Jeg købte en prinsessekjole til min datters fødselsdag, som hun havde ønsket sig i lang tid. Desværre opdagede jeg efterfølgende, at jeg havde bestilt den i forkert størrelse. Jeg kontaktede strak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte et sengesæt til vores datter. Gratis og hurtig levering! Desværre gik lynlåsen i stykker efter første vask. Skrev til kundeservice, som svarede nærmest med det samme. Modtager nu et nyt sæt leve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min ordre ville ikke gå igennem pga. Fejl ved leveringsmetoden. Jeg skrev med Henrik fra kundeservice og fik super god service! Han bestilte min ordre gennem mail og svarede lyn hurtigt tilbage.. og s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super hurtig hjemmelevering, men når det er sagt, så skal man ikke købe varer på siden, hvis man er usikker på varen. Fortryder man sit køb koster det kassen at returnere. Fortrød købet af en sengehi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blå Elefant - en webshop med legetøj, dåbsgaver, trælegetøj, indretning til børneværelset og alt til børnefødselsdagen. Vi tilbyder gratis fragt, gratis indpakning og hurtig levering
Skegrie Kyrkväg 21, 23169, Skegrie, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Løj om produktet og sendte fra udlandet!
Købte en højdemåler fra blaelefant.dk, som tydeligt stod opgivet på hjemmesiden til at være lavet i træ.
Da vi fik den kunne vi konstatere at den var lavet af spån (Det er ikke træ men et komposit-materiale).
Da vi så skulle sende retur kunne vi konstatere at pakken skulle returneres til afsender, som åbenbart var i udlandet. Så det endte med at koste os 95kr at få absolut ingenting ud over bøvl.
Kan ikke anbefale nogen at tage risikoen og handle hos blaelefant.dk

Super hurtig levering! Varen var pakket godt ind. Handler gerne her igen. 🤩👍🏻

Odpowiedź od blåelefant.dk
Opdagede siden ved et tilfælde, og er blevet meget positivt overrasket. Virkelig fin hjemmeside, med mange gode produkter til gode priser. Hurtig levering ☺️ Mine bedste anbefalinger!

Odpowiedź od blåelefant.dk
Leverans dagen efter lagd order! Helt fantastiskt. Handlat två gånger och många fler lär det bli, bra kvalitet och gratis inslagning dessutom. Enkelt att skicka till annan adress om man skickar en present... Rekommenderas starkt.
Super god service og hurtig levering på trods af corona og julestress! Fedt med fin og gratis indpakning :)

Odpowiedź od blåelefant.dk
Lynhurtig levering, overskuelig hjemmeside, lækre ting til børnene, som bedsteforældre kan vi klart anbefale dem😊

Odpowiedź od blåelefant.dk
Mange ting at vælge imellem og virkelig hurtig levering 👍👏😊🐇

Odpowiedź od blåelefant.dk
Nem hjemmeside at betjene og hurtig afsendelse af ordre.

Odpowiedź od blåelefant.dk
Hurtig levering og nem hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale.

Odpowiedź od blåelefant.dk
Rigtig fin oplevelse. Gratis levering som gik hurtigt og alt var som det skulle være - kan klart anbefales

Odpowiedź od blåelefant.dk
Handlat 2 gånger och leveransen är sjukt snabb. Toppen att man kan få presenterna inslagna utan extra kostnad, otroligt nöjd med allt! Tänk om alla företag vore så här :)
(Jag har handlat från blaelefant.se
Super hurtig levering og rigtig fin vare modtaget. Den overgik faktisk ligefrem mine forventninger - så jeg er absolut fuldt ud tilfreds med min handel.
Super service 👍
Bestilte en højdemåler, som hurtigt blev leveret.
Desværre havde den en transportskade, hvor hjørnerne havde taget skade. Skrev derfor en mail til dem, med vedhæftet billede.
Fik hurtigt en mail om at de beklagede mange gange, og at de straks ville sende en ny, og at jeg ikke behøvede sende den defekte retur. Modtag pakken allerede dagen efter, og varen var i hel tilstand.
Fantastisk god service, og hurtig levering.
Helt OK førstegangsoplevelse, hurtig levering og skønt at der er gratis fragt!
Lynhurtig forsendelse med trackingnummer, billige varer og gratis levering. Super!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.