Hej Mary,
Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af at høre, at vores medlemskab ikke levede op til dine forventninger.
For at opsummere forløbet:
Du købte et medlemskab hos os den 26. april 2024 efter at have deltaget i en gratis prøvetræning på vores kvindehold.
Efterfølgende blev du trukket 49 kr. for resten af måneden, da vores prisstruktur justerer beløbet afhængigt af, hvornår på måneden man melder sig ind, og hvor det fulde beløb herefter trækkes den 1. i hver måned.
For at imødekomme din frustration annullerede vi dit medlemskab og refunderede beløbet.
Du meldte dig derefter ind igen den 29. april, men ønsker nu pr. 1. juni at melde dig ud og få pengene for dit medlemskab i perioden refunderet.
Vi har flere gange forsøgt at forklare, at vi desværre ikke kan opsige medlemskaber bagudrettet.
Vores medlemsbetingelser angiver tydeligt en opsigelsesperiode på løbende måned plus 30 dage, som man godkender ved køb af medlemskab.
Vi opsagde naturligvis dit medlemskab den dato, du kontaktede os, og dit medlemskab udløber efter opsigelsesperioden.
Vi håber på din forståelse og er her for at hjælpe, hvis du har yderligere spørgsmål.
Med venlig hilsen,
Blessed Performance teamet.