Oceniono na 1 z 5

De skrev at leveringen ville tage 1-3 dage. Den endte med at tage 2,5 uge, og det ik lige frem fordi jeg vil sige at 180 kr i levering er billigt. Og så svare de ikke på mails man sender dem.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået leveret zink-profiler til at dække kanten af min carport. Havde forespørgsel hos 2 andre leverandører og valgte denne pga pris. Trods laveste pris, så har jeg fået et perfekt resultat. Var sp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en murkrone på specialmål, hurtig levering og sublim service fra blikshop.dk Varen havde desværre en fragtskade ved ankomst. Blikshop.dk sendte lynhurtigt en ny murkrone. 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Se... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og smertefri levering, men alt for høj leveringsomkostning. Jeg købte en plastiktop til ventilationssystem for 240kr. som kunne sendes som mindre pakke, men til 285kr. i forsendelse. Så h... Zobacz więcej

1. Dostawca materiałów budowlanych
  2. Market budowlany
  3. Sklep dla majsterkowiczów
  4. Sklep z materiałami dekarskimi

Napisane przez firmę

Blikshop.dk er en digital specialforhandler af blikkenslager- og tagdækkerprodukter. Vi leverer kvalitetsmaterialer til både professionelle håndværkere og private gør-det-selv projekter – med fokus på hurtig levering, konkurrencedygtige priser og et af Danmarks største sortimenter af løsninger, der fungerer i praksis. Hos Blikshop.dk har vi fokus på at gøre det nemt og effektivt at handle de rigtige materialer til både små og store byggeopgaver. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, funktionalitet og holdbarhed, så vores kunder får produkter, der lever op til kravene i praksis – uanset om der er tale om professionelle projekter eller gør-det-selv løsninger. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører for at kunne tilbyde et stærkt og alsidigt produktsortiment inden for blandt andet tag, facade og blikarbejde. Samtidig arbejder vi løbende på at optimere vores sortiment, så vi altid matcher markedets behov. Hurtig levering er en vigtig del af vores forretning, og vi prioriterer at få varerne frem til vores kunder så effektivt som muligt. Vi ved, at tid ofte er en afgørende faktor i byggeprojekter, og derfor arbejder vi målrettet på korte leveringstider og en enkel købsproces.

3,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

3,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Modtog varen 3 dage senere.
Tim

26 czerwca 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Tim Tak for dine 5-stjerner og din tid til at give dem. Det er dejligt at læse du har været tilfreds med din købsoplevelse på Blikshop.dk. Hilsen Team Blikshop

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og en billig pris i…

Hurtig levering og en billig pris i forhold til byggemarkeder.
Kan kun anbefales.

19 czerwca 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Claus Tak for dine 5 stjerner og din tid. Det sætter vi stor pris på og er meget glade for at læse du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk. Hilsen Team Blikshop

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering god service og…

Hurtig levering god service og fantastisk produkt

17 czerwca 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Kim Mange tak for dine 5-stjerne og din tid. Dejligt at læse du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk. Hilsen Team Blikshop

Oceniono na 5 z 5

Produktet er i samme kvalitet som det…

Produktet er i samme kvalitet som det jeg tidligere har betalt 4 gange så meget for hos de store byggemarkeder.

14 czerwca 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej René Mange tak for din 5-stjerner. Dem sætter vi meget stor pris på. Dejligt at læse du har haft en god oplevelse og at vores priser er gode :-) Hilsen Team Blikshop

Kan kun anbefales

Overskuelig hjemmeside og bestillingen blev modtaget hurtigt.

27 maja 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Jesper Mange tak for din tid til at give os din feedback på din købsoplevelse ved Blikshop.dk. Det er dejligt at læse du har haft en god oplevelse. Hilsen Team Blikshop.dk

Oceniono na 5 z 5

Hurtig, nem bestilling og levering

Hurtig og nem bestilling og levering. Tak

20 maja 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Else Mange tak for dine 5-stjerner og tid. Det er dejligt at læse du har været tilfreds med din købsoplevelse på Blikshop.dk Hilsen Team Blikshop

Oceniono na 2 z 5

Lidt af hvert

Der er tre sider af min handel hos jer. Pris på genstand ok. Hurtig levering - ok. Pris for forsendelse - urimelig ( gad vide hvorfor).

