Vanwege mijn ziekte heb ik weinig kracht om de rekken kleding langs te lopen. Ik ben fantastisch geholpen door twee dames die werkelijk onvermoeibaar waren om kleding voor mij uit te zoeken. Ben met e... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik kocht een Jack via internet. De maat was niet goed, ik kon deze zonder problemen retourneren naar de winkel in Enschede. Keurige bediening.
Snelle verzending en broeken zoals beschreven. Zou hier zeker weer bestellen. Doch doordat Post NL z'n zaakjes niet op orde heeft werden de goederen pas erg laat bezorgd en kwam er geen bevestiging i... Zobacz więcej
Klantvriendelijk bedrijf met ruime keuze aan dameskleding . Er zijn 2 ruime paskamers en er staat altijd koffie en thee klaar aan de gezellige tafel. De eigenaar is zeer hulpvaardig bij het samenst... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij staan voor draagcomfort en kwaliteit tegen betaalbare prijzen voor de modebewuste 50plus dame.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Je kan er makkelijk bestellen en op…
Je kan er makkelijk bestellen en op Google staat volgende dag thuis en dat is niet zo duurt bijna een week..

Snelle levering, mooie kleding
Mooie broeken besteld, zitten bij mijn moeder perfect. Hele snelle levering wat ik heel fijn vind.
Fijne webshop
Dit is een fijne webshop. Mijn bestelling werd supersnel geleverd; en de bestelde kleding had mooie kwaliteit.
Snelle levering, prima kwaliteit
Snelle levering, mooie kwaliteit broeken. Jammer dat ze mijn oude tante niet pasten . Ook jammer dat ik niet wist dat ik de retourzending zelf moest betalen. Gelukkig is de betaling van de kleding snel teruggestort.
Mooie producten en snelle levering
snelle levering
snelle levering, en als er wel eens iets moet worden geruild is dat geen probleem. Ik ben zelfs een keer opgebeld ivm een probleem. Hulde
Er was tijdelijk niet op voorraad
Er was tijdelijk niet op voorraad
Na contact weekje later ontvangen
Gewoon netjes na een week ontvangen
Morgen naar me moeder in het verpleeghuis brengen
Toppie
Goede duidelijke webshop
Goede duidelijke webshop, snelle levering ,netjes verpakt. Ben heel tevreden.
Het product was net zoals beschreven op…
Het product was net zoals beschreven op de website. Goede kwaliteit.
De verzending verliep goed. Komt misschien ook omdat ik de verzendkosten zelf moet betalen en daardoor betere kwaliteit krijg als het om de verzending gaat.
Alles corret geleverd
De snelheid
De snelheid waarmee een bestelling wordt afgeleverd kan beter. Bv na 48 uur.

Kleding netjes opgestuurd
Kleding netjes opgestuurd. Maar ik heb te groot besteld en geretourneerd. Al meer dan een week geleden en nog geen reactie gehad. Jammer

Odpowiedź od Blauw mode
De bestelling had ik snel in huis
De bestelling had ik snel in huis. Helaas paste het shirt niet en heb ik het terug moeten sturen. Het bericht dat ze de retourzending hadden ontvangen kwam ook heel snel. De service vind ik prima.
Te klein geleverd en snel en accuraat…
Te klein geleverd en snel en accuraat opgelost binnen twee dagen de goedemaat!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.