Geweldige kwaliteit, echt uniek en absoluut de beste bloemen die ik ooit ergens heb besteld. De service van Bloom & Wolf is ook heel goed
Reakcja na opinię
Prachtige blomme! De donkerroze klaprozen! Ik hou van een wat harige stengel bij "zijden" bloemen, en deze waren precies wat ik zocht! De bloemenparfum die je erbij krijgt kun je ook voor andere do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eerst begrepen wij de opzet niet. We hadden een bon van onze kinderen gekregen. Na telefonisch overleg, was alles duidelijk. Een schitterende vaas, gevuld met prachtige bloemen staat nu te pronken.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bloom & Wolf specializes in premium silk flowers, delivering beautifully arranged bouquets to your home or office. Each season, we introduce new designs. Choose from purchasing, renting, or our business subscriptions.
Haarlemmerstraatweg 13, 1165MJ, Halfweg, Holandia
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Prachtige bloemen! Maar ook de manier waarop ze ingepakt waren maakt het een cadeautje om dit te ontvangen en draagt echt bij aan het luxe gevoel! Heel goed gedaan. Jullie snappen het!

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Zeer goede communicatie, eenvoudige opvolging levering bestelling, snelle levering en zeer mooie bloemen. Ik heb geen spijt van de aankoop -> integendeel ;-).

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Men garandeert de hoogst kwaliteit en dat is zeker waar. Echt wow op vlak van kwaliteit, echtheid, vormgeving. Zó blij met deze eyecatchers in mijn interieur

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Ik heb roze dille gekocht. Bloemetjes vallen makkelijk uit en de groene kleine takjes aan de stam breken makkelijk af. Bovendien: die takjes zijn van glimmend groen plastic, dus ik heb al een paar keer de vraag gehad: bij Temu gekocht? Nou, dat lijkt me niet de bedoeling. Komop Bloom & Wolf, de kwaliteit moet wel omhoog voor dat geld! Dus ik heb spijt van deze aankoop.
Snelle en compacte levering!
De kwaliteit van de bloemen zijn werkelijk fantastisch en die geur is echt onweerstaanbaar! Super blij met deze aankoop

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Amazing customer service! Quick response and very personal and attentive. Everything was perfect, and the flowers were exactly what I wanted. I definitely recommend Bloom & Wolf!

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Prachtige bloemen zorgvuldig en met luxe verpakt in doos met linten, bijbehorend persoonlijk kaartje en bloemenparfum verstuivertje
Geweldig om cadeau te krijgen

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Ik stelde enkele vragen en kreeg meteen een snel en duidelijk antwoord. Ze hebben me heel goed geholpen bij het kiezen van een passend bloemstuk. De bestelling verliep vlot en ook de levering was snel en correct. Zeer tevreden over de service — zeker een aanrader!

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Prachtig boeket, exact zoals op de foto, goed verpakt. Heel blij mee.
Nu ook nog poster besteld, ook prachtig.
Top!

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Ten eerste snelle levering,daarbij hele mooie bloemen.Hele snelle en zeer goede communicatie via de mail.Echt top

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Prachtige producten en met meer dan zorg verpakt. Zelfs het uitpakken is al een feestje!

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Geweldige service en prachtige bloemen. Mijn vaas was kapot aangekomen en ze hebben direct een nieuwe toegestuurd met een persoonlijke kaart. De manier waarop het probleem is opgelost en de persoonlijke kaart waarder ik enorm. Ik raad anderen aan om hier te bestellen. De bloemen zijn amper te onderscheiden van echte. Dankjewel Bloom& Wolf

Odpowiedź od Bloom & Wolf
De bloemenparfum die je erbij krijgt kun je ook voor andere doeleinden gebruiken!( kamerparfum etc)
Snelle verzending, goed verpakt, fijne klantenservice; eindelijk ene die goed communiceerd! Bravo!

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Net voor kerst een boeket besteld dus de levertijd was iets langer maar wat een prachtige bloemen, de hortensia’s zijn amper van echt de onderscheiden en voelen zelfs als echt bloemen. Ze zijn aan de prijzige kant maar dubbel en dwars waard!

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Onze levering heeft spijtig genoeg een ruwe weg afgelegd en was gebroken bij aankomst, doch jullie hebben dit onmiddellijk opgelost en ondertussen hebben we de prachtige "Gratitude Giftbox" ontvangen.

Odpowiedź od Bloom & Wolf
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.