10 maja 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Henning Tak for din tid. Dejligt at læse du har været tilfreds med produktet og leveringstiden. Det er desværre den pris vi betaler for fragten ved leverandøren. Hilsen Team Blikshop

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt, og god kvalitet. Og Blikshop ringede for at sikre sig at mine specialmål var rigtige.

24 kwietnia 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Finn Mange tak for dine 5 stjerner og din tid. Vi sætter stor pris på det. Dejligt at læse du har været glad for at handle ved Blikshop.dk Hilsen Team Blikshop

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering af den varer vi havde forventet 😊😊

19 kwietnia 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Ib Mange tak for dine 5-stjerner. Det er dejligt at læse vi har levet op til dine forventninger Hilsen Team Blikshop

Oceniono na 4 z 5

Zinkbakken kom hel frem selv om det var…

Zinkbakken kom hel frem selv om det var GLS

De er lynhurtige og bakken er godt håndværk.
Eneste fejl i mine øjerne er fragten er for dyr.

18 kwietnia 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Frank Tak for dine 4 stjerner og din tid. Det er dejligt at læse den kom helt frem. Hilsen Bettina

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering. Hurtig respons på spørgsmål. Men lidt høj pris for forsendelse.

19 kwietnia 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Jan Tak for dine 4 stjerner. Vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at svare. Hilsen Team Blikshop

Hurtig og flot service

Hurtig og flot service - samt flot arbejde

18 kwietnia 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Laurids Mange tak for dine 5 stjerner. Dem sætter vi meget stor pris på. Dejligt at læse du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

Oceniono na 1 z 5

Upålidelige

Upålidelige
Jeg bestilte 30 plader zink
Jeg fik en ordregodkendelse
dagen efter blev min ordre annuleret gr. "fejl i deres system"

deres priser er slet ikke til at stole på, ligeså lidt som overholdelse af deres aftaler

I har ret, jeg er professionel og i er amatører

22 marca 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Jan, vi er naturligvis kede af din oplevelse vedr. prisfejlen på sitet, men da du som professionel forbruger hos en større dansk blikkenslager-virksomhed har kendskab til dagspriser på metaller burde det være mere end tydeligt at det er en alvorlig prisfejl for vores vedkommende. Vi gør naturligvis alt for at sådanne kg / plade fejl ikke opstår i systemerne i fremtiden.
Team Blikshop.dk

Vi betragter dit køb som at handle i ond tro, da det var en meget tydelig teknisk pris fejl. Du har rigtig nok modtaget en mail fra os ved bestillingen, som blot er en automatiseret bestillings bekræftelse. Vi skriver lige med i vores handelsbetingelser som du har godkendt ved dit køb, at der tages forbehold for prisfejl.
Team Blikshop.dk

26 marca 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Gert Mange tak for dine 5 stjerner. Er meget glad for at læse du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtigst leveret.

Jeg har bestilt igen, da taghætte var bestilt for lidt sidste gang og jeg skulle have 2 mere. Jeg talte med kundeservice igen og de løser hurtigt problem og jeg fik dag efter leveret tidligt morgen

17 lutego 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Ahmet Mange tak for dine 5 stjerner. Dejligt at læse at du igen har været godt tilfreds med at handle ved Blikshop.dk

Oceniono na 5 z 5

Bestilt om morgenen og levere dagen…

Bestilt om morgenen og levere dagen efter

23 stycznia 2024

Odpowiedź od Blikshop

Hej Steen Mange tak får dine 5 stjerner. Dem sætter vi meget stor pris på. Vi er glade får du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.dk :-)

Meget behjælpelig med bestilling

Meget behjælpelig med bestilling, Blikenslager ringede for at være helt sikker på det han skulle bukke, hurtig levering 5 stjerner

15 grudnia 2023

Odpowiedź od Blikshop

Hej Christen Mange tak for din 5 stjerner. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle ved Blikshop.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej