Mój test: porównałem saldo z potwierdzeniem, potem ten sam status czekał po powrocie, bez wielkiego wow, wieczorem nie musiałem pisać drugi raz w przerwie.
Najpierw wróciłam do wniosku o wypłatę. Później kwota końcowa była osobno od opłat, mała rzecz, bez pośpiechu brzmiało normalnie przed serialem.
Ania na czacie sprawdziła brakujące punkty lojalnościowe w środę, dodała je do konta bonusowego przed wieczorem, wszystko zgadzało się od razu.
Chciałem tylko sprawdzić: wróciłam na czat po zerwanym Wi-Fi; nazwali tylko brakujący plik, po chwili brzmiało normalnie w jednej zakładce.
Porównaj kasyna online dla graczy z Polski pod kątem płatności BLIK, przejrzystych warunków i wygodnej obsługi na urządzeniach mobilnych.
zauważyłam że limit wpłat zmienił kolor…
zauważyłam że limit wpłat zmienił kolor po aktualizacji, czy to normalne? sprawdziłam ustawienia w czwartek i saldo zgadzało się dokładnie
pierwszy raz sprawdzalam automat sama
pierwszy raz sprawdzalam automat sama, wszystko wczytalo sie od razu, saldo tez bylo widoczne na biezaco
po telefonie sprawdziłem czas ważności…
po telefonie sprawdziłem czas ważności spinów; liczba spinów się zgadzała, bez pośpiechu został jasny ślad w pociągu.
najpierw dlugo czekalam na odpowiedz w…
najpierw dlugo czekalam na odpowiedz w mailu, potem napisalam jeszcze raz i od razu sprawa ruszyla, saldo sie zgodzilo.
czekając na autobus sprawdziłam licznik…
czekając na autobus sprawdziłam licznik spinów; data była pokazana przy wpisie, na małym ekranie nie ciągnęło mnie po menu na 4G.
Między dwoma mailami
Między dwoma mailami, termin ważności bonusu był czytelny przed dodaniem go do konta kasyna.
Najpierw ustawiłam limit na mobile
Najpierw ustawiłam limit na mobile. Później połączenie wróciło bez wylogowania i tyle mi wystarczy
Druga weryfikacja poszła szybk
Druga weryfikacja poszła szybko… bo pierwsza była zrobiona porządnie
trochę z ciekawości zmieniłem limit
trochę z ciekawości zmieniłem limit; ustawienie zostało aktywne
czekalam na reload w poniedzialek
czekalam na reload w poniedzialek, nie bylo go do wieczora, napisalam na czacie, konsultant potwierdzil ze saldo bonusowe juz widoczne.
na starym telefonie
na starym telefonie: Fruit Party zawiesił się na LTE w pociągu, ale runda i saldo wróciły poprawnie
dawniej z bonusem bywało różnie
dawniej z bonusem bywało różnie, dziś zgłoszenie 9081 zamknięte sprawnie.
W przed nocną zmianą
W przed nocną zmianą, historia rund zgadzała się po ponownym uruchomieniu slota.
w pociągu
w pociągu: wypłata na kartę doszła następnego dnia, a saldo w profilu było zgodne
Bez wielkich oczekiwań uruchomiłam…
Bez wielkich oczekiwań uruchomiłam Sweet Bonanza po zawieszeniu; Reactoonz wyskoczył bez długiego scrolla bez gonienia supportu
Na telefonie na czacie Magda szybko…
Na telefonie na czacie Magda szybko wyjasnila mi zasady bonusu.
zanim wzięłam bonus… doczytałam zasady
zanim wzięłam bonus… doczytałam zasady, wszystko było jasne od razu.
Mój mały test
Mój mały test: zajrzałem do statusu dokumentu, potem krok przeszedł na zaakceptowany.
Nie robię z tego epopei
Nie robię z tego epopei — filtr daty szybko znalazł moje weekendowe depozyty serio
Wypłacono 220 zł na Skrilla
Wypłacono 220 zł na Skrilla, przez kartę Visa, w przerwie obiadowej!