Prima spul
Prima spul. Goede prijs. Duurzaam. Ruikt lekker.
Er was een kleine hick-up bij de levertijd, maar goed opgelost door klantenservice van Bliss.
Aanrader
Bij Bliss Eco Clean delen we een gezamenlijke droom: een stralend schone was én een gezonde planeet voor de generaties van de toekomst. Vanuit onze passie voor duurzaamheid en ondernemerschap hebben we Bliss Eco Clean opgericht, een bedrijf dat bijdraagt aan een schonere wereld door kleine veranderingen in dagelijkse routines.
Govert Flinckstraat 286, 1073 CG, Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima spul. Goede prijs. Duurzaam. Ruikt lekker.
Aanrader
Maakt schoon en ruikt lekker. Meer heb ik niet nodig MAAR wat krijg ik nog meer? Goeie karma want is milieuvriendelijk want er komt geen plastic aan te pas. Top en dankjewel.

Odpowiedź od Blissecoclean
Wilde graag uitproberen en ga niet meer terug! Goedkoper dan grote merken en was is top.

Odpowiedź od Blissecoclean
Top product, makkelijk te gebruiken en een heerlijke geur. Kwaliteit prijs verhouding is een 10. Veel wasbeurten voor een relatief lage prijs. Ik ga zeker een tweede keer bestellen.

Odpowiedź od Blissecoclean
Strakke klantenservice, een goed product en ook nog eens duurzaam! Wat wil je nog meer?

Odpowiedź od Blissecoclean
Heel fijn product en snelle levering! Erg tevreden, ik ga opnieuw bestellen!

Odpowiedź od Blissecoclean
Inmiddels meermaals mijn was gedaan met de wasstrips en geurboosters van Blissecoclean en de producten zijn nog beter dan verwacht. Eindelijk een milieuvriendelijk product dat echt doet wat het beloofd. Mijn was is schoon en ruikt heerlijk fris - ik ben verkocht!

Odpowiedź od Blissecoclean
Supertevreden met de Bliss wasstrips! Ik gebruikte eerst die van Mother Earth, maar die van Bliss wassen beter en ruiken lekkerder. Ik denk dat het komt doordat ze groter zijn.

Odpowiedź od Blissecoclean
Ik ben ontzettend tevreden met de milieuvriendelijke wasstrips van Bliss! Ze zijn makkelijk in gebruik, nemen weinig ruimte in beslag, en zorgen ervoor dat mijn witte was stralend schoon wordt en fris ruikt!

Odpowiedź od Blissecoclean
Fijn dat er een duurzaam wasproduct is dat geheel vrij is van plastic. Het doet zijn werk goed en laat ook lang zijn geur na in de kleding.

Odpowiedź od Blissecoclean
Heerlijk! Ik gebruik het nu al een tijd en zou geen ander merk meer willen! De grootste pluspunten voor mij zijn de scherpe prijzen, de snelle levering en het idee dat ik bijdraag aan een betere wereld. Ik bestel altijd de bundel voor alle soorten wasjes. 5 sterren!