Jestem bardzo zadowolona z zakupu kubka i blendera. Blender jest bardzo poręczny, łatwy w obsłudze, dużym plusem jest to że ładuje go przez USB. Motywy blendera są przepiękne, każdy znajdzie coś dla s... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Colorful, powerful & viral across Europe. Meet BlendyGo — the portable blender with BlendPro technology and Pulse Motion mode. Blend your world - shop BLENDYGO now.
Stany Zjednoczone
- contact@blendygo.com
- blendygo.com
Robię koktajle od kilku dni
Robię koktajle od kilku dni. Super wszystko mieli, nawet najtwardsze rzeczy, które wrzucam do pojemnika. Do tego jest bezprzewodowy a to dla mnie ważne, bo w mojej małej kuchni ciężko już coś ustawić blisko kontaktu 😁
Dziękuję za przesyłkę szybką…
Dziękuję za przesyłkę szybką odpowiednio spakowaną bez żadnych problemów . Sprzęt bardzo mi się podoba , chyba zamówię kolejny na prezent 🎁
cudnie poręczny
cudnie poręczny blender, rzeczywiście silny, miksuje na gładziutko, prosty w obsłudze
Super święty sprzęt i szybka dostawa
Super święty sprzęt i szybka dostawa
Polecam 😊
Ułatwia życie
Polecam z całego serca blender BlendyGo! Po pierwsze dostawa ekspresowa! U mnie sprawdza do koktajli w pracy, zawsze świeży. Również używam do blendowania składników na placuszki, ma bardzo dużo zastosowań i ułatwia życie 😁
Śliczna obudowa
Śliczna obudowa, dobra moc, poradzi sobie nawet z orzechami, mrożonymi owocami i lodem, działa bez kabla. Robi pyszna kawę mrożoną i cocktail truskawkowy.
Dobrej jakości produkt z prostą obsługą…
Dobrej jakości produkt z prostą obsługą i dużą ilością potrzebnych akcesoriów.
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka. Bardzo fajna kolorystyka. Na razie wszystko działa jak trzeba.
Szybkie i bezpieczne zakupy dodatkowo…
Szybkie i bezpieczne zakupy dodatkowo udało mi się ustrzelić fajny rabacik:)
Kubek świetny
Kubek świetny, dobrze wygląda, super design i spełnia swoją funkcję jeśli chodzi o zimne napoje (ciepłych jeszcze nie testowałam 😅). Polecam każdemu kto chce zacząć regularnie się nawadniać, to fajny sposób, żeby się zachęcić do tego. Biuro obsługi nie zawodne 👍
Blender poręczny
Blender poręczny. Świetna pomoc w codziennych przygotowaniach zdrowych napoi w domu czy pracy. Limitowana edycja w kwiaty mnie zachwyciła. Zdrowa przyjemność😃
Blender sprawuje się bardzo dobrze
Blender sprawuje się bardzo dobrze, nie zauważyłam jakichkolwiek trudności w użytkowaniu. Bateria wytrzymuje długo. Jak najbardziej polecam.
Nic tylko polecać.
Wspaniała firma, wspaniałe produkty! Sam proces zamawiania danej rzeczy sprawia przyjemność. Promocje zachęcają do zakupu. Zamówiony towar spakowany i wysłany ekspresowo, a same produkty świetnie zabezpieczone wyruszają w podróż do nowego właściciela. Wygląd produktów zachwyca oko, każdy detal jest dopracowany. Użytkowanie BlendyGo Air to czysta przyjemność, a intuicyjna obsługa ułatwia każdy krok. Kubek BlendyGo Sip jest wizualnie przeuroczy, wytrzymały i każdy napój smakuje z niego jeszcze lepiej. Nic tylko polecać. :)
Super polecam
Super polecam, mam już ponad rok i świetne się sprawdza.
Bardzo polecam produkt blendy go
Bardzo polecam produkt blendy go! Szczerze? Pomógł mi przy problemach z przyjmowaniem białka oraz leków w proszku. Teraz wrzucam wszystko do niego z mrożonymi owocami i szybko i pysznie!
To już mój drugi blender
To już mój drugi blender, uwielbiam to, że może być ze mną wszędzie!