Ordered 1 item, faulty, tried to contact 4 times o response at all. They go under several similar names.
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Var så uheldig at opgive forkert postnummer, og vil derfor kontakte dem for at få det rettet. I stedet for at få mulighed for at skrive eller ringe til dem, bliver jeg mødt med et hav af umulige sp... Zobacz więcej
Black Friday Megastore is a global marketplace that makes cross border shopping easy! At Black Friday Megastore you can buy from global retailers in your own language and currency, using recognised payment methods without needing to calculate exchange rates or shipping costs. Like all marketplaces we act as the platform provider and commercial agent of our retailers who have authorised us to conclude agreements for the sale of products on their behalf. We hope you find what you’re looking for!
Zjednoczone Królestwo
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Black Friday Megastore (blackfridaymegastore.com)
I never received my parcel and nobody responded I want my money back!
Annonse og produkt var ikke i samsvar. Og de påstår. Betaler ikke like mye i returkostnader som genseren kostet. Første og siste gang.
I ordered a Google chromecast and received a copy from China without the remote control described and pictured when ordering. And it didn’t work in Sweden. No details how to return or reclaim…
Goods never received status awaiting despatch no response to email
Do not order from them
Que timo,he comprado un teléfono móvil y no me ha llegado nada,de vergüenza
Useriøst virksomhet. Lover levering inen 2 dager. Kan ikke ta kontakt med kundeservice. Detter kan ikke være lovlig i Norge. Scam.
Ce site vient de me demander de rédiger un avis sur ma dernière commande. J'ai voulu mettre une note moyenne compte-tenu du fait que l'on ne découvre qu'après la commande que les produits sont expédiés de Chine (avec un délai d'environ 3 semaines) mais il est impossible de cliquer sur les notes de 0 à X. C'est seulement en cliquant sur le 10 que le lien a fonctionné et le site m'a remercié pour mon avis favorable ! Belle arnaque ...
Very slow delivery and yes I know it has to come from China but other Asian online sellers can get orders to me within 2 weeks!
And I ordered the item in blue but received pink!!
It's definitely not going to be worth the hassle to try to get the item exchanged and a lesson has been learnt. I'll pay more and use bol.com or amazon.nl in future!
Lieferzeit wurden 2 Tage angegeben... Nach 2 Wochen immer noch nicht da...
Dette "firmaet" er bare for dumt, og også jeg, som ikke sjekket anmeldelsene. For det første har de ikke varene i landet, de bestiller fra Kina så det går jo noen dager, for det andre går de gjennom en annen leverandør fruugo som jeg kjenner som noen som tar høy frakt. Angående frakt, jeg bestilte to små hjul til en trillekoffert, til en god pris, 85 kroner, men 210 kroner i frakt måtte de ha. Jeg tenkte å legge på to hjul til, men da steg frakten med 175 kroner!!! Dette er direkte uhørt, men det lærer en tosk til en annen gang.
Ein Stern ist noch zu viel. Ich habe bei Black Friday Megastore bestellt, landete aber hintenrum schlussendlich bei Fruugo. Mir wurde ein komplett anderer Artikel geliefert als bestellt. Bei Fruugo reagierte man nicht auf meine Anfragen und der Lieferant bot mir nur einen Rabatt an, weigert sich aber nach wie vor, mir mein Geld (CHF 40.-) zurück zu erstatten. Das erhaltene Produkt ist nicht nur optisch komplett anders als bestellt, auch die Grösse ist falsch und die Qualität entspricht einem 2.- Produkt von Wish. Absolute Frechheit aller beteiligten. Bestellt bitte niiiiiemals bei Fruugo oder über Black Friday Megastore!
Varen kom en uge for sent. Fra Kina, hvilket siden ikke reklamerer med, da det er et dansk firma. Jeg ville returnere varen, men det er ikke muligt at finde en returneringsaddresse og jeg bliver stillet frem til et nyt link som så viser linket før.. pointen er det går i ring og jeg ikke kan kontakte dem eller returnere varen.
KØB IKKE HOS DEM!!!!!
Placed order on October 27th 2023. Never received item. No shipping updates. Nothing. Yeah you got me you f*****s, but I am going to put you on blast. 🖕🏼🖕🏼🖕🏼
Jeg handlet for nesten 3000 kr. 13. november. Varene skulle ankomme senest 1. desember. Jeg har ikke mottatt noe, nå har det gått over en måned. Pakkene kan ikke spores, når jeg trykker på linken står det bare at bestillingen er mottatt i Kina, ingen annen info. Jeg har forsøkt å følge det som står på kundeservice, men da står det bare ERROR når jeg sender inn. Veldig skuffende og overraskende useriøst. Jeg visste heller ikke at det egentlig er Fruugo som er Blackfriday-megastore.
Etter at jeg ga Fruugo én stjerne her kansellerte de én av varene, men den dyreste på 2500 kr har det ikke skjedd noe med.
Jeg har også sendt mail, men ikke fått svar. Skriver her i håp om å bli kontaktet av kundeservice. Veldig skuffet, føler meg lurt.
Ordinato un un'articolo, peccato che ciò che ho ordinato non corrispondesse minimamente. Siete assurdi, non comprerò mai più nulla sul vostro sito. Arrivederci a mai più.
Totally wrong item received, ordered a Muzen OTR Black metal speaker (paid £89) and received a cheap plastic one, BT-Speaker Multimedia radio (which retails at £21) Now I find I have to return to China for a refund. No help at all from the store, just online questions. Don't order anything from this store.
Legetøj
Da jeg bestilte kunne jeg ikke se at varen kom fra Kina, det var et Dansk tlf mm. Først da jeg havde betalt kom det frem at varen kom fra Kina.
Jeg har endnu ikke modtaget varen, som var lovet leveret senest den 04-08.
Kan ikke kontakte dem.
Fake site met zendingsnummers die niet bestaan.
Bestelde waren nooit ontvangen!!
vingers weg van deze site!!
02.07.2023
Nach zügiger Bestätigung meines Kaufs einer Baseballkappe und Versandbestätigung mit Tracking Nr. geschah nichts mehr. Die Ware sollte bis zum 22.05.23 aus China geliefert werde. In der Zwischenzeit habe ich über das Hilfecenter von Black Friday Megastore (= Fruugo) nach dem Verbleib gefragt sowie bei CNE, der angebliche Spediteur, bei dem nur hinterlegt ist, dass die Sendung am 02.05. elektronisch erfasst wurde. Bis heute habe ich keinerlei Information erhalten und Klarna darüber informiert. Auch die Aufforderung per EMail zur Bewertung meines Einkaufs habe ich mehrfach mit "0 " (keine Weiterempfehlung) rausgeschickt und auch darauf keine Resonnanz erhalten. Seltsamerweise gibt es auf der Internetseite von Black Friday Megastore kein Impressum und die Kappe, die ich bestellt habe ist auch nicht mehr zu finden. Da sie für einen Geburtstag ist kann ich sie jetzt nicht mehr gebrauchen und meine Erfahrung lehrt mich, dass ich bei der Black Friday Megastore(= Fruugo) niemals mehr etwas bestelle!!! Auch die Stornierung funktioniert nicht, da angeblich die Ware versandt wurde. Das ist doch eine absolute Verarschung!!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.