Banner for Equilo

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande! Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt. Helt ok ränta för denna typ av lån Garanterat återkommande Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Allting är bara positivt för detta företag jättebra och snabbt service rekommenderar varmt om man hamnar i en situation som ser hopplöst ut så finns det hjälp tillfälliga problem jag tackar och bockar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig med hela ärende. Hun hadde tålamod och lungt energii, som är super vigtigt i dagens läge. Olivia försenar en löneförhöjning! 🙏☀️❤️ Mvh Damian

Informacje dotyczące firmy

1. Pozabankowe usługi finansowe

Napisane przez firmę

Equilo erbjuder en flexibel kontokredit som hjälper dig att skapa balans i din ekonomi – på dina villkor. Vårt namn kommer från orden Equal och Loan, och det speglar precis vad vi står för: rättvisa, transparens och möjligheten att jämna ut ekonomin när det behövs som mest. Vi tror att alla förtjänar trygghet i vardagsekonomin. Därför har vi skapat en enkel, tillgänglig och ansvarsfull lösning som ger dig kontroll över din ekonomi – utan krångel. Oavsett om du behöver täcka en oväntad utgift eller bara vill ha en buffert för lugnare vardag, finns Equilo här för att stötta dig. Balans. Frihet. Tillit. Det är Equilo.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Totalt värdelös service

Totalt värdelös service, upplevde servicen som bristfällig och otydlig från början till slut
Rekommenderar inte

20 kwietnia 2026

Hej Adele,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att höra att du inte är nöjd med vår service och att den upplevdes som både bristfällig och otydlig, det är långt ifrån den standard vi strävar efter.

Vi vill gärna förstå vad som gått fel och se om vi kan reda ut situationen. Du är varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig vidare. Växel: 08-777 45 50, Mejl: info@equilo.com

Oceniono na 5 z 5

Jag är mycket nöjd med Equilo

Jag är mycket nöjd med Equilo. De är tillmötesgående och trevliga. Man får hjälp snabbt

18 kwietnia 2026

Hej Nina,
Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd.😊🌸

Så nöjd smidigt o lätt

Så nöjd smidigt o lätt

Mvh Lizette

17 kwietnia 2026

Stort tack för ditt omdöme, Lizette! 🧡

Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och enkel. Det betyder mycket för oss att du är nöjd!

Snabbt svar

Snabbt att få svar om lånet. Bra kontakt och lösningar på allt.

16 kwietnia 2026

Stort tack för ditt fina omdöme, Kim! 🧡

Oceniono na 5 z 5

Tydligt och korrekt och begripligt från…

Tydligt och korrekt och begripligt från början tycker jag! Trevligt bemötande!
Roligt att de visade förtroende för mig som kund och att min ansökan blev beviljad och att utbetalningen gjordes snabbt efter det! Hela processen var föredömlig och jag könde mig trygg med att samarbeta med Equilo framåt.

14 kwietnia 2026

Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Ingrid! 🧡

Vad roligt att höra att du upplevde processen som tydlig, trygg och smidig från start till mål. Det betyder mycket för oss att du kände dig väl bemött och att allt fungerade så bra med både ansökan och utbetalning.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig även framöver!

Oceniono na 4 z 5

Snabb smidig handläggning av ärendet

Snabb smidig handläggning av ärendet. Blev bra bemöt så är allt nöjd.

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Equilo

Stort tack för ditt fina omdöme! 🧡

Vad roligt att höra att du upplevde handläggningen som snabb och smidig, och att du kände dig väl bemött. Det betyder mycket för oss att du är nöjd!

Oceniono na 5 z 5

Jag vill Tacka Olivia som hjälpte mig…

Mvh Damian

26 marca 2026

Stort tack för dina fina ord, Damian! 🧡

Det betyder verkligen mycket att höra att du kände dig trygg och väl bemött under ärendet. Jag är glad att jag kunde hjälpa dig!

Tveka inte att höra av dig igen om du behöver något framöver

Oceniono na 1 z 5

Avslag på första gång

Avslag på första gång? Nej tack aldrig mer..

25 marca 2026

Hej Sanela,
Vi förstår att det kan kännas frustrerande att få avslag. Våra beslut baseras alltid på en individuell kreditbedömning utifrån flera faktorer. Har du frågor kring beslutet är du varmt välkommen att kontakta oss, så förklarar vi gärna mer.

Tips av denna bank!

Jag rekommenderar denna bank!
Allt gick så fint till väga. Inget svammel! Raka svar. Lättförståeligt!

20 marca 2026

Odpowiedź od Equilo

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du uppskattade tydligheten och att allt kändes smidigt.

Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Tillmötesgående

Jag är så nöjd med all hjälp jag fått av ER kunnig och trevliga, än en gång TACK

1 stycznia 2026

Stort tack, Gunilla! 🧡
Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd och att du känt dig väl omhändertagen. Tack för ditt fina omdöme!

Bland de absolut bästa.

Bland de absolut bästa.
Mycket snabba och professionella.

19 marca 2026

Stort tack, Anton! 🧡
Det betyder mycket för oss att få så fina ord. Vi är glada att du haft en bra upplevelse och tackar för ditt förtroende!

Oceniono na 5 z 5

Dessa herrar och damer hanterar din…

Dessa herrar och damer hanterar din ansökan fort och smidigt.
Helt ok ränta för denna typ av lån
Garanterat återkommande
Ds. En fin trevlig attityd med ett gott bemötande mot kunder som kanske inte alltid har det så lätt

Stort tack för de fina orden, Claj! 🧡
Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattade både bemötandet och hur smidigt processen fungerade. Vi strävar alltid efter att möta våra kunder med respekt och förståelse. Tack för ditt förtroende!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, trevlig personal, snabb ärendeĥantering

3 marca 2026

Stort tack, Tommy! 🧡
Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att du haft en så positiv upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Mycket smidigt och är väldigt nöjd med…

Mycket smidigt och är väldigt nöjd med snabb handläggning.
5 stjärnor!!

Tack så mycket för din fina recension och dina 5 stjärnor! ⭐
Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och att du är nöjd med den snabba handläggningen.
Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen. 😊

Oceniono na 4 z 5

Jag var så kritisk

Jag var så kritisk , men det var de som hjälpte mig till väga

Odpowiedź od Equilo

Tack för din recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig😊

Snabbt smidigt

Snabbt smidigt

1 marca 2026

Hej Ingrid,
Tack så mycket för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde det som snabbt och smidigt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!😊

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej