Blackstone Footwear Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heldere website, snelle levering, keurig verpakt en zeer hoge kwaliteit schoenen. Mijn oude Blackstone laarzen gaan al 15 jaar mee en doen het nog steeds. Maar nu toch eens nieuwe winterschoenen bij B... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zo'n 10 jaar geleden een paar lederen Blackstone laarsjes met schapenvachtvoering gekocht. Destijds vond ik ze, ondanks uitverkoop, best aan de prijs, maar ze waren zo mooi... 🥰 De laarsjes bleke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goeie prijs en snel geleverd, schoenen van Blackstone draag ik al jaren.

Oceniono na 1 z 5

Schoenen proberen terug te sturen naar dit bedrijf. Alleen accepteren ze de schoenen niet terug omdat ze iets missen van de doos! Hele slechte klantenservice die te eigenwijs is om mee te denken. Noo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent obuwia
  2. również w kategorii:
  3. Hurtownia obuwia
  4. Sklep z butami
  5. Sklep z odzieżą dla puszystych

Napisane przez firmę

Blackstone Footwear is opgericht in 1992. Ons verhaal begon met de introductie van de beroemde workerboots. De premium kwaliteit van de workerboots blijft een van onze belangrijkste merkwaarden. In de loop der jaren is de Blackstone collectie uitgebreid met verschillende soorten modellen. Boots, sneakers en veterschoenen voor heren, dames en kids. De collectie behoudt zich altijd tot onze basis en merkwaarde: stoer en stijlvol met tijdloze designs, zonder concessies te doen aan de perfecte fit. Dit resulteert in een look en feel die zeer gewaardeerd wordt door onze fans.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Odpowiedź od Blackstone Footwear

Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen! Nu kun je de winter ingaan met heerlijk warme voeten.

Mooie sneakers gekocht

Mooie sneakers gekocht. Snelle levering en ze passen perfect!

4 września 2025

Beste Marcel,
Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel fijne stappen met deze mooie blauwe sneakers ;-)
Sven

Blackstone is top

Snel
Goede communicatie
Super klantenservice

27 sierpnia 2025

Beste Bert,
Bedankt voor dit mooie compliment!
Veel plezier van je blauwe sneakers!
Jeannette

Oceniono na 3 z 5

Blackstone schoenen low top

Eerste keer aangeschaft in februari, die schoenen zijn nu al verkleurd en niet te dragen. Dus gisteren nieuwe aangeschaft in een andere kleur. Net 10 seconden aan en 1 druppel water van mn fietshoes druppelt op mn schoen. Ik voel meteen mn sok nat worden, niet zo fijn. Een coating of stof- waterdicht spray was wel geliefd…

6 czerwca 2025
Opinia niezależna

Beste E B,
Bedankt voor je feedback op onze schoenen. We vinden het jammer dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop.

We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer je schoenen zo snel verkleuren. Het is altijd goed om zulke klachten zo snel mogelijk te melden, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. We willen het natuurlijk nog steeds graag voor je oplossen. Zou je ons een foto van de klacht kunnen sturen? Je kunt dit doen naar customerservice@blackstone.nl onder vermelding van je ordernummer óf het emailadres waarmee je de schoenen had gekocht.

Daarnaast raden we inderdaad aan om een beschermende spray te gebruiken om je schoenen te beschermen tegen water en andere elementen van buitenaf. We hebben een spray beschikbaar in onze webshop die je kunt bestellen bij je nieuwe schoenen. Sprays van andere merken kunnen ook prima werken, zolang ze geschikt zijn voor het materiaal van jouw schoenen.
Sofie

Oceniono na 1 z 5

Slechtse klantenservice ooit!

Schoenen proberen terug te sturen naar dit bedrijf. Alleen accepteren ze de schoenen niet terug omdat ze iets missen van de doos! Hele slechte klantenservice die te eigenwijs is om mee te denken. Nooit hier kopen!
Of althans als er een kans is dat je ze moet terug sturen;). Andere paar schoenen die ik wel paste binnen zijn binnen no-time ook slecht(leer wordt heel snel kaal/slechte kwaliteit).

7 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Blackstone Footwear

Jammer om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met onze service. Op basis van je review heb ik onvoldoende informatie om inhoudelijk op je klacht/situatie te reageren.

Doorgaans is een beschadigde of missende doos geen probleem, wel moeten de schoenen zelf natuurlijk in nieuwstaat verkeren en dient de retour binnen de gestelde retourtermijn plaats te vinden.

Als je jouw conversatie naar customerservice@blackstone.nl zou willen versturen met een verwijzing naar deze review wil ik het graag voor je uitzoeken.

Sven / Blackstone Footwear

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej