde doel: een thuis dat beter werkt. Better living, by design.
Vlierweg 12, 1032LG, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Beetje sceptisch bestelling geplaatst voor de luchtontvochtiger in onze kleine badkamer zonder raam.
Verrassend stil en doeltreffend want nu blijven de muren droog en de ramen beslaan niet meer.
Daarnaast is die echt stil en zeer compact van formaat.
Wieltjes zijn erg handig want je verplaatst hem eenvoudig. De opvangbak vind ik wat lastig uitnemen en insteken omdat deze een strakke pasvorm heeft klemt deze een beetje.
Verder dik waar voor je geld in ons geval. Blij mee

Odpowiedź od Bloomfold
Snelle verzending! Super apparaat. Wij hebben een huis uit 1930 wat niet geïsoleerd is. Na een week de ontvochtiger (Bloomfold 12 liter)gebruikt te hebben een gemiddelde luchtvochtigheid van 50%, waarbij het klimaat overal in huis veel aangenamer aanvoelt. Heel blij met deze oplossing.

Odpowiedź od Bloomfold
De ontvochtiger werkt na behoren maakt wel iets meer geluid dan ik had verwachten. Maar het resultaat is fijn mijn was is in 1 dag droog.

Snelle levering.
Het werkt echt heb een douche zonder raam echt heel blij ermee.

Odpowiedź od Bloomfold
Fijn apparaat met makkelijke simpele bediening. Wij gebruiken hem het meest om het vocht uit het huis te krijgen wanneer de was binnen moet drogen en dit werkt perfect. Heel blij mee

Odpowiedź od Bloomfold
Lucht ontvochtiger besteld op 18 december, na zes dagen nog steeds niks ontvangen. Krijg geen contact met het bedrijf, op mails en whatsapp wordt niet meer gereageerd.
Ordernummer is Bf6963
Uiteindelijk de luchtontvochtiger ontvangen, het apparaat werkt zoals beloofd. De communicatie zou iets vlotter mogen, wellicht had dit met de tijd van het jaar te maken.

Odpowiedź od Bloomfold
Prima apparaten, dit was onze tweede en nu staat de luchtreiniger nog op de planning dus dat zegt genoeg

Op 25-11-2025 een bestelling gedaan
Deze waren niet meer nodig dus meteen een retour aangemeld dezelfde dag nog retour gedaan en nu is 13-12-2025 en heb ik nog steeds mijn geld niet terug
Gisteren gemaild en toevallig was het dan net afgehandeld
Maar vanmorgen kreeg ik een mail dat mijn retour verwerkt was en dat ik binnen 10 dagen mijn geld terug gestort zou krijgen
Gisteren is mij verteld dat het 2 a 3 werkdagen duurt het weekend laten ze jou nog lekker even wachten
Vriendelijke zijn ze maar dat is ook het enige. Ik bestel hier niet wat weer

Odpowiedź od Bloomfold
Na lang problemen met een veel te hoge luchtvochtigheid in woonkamer en keuken hebben we besloten om 2 ontvochtigers te bestellen bij Bloomfold. Ze zijn netjes geleverd en de communicatie verliep prima.
Eindelijk zijn we verlost van natte ramen in de ochtend, schimmelvorming op de kitranden en nu geen gedoe meer met die vochtvreter bakjes. We zetten de ontvochtigers 's nachts een uurtje of vier aan en het werkt perfect! Heel blij mee!!
De lucht is een stuk gezonder en we hebben een heleboel ergernis minder.

Odpowiedź od Bloomfold
ik ben heel tevreden van het resultaat. Super

Odpowiedź od Bloomfold
Wij hebben dit product gekocht om een beter klimaat in de woonkamer te krijgen. Wereld van verschil. Ook de vochtplekken op de muren zie je langzaam verdwijnen (apparaat Luna pas een week in gebruik)

Odpowiedź od Bloomfold
Wat een top apparaat meerder geprobeerd maar dit is een toppertje

Odpowiedź od Bloomfold
We zijn zeer tevreden met het bestelde product . We merkten ook al meteen resultaat. Ook voor de snelle en correcte levering van bloomfold.com . Een echte aanrader voor ieder huis.

Odpowiedź od Bloomfold
Ik heb op 12 november mijn ontvochtiger besteld.
Na heel veel mailen werd er toegezegd dat er opnieuw een NIEUW apparaat zou worden verstuurd. Ik zou een mail krijgen met de track en trace code.
Blijkbaar was DHL mijn bestelling kwijtgeraakt.
Gisteren weer een boos mailtje gestuurd, want na anderhalve week nog steeds niets ontvangen, terwijl er wordt vermeld dat ze de bestelling binnen 24 uur verzenden.
Zonder enige vorm correspondentie werd gistermiddag de ontvochtiger geleverd.
Ik blij....maar dat duurde niet lang.
Mijn ontvochtiger is al door een ander gebruikt.
Stekker was in de waterbak gepropt. Folie op de touchscreen was deels verwijderd en de doos was opnieuw dichtgeplakt .
Maw. Ik betaal voor een nieuwe ontvochtiger moet bijna een maand wachten en krijg vervolgens een gebruikte ontvochtiger.
Ronduit schandalig!!!@
Daarom 1ster.
Ik ben erg benieuwd hoe Marieke dit voor mij, op een professionele manier, gaat oplossen.
Tot op heden is het allemaal zeer amateuristisch en erg teleurstellend .
Update
Ik heb een ander apparaat ontvangen binnen 3 dagen. Super zou je denken....
Deze is niet alleen gebruikt maar ook nog kapot!!! Als je de waterbak verwijdert zitten er meerdere scheuren in het apparaat.
Als het kon, zou ik ze zelfs 0 sterren geven.

Odpowiedź od Bloomfold
Perfect apparaat. Je merkt na een dag al dat de muffe geur verdwenen is. Goede keus

Odpowiedź od Bloomfold
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.