Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok ränta för denna typ av lån Garanterat återkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allting är bara positivt för detta företag jättebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut så finns det hjälp tillfälliga problem jag tackar och bockar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig med hela ärende. Hun hadde tålamod och lungt energii, som är super vigtigt i dagens läge. Olivia försenar en löneförhöjning! 🙏☀️❤️ Mvh Damian
Reakcja na opinię
Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjälper dig att skapa balans i din ekonomi – på dina villkor. Vårt namn kommer från orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi står för: rättvisa, transparens och möjligheten att jämna ut ekonomin när det behövs som mest. Vi tror att alla förtjänar trygghet i vardagsekonomin. Därför har vi skapat en enkel, tillgänglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krångel. Oavsett om du behöver täcka en oväntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo här för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det är Equilo.
Drottninggatan 68, 111 21, Stockholm, Szwecja
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Totalt värdelös service, upplevde servicen som bristfällig och otydlig från början till slut
Rekommenderar inte

Odpowiedź od Equilo
Jag är mycket nöjd med Equilo. De är tillmötesgående och trevliga. Man får hjälp snabbt

Odpowiedź od Equilo
Snabbt att få svar om lånet. Bra kontakt och lösningar på allt.

Odpowiedź od Equilo
Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande!
Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt efter det! Hela processen var föredömlig och jag könde mig trygg med att samarbeta med Equilo framåt.

Odpowiedź od Equilo
Snabb smidig handläggning av ärendet. Blev bra bemöt så är allt nöjd.

Mvh Damian

Odpowiedź od Equilo
Tack så mycket för att jag fick låna pengar av Er

Odpowiedź od Equilo
Jag rekommenderar denna bank!
Allt gick så fint till väga. Inget svammel! Raka svar. Lättförståeligt!

Odpowiedź od Equilo
Jag är så nöjd med all hjälp jag fått av ER kunnig och trevliga, än en gång TACK

Bland de absolut bästa.
Mycket snabba och professionella.

Odpowiedź od Equilo
Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt.
Helt ok ränta för denna typ av lån
Garanterat återkommande
Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske inte alltid har det så lätt

Odpowiedź od Equilo
Trevligt bemötande, trevlig personal, snabb ärendeĥantering

Odpowiedź od Equilo
Enkelt och snabb. Lätt förklarat hur man betalar tillbaka.

Odpowiedź od Equilo
Mycket smidigt och är väldigt nöjd med snabb handläggning.
5 stjärnor!!

Odpowiedź od Equilo
Jag var så kritisk , men det var de som hjälpte mig till väga

Odpowiedź od Equilo
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.