Hele goede kwaliteit van t-shirts and sweaters. Zelfs na het wassen zien ze er nog als nieuw uit. Andere merk sweaters verdraaien en krijgen noppen op de kleding. Deze zijn van veel betere kwalit... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jullie doen het waarschijnlijk goed maar Bpost heel wat minder. Ik zou mijn bestelling maandag 16 of dinsdag 17/03 aankrijgen maar heb nog steeds niets gezien. 🤷♂️
Hele fijne webshop met super snelle verzending, binnen 2 dagen na bestelling had ik m'n pakket al thuis. Ook goede kwaliteit kledij met orginele stijl. Zal nog bestellen bij hun
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
The spirit of Latin-America
Dane kontaktowe
Bormte 204, 9190, Stekene, Belgia
- Help@blackandgoldofficial.com
- blackandgoldofficial.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bestelling en artikelen.
De kwaliteit van dit merk is enorm goed. Ik ben steeds tevreden van de artikelen. Jammer genoeg moest ik een paar artikelen terugsturen wegens het bijkomen van gewicht. Ik had een hele goede communicatie met de dienst na verkoop en de terugbetaling gebeurde netjes zoals gehoopt. Ik koop zeker opnieuw!
Snel geleverd
Snel geleverd. En bij een vraag rond de bestelling snel antwoord gekregen.
Snelle levering, terugbetaling retourzending duurt wel tikkeltje langer.
Tout c'est très bien passé
Tout c'est très bien passé, merci.
Juste la taille L sur l'une des deux chemise est trop petite pour moi.
Alles was duidelijk,snelle levering,zag…
Alles was duidelijk,snelle levering,zag er keurig uit. Maat klopt ,prima dus. Prijs kwaliteit is prima
Maten tailleren kleiner
Polo heeft nogal een dunne stof. Ook tailleren de maten kleiner.
Zeer goede service
Zeer onduidelijk als je een pakketje…
Zeer onduidelijk als je een pakketje wil terug sturen
Zeer snelle levering .
Mooie kleding, waardeloze klantenservice
Puur voor de kleding zou ik 5* geven, maar aangezien de klantenservice zo slecht is....
Ik heb meerdere malen contact gezocht, krijg nergens reactie op. Het duurde heel lang voordat het pakket verzonden werd, ondertussen was alles met 30% korting (dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst), toen ik daar een bericht over stuurde, aangezien er nog niks was verzonden, kreeg ik wederom geen antwoord.
En werd uiteindelijk alles zonder korting gefactureerd, ook al duurde het 2 wkn voordat het überhaupt verzonden werd. Ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen, ook zat er in mijn pakket niks geen info hoe te retourneren of wat dan ook. Ondanks de toffe producten, zou ik iedereen afraden hier te bestellen, ik gok dat als je problemen ergens mee hebt of iets retour wilt sturen, dat er geen enkele mogelijkheid is, contact te leggen, er wordt toch niet gereageerd. Oftewel slechtste klantenservice ooit!
Bestelling niet ontvangen, geen reactie
Bestelling tot op heden nog steeds niet ontvangen. Besteld op 07-03. E-mail verstuurd waar mijn bestelling blijft maar tot op heden nog steeds geen reactie.
Steeds vlugge en correcte levering
Great stuff
Great stuff
I love the quality, that's why I keep ordering 😀.
My closet is full with cloths of B&G
Snelle levering en goede kwaliteit van…
Snelle levering en goede kwaliteit van de trui.
Zeer onprofessioneel, onwettelijk
Dit bedrijf negeert simpelweg de wettelijke 14 dagen retourtermijn, schandalig! Óók wanneer je extra afgeprijsde artikelen aanschaft is dit je consumentenrecht. Men negeert de e-mails die ik hierover heb gestuurd. Zeer onprofessioneel.

Odpowiedź od Black and gold
Snel en correct besteld en verzonden 🙂
Altijd dik in orde !
Doświadczenie Trustpilot