Blingit.se Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Beställningen gkordes en söndag, på tisdag hade jag varorna här hemma, ett verkligt snabbt sätt att få hem sin beställning. En vara passade inte, efter samtal med en mycket trevlig personal fick j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gick snabbt att få produkten är den var beställd. Tyvärr så visade det sig att kvalitén på armbandet jag köpt inte var så bra, det gick sönder. Hörde av mig vi mail om man meddelade att det gick bra a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är jätte nöjd med allt.lätt att se produkterna, enkelt att beställa, snabb leverans. Slutligen.... Jätte bra att kunna betala mot faktura. jag skall snart göra en ny beställning för det är så mång... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker att det är riktigt bra service. Har dels ställt frågor via kundtjänst och fått svar direkt- Vid ett tillfälle var det fel på en vara och då åtgärdades det direkt fick inte vänta länge på n... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Blingit.se - på nätet sedan 2008. Här hittar Ni smycken, väskor och annat snyggt till henne och honom. Vi Erbjuder bra priser och snabb leverans. Förutom våra egna produkter så säljer vi kända varumärken som Björg, Ceannis, Dyrberg/Kern, Edblad, Friis & Company, Oxxo Design, Pearls For Girls, Pilgrim, Rock By Sweden, SNÖ med flera.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Allt funkade perfekt!

Allt funkade perfekt, ställde ett par frågor innan köp tex. och fick svar omgående!
Bra utbud och kvalitet.

31 grudnia 2012
Oceniono na 4 z 5

Bra priser och fina smycken

Köpte ett armband för ett mycket bra pris. Med tanke på vad det kostade var kvaliteten bra. Så här i juletid tog det ett tag innan jag fick smycket hemskickat men det fungerade bra och sen var det en fin överraskning när de skickade med en chokladbit i paketet :) Jag känner mig nöjd med Blingit.

31 grudnia 2012
Oceniono na 3 z 5

Snabbt och enkelt, men varierande kvalitet på varorna

Beställa varor och sådant var inte krångligt, de har också levererats mycket snabbt. Det enda negativa jag kan säga är att ringen gick sönder innan jag ens fått på den på fingret. Stenarna lossnade från själva ringen, men det är väl inget som man inte kan fixa med lite superlim...

30 grudnia 2012

Alltid nöjd!

Bra produkter och snabb leverans.
Ett par öronhänge var sådär för mina öron, men dom är väldigt känsliga.

Jag är nöjd!

29 grudnia 2012

Bra vara

Mkt nöjd med berlocken, dock var tillhörande kedja inte alls som bilden, och det stod inga mått på tjockleken på kedjan.
Men mycket bra kontakt med företaget och kunde då skicka tillbaka utan krångel.

Snabb leverans!

Lätt att hitta på sidan, lätt att beställa och snabb leverans låg i brevlådan efter bara två dagar ;-).

Oceniono na 5 z 5

Riktigt snabb leverans och bra produkter! Jag hade mina saker efter bara någon dag, direkt i brevlådan!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej