BIZAY Recenzje

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 181 recenzji, recenzenci mieli wspaniałe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając staranne wykonanie, żywe kolory oraz precyzyjny druk, który spełnia ich oczekiwania. Wielu docenia intuicyjny kreator online, szeroki wybór szablonów oraz łatwość projektowania i składania zamówień, co ułatwia personalizację. Konsumenci są również zadowoleni z szybkich terminów realizacji i dostaw, a także z atrakcyjnych i konkurencyjnych cen. Jednak niektórzy klienci byli niezadowoleni z problemów z dostawą, takich jak uszkodzenia produktów, nieprawidłowe adresy czy długie czasy oczekiwania, a nawet nieotrzymanie części lub całości zamówienia. Pojawiły się również uwagi dotyczące ukrytych opłat doliczