Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Gjorde brug af min lovbestemte 14 dages fortrydelsesret ved fjernkøb og sendte varen retur til butikken rettidig, som modtog pakken d. 16. december 2025. Jeg hører intet fra forrentingen før... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god og lynhurtig service. Bestilte blazer og bukser hver for sig, da de ikke skulle være i samme størrelse. Blazeren var lige en anelse til den lille side, så jeg ringede og talte med Sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget positivt overrasket over kvaliteten!☺️ Har købt både blazer og habitbukser. Har længe søgt efter et sæt, som er syet til kvinder og samtidigt er til at komme til for menneskepenge……. Også... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Refunderer ikke beløb for returnerede varer

Jeg hører intet fra forrentingen før d. 14. januar 2026, som afviser at refundere pengene, fordi jeg ved køb har accepteret, at returretten bortfalder.

Samme dag informerer jeg butikken om, at jeg gør brug af min LOVBESTEMTE fortrydelsesret for fjernkøb, som giver forbrugeren ret til at fortryde købet i op til 14 dage efter modtagelse. Der er således IKKE tale om en almindelig returnering, og lovens bestemmelser kan ikke afviges i en forbrugeraftale. Det er almindelig praksis anerkendt af Forbrugerombudsmanden.

Efterfølgende har jeg ikke hørt fra forretningen til trods for, at jeg også 30. januar igen fulgte op på henvendelsen.

DYBT UTILFREDSSTILLENDE at forretningen NÆGTER at refundere pengene, og at forretningen er SÅ lang tid om at svare og pludselig er helt STOPPET med at svare, når jeg gør opmærksom på, at jeg selvfølgelig har ret til at få mine penge igen.

15 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Professionel og personlig kundeservice med DIG i fokus!

Jeg er blæst bagover af den helt fantastiske service, jeg har modtaget hos BLAZED!

For det første er mit nye jakkesæt i en super lækker kvalitet, og som en lav, spinkel pige i en tid hvor oversized jakkesæt er lige sagen, er jagten på et feminint, faconsyet sæt som at finde den famøse nål i høstakken.
Med en lidt atypisk kropsform savnede jeg et showroom, så jeg havde mulighed for at prøve størrelserne af. Denne udfordring imødekom Sarah på bedste vis med hendes fantastiske og tillidsfulde kundeservice, så jeg fik muligheden for at prøve flere sæt af.
Som kunde føler jeg mig både hørt, set, forstået og fulgt hele vejen til dørs, og det er tydeligt, at Sarah går den ekstra mil for at have mit bedste og min oplevelse i fokus!

Jeg har INTET dårligt at sige om BLAZED.
Så er du på udkig efter et jakkesæt i god kvalitet, som vil holde i adskillige år - der samtidig kan lægges både ind og ud, så det passer specielt til DIG, vil jeg utvivlsomt anbefale BLAZED!

21 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Super god og lynhurtig service

Super god og lynhurtig service.

Blazeren var lige en anelse til den lille side, så jeg ringede og talte med Sara, der fluks sendte én i nummeret større. Jeg kunne bare vente med at returnere den først modtagne, til jeg var sikker på, hvilken str. der passede bedst 👍🏻Sara tilbød samtidig at finde en syerske i mit område, hvilket dog ikke blev nødvendigt 👌🏻

19 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Kvalitet og service i top

Kvaliteten er i top og til en virkelig god pris.
Mine udfordringer med størrelsesguiden blev løst super hurtigt, med fremsendelse af to forskellige størrelser for at sikre at jeg fik dén, der passede mig (hvilket én af dem gjorde, og sidder super godt!) - og så gratis returnering uden problemer.

24 sierpnia 2023

Meget positivt overrasket 👍🏻

Også kæmpe ros til kundeservice, mine habitbukser var en smule for store, men Sarah fra blazed sørgede for, at jeg fik tilsendt en anden størrelse samme dag jeg skrev ind - det var endda inden jeg nåede fik sendt det første par retur!! I øvrigt gratis ombytning. 👍🏻

De varmeste anbefalinger herfra, bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra

19 września 2023

Hurtig levering

Hurtig levering, jeg er så utrolig glad for mit nye jakkesæt. Utrolig rart bukser og blazer også står så godt for sig selv, så man nemt kan kombinere det med så meget forskelligt tøj og outfits! Jeg glæder mig allerede til der kommer endnu større udvalg, det er ikke sidste gang jeg har handlet her.

7 czerwca 2023

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet - så blødt og komfortabelt at have på. Jakkesættet er super klassisk og enkelt og kan derfor både anvendes til hverdag og festlige begivenheder.
Jeg kan klart anbefale at købe!

25 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Produkt og service i topklasse!

Jeg har for få dage siden bestilt et sæt i Navy og allerede modtaget det! Hurtig levering, lækker indpakning og utrolig tilfredsstillende kvalitet trods den attraktive lave pris for et ordentligt habitsæt. Helt sikkert ikke den sidste bestilling, der er foretaget hos Blazed! Klar anbefaling herfra :-)

25 kwietnia 2023

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Hurtig levering. Flot indpakning.
Jeg bruger forskellige størrelse i jakke og buks, hvilket jeg fik leveret, så jeg skulle kun have bukserne lagt lidt op.
Er super glad for mit køb 👌

14 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et sæt i både sort og navy

Jeg købte et sæt i både sort og navy. Aldrig havde jeg troet at jeg skulle blive SÅ glad for et par jakkesæt. Pasformen er perfekt, stoffet er tyndt og lækkert således man også kan bruge det til sommer også. Jeg er FAN!’

21 kwietnia 2023

5 store stjerner !

Blazed er fantastisk og har leveret et fantastisk jakkesæt til min mor i forbindelse med hendes runde fødselsdag. Tilpasning hos lokal systue fungere super godt og har givet et nærmest skræddersyet fit til meget billige penge! Tak!

15 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt et habit sæt i både sort og blå

Jeg har købt et habit sæt i både sort og blå, og kan kun give min bedste anbefaling. Sættene sidder perfekt og er super behagelig at have på. Er lavet i den skønneste kvalitet, og føler mig bare mega godt tilpas i tøjet, så syntes virkelig du skulle prøve Blazed, du vil ikke fortryde😉 Med venlig hilsen en super tilfreds kunde

8 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

bestilte en jakke fra Blazed til min…

bestilte en jakke fra Blazed til min bedre halvdel i gave - det var der nemmeste selv for mig som mand:)
konen derhjemme blev mega glad og tilfreds. lækker kvalitet og super god pasform. var lidt bange for om hun kunne passe den, da hun har en stor barm men det smarte ved jakken er at man kan få den syet ud så den passer perfekt

happy wife, happy life

16 kwietnia 2023

Lækreste jakkesæt

Lige bestil et jakkesæt fra blazed og modtog det fredag - kan kun give det 5 stjerne og min varmeste anbefaling.
Sættet kommer i så fin en kasse og det er så lækkert at have på - det er blødt og det bedste af det hele er at man kan bevæge sig i det, samtidig med man ser godt ud.
Rigtig god service og hurtig levering

- ALLE penge værd, vender helt sikkert tilbage

21 kwietnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej