Ankom til Ingridsvej 34, Blåvand. Pool var kold, filtret virkede ikke = ingen varme, spa virkede ikke, relæet slog fra, huset møgbeskidt, spindelvæv overalt det hang ned fra loftet og gla... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Vi lejede et sommerhus i Blåvand i uge 28. Ved ankomst krævede huset lige en rengøring og fjernelse af spindelvæv, hvilket vi tog i stiv arm, og klarede i løbet af en time. Desværre giver denne ople... Zobacz więcej
Wir buchen seid 10 Jahren mind. 1x im Jahr Blåvand war über diesen Anbieter, die Mitarbeiter sind super freundlich und hilfsbereit. Es werden bei Problemen schnelle und professionelle Lösungen gefunde... Zobacz więcej
En dejlig ferie i blåvand gl. skolevej 2 L i uge 28 2023. Huset ligger ved en meget trafikeret vej, så forvent meget støj på terrasse. Der 1,6 km til vandet, ikke 1 km som der står Alt var pænt re... Zobacz więcej
Vælg mellem 600 sommerhuse i Blåvand ved vestkysten i Danmark. Feriekompagniet har et stort udvalg af sommerhuse i Blåvand og omegn.
Horns Bjerge 4, 6857, Blåvand, Dania
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wir sind von den Mitarbeitern sehr herzlich empfangen worden und konnten schon eher ins Haus. Ein tolles Haus mit schöner Ausstattung und Whirlpool. Eine überdachte Terrasse hat uns schöne Abende an der frischen Luft beschert. Auf den schönen Liegen konnten wir das sonnige Wetter genießen. Rundum eine tolle Urlaubswoche. Wir kommen gerne wieder.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
En hel fantastik ferie, i et hus hvis størrelse & komfort passede os perfekt. Mange hyggelige ture langs stranden med hundene. En af de bedste ferier vi har haft.....

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Sommerhuset var ikke gjort rent, da vi overtog det. Det så ud som om der ikke havde været ordentligt gjort rent i månedsvis med fedt og støv i hele køkkenområdet. Værelse og en hems så ud som om den var blevet forladt i hast med de tidligere lejeres lagner på. Sofaen var fyldt med hundehår mv. Vi fortrød, at vi på forhånd havde bestilt og betalt rengøring til godt kr. 1300 for vi kunne have gjort det meget bedre selv, men fik efter opringning til bureaet en dekort på ½ delen af rengøring (efter forhandling). Da vi gik i gang med rengøring efter ankomst var støvsugerposen mere end fyldt og vi måtte ud at købe nye - plus andre køkkenting, der manglede fx. ostehøvl og ølåbner (godt nok er vi i grænselandet, men vi er nogle, der gerne vil have en god flaskeøl). Der manglede basale køkkenting som piskeris til elpisker, ildfaste fade mv. Køkkenet var i det hele taget tilfældigt udstyret med masser af tallerkener, 3 dåseåbnere etc. men ét lille ildfast fad, der ikke rakte til de 10 personer, der var sovepladser til. Huset bar præg af udelukkende at blive anvendt som udlejningshus. Poolen var OK, men der var ikke varmt vand nok til at fylde spaen, så den brugte vi ikke. Bureauet reagerede professionelt og imødekommende på vores henvendelser - og vi fik venlig betjening af alle. Derfor 2 stjerner.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Vi har for første men bestemt ikke sidste gang haft lejet sommerhus i Blåvand igennem Feriekompagniet. ALDRIG har vi haft lejet et sommerhus der var SÅ pænt rent. Kommer GERNE igen 👍🌞🤩

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Fantastisk forlænget weekend i blåvand. Alt i alt en super oplevelse bruger gerne feriekompagniet igen.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Super service og god stil med sms med guide til nøgleafhentning, hvis man ikke når det til åbningstid :)
Det reneste sommerhus vi nogensinde har lejet og så er beliggenheden jo enestående.
Vi bruger med glæde feriekompagniet igen 😊

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Lejligheden var fin og svarede til forventningerne på nær en enkelt ting. Den lugtede lidt indelukket, så vi åbnede døre og vinduer for at lufte ud. Det ene vindue viste sig ikke at kunne lukkes igen, selv om det gik let nok at åbne det. Vi ringede til receptionen og bad om hjælp, men først efter flere henvendelser og 4-5 timers forløb kom der en mand, der med noget besvær fik lukket vinduet. Da vi ikke vidste, hvor lang tid, der ville gå, og der var fri adgang til huset, havde vi ikke lyst til at forlade det og alle vores ting, så vi tilbragte den første solbeskinnede eftermiddag inden døre. Ud af en weekend fra fredag middag til søndag morgen var det relativt lang tid. Det vil dog ikke hindre os i at komme igen.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Har i mange år lejet sommerhuse hos Feriekompagniet. Personalet er utrolig flinke og hjælpsomme med at finde stedet der passer til os. Da vi havde fødselsdage at fejre fandt de 4 huse tæt ved hinanden godt gået.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Fantastiske feriehuse hvergang, ikke noget at sætte en finger på. Behageligt og venligt personale.👍

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Har altid været meget tilfreds med Feriekompagniet, men nu hvor man skal betale depositum, bruger vi anden udbyder som har samme huse til samme pris uden depositum.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Altid total i orden ned feriekompagniet ..Lejer altid i vesterhavsparken eller hornsbjerg
Fungerer perfekt
Lige fra indtjening til udtjent
Altid sød og venlig betjening

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
I sommeren 2020 var vi i Blåvand for 7. år i træk, og det var så 7. gang, at vi lejede sommerhus gennem Feriekompagniet, og vi har været i 6 forskellige huse, hvor alt har fungeret perfekt, lige fra reservation til hjemrejse. Det hus, som vi lejede i sommeren 2020, har vi derfor allerede reserveret til sommeren 2021 i august 2020, og denne gang for 14 dage. Vi véd simpelthen ikke, hvorfor vi absolut skal til Blåvand år efter år, men en af årsagerne er de gode huse, vi har lejet gennem Feriekompagniet og den gode service, vi altid har oplevet hos Feriekompagniet. Vi ses til august :-).

Fantastisk plass.
Mye å gjøre for både store og små
Masse aktiviteter og lange flotte sandstrender.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Velholdt ferie hus venlig betjening fra personale ved Dan Center Blåvand vi nød alle 9 store og små en fantastisk uge glæde os til et nyt ophold i det fantastiske HO
Super god oplevelse lige fra booking til indtjekning og udtjekning. Bookede et rækkehus som passede helt perfekt til vores forventninger. Har allerede booket sommerhus hos feriekompagniet igen.

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Vil til enhver tid anbefale jer, vi har kun positive oplevelser, når vi igen skal til Blåvand bliver det hos jer vi lejer et sommerhus 😄😄

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Vi er lige kommet hjem fra endnu en ferie hos jer .... vi har kun brugt jer og er mega tilfredse .... nogen huse er bedre end andre,men altid en god service ...

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Vi havde lejet et poolhus i Blåvand den første del af påsken
Fantastisk hus , og det eneste problem vi havde , var en terrassedør vi ikke kunne åbne
Der kom en mand fra feriekompagniet og “skubbede “ til døren , så var den åben
(Den bandt tilsyneladende bare 😂)
Alt i alt en god oplevelse , også med personalet på kontoret
Det er ikke første gang vi har lejet igennem feriekompagniet , og det bliver heller ikke den sidste gang 💕💕
God sommer

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Vi har i påsken lejet et skønt hus igennem Feriekompagniet Blåvand. Nem bestilling og super betjening ved udlevering af nøgler. Vi havde problemer med internettet og 15 min senere stod der den flinkeste tekniker og hjalp os. Super god oplevelse og helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller😊

Odpowiedź od Feriekompagniet Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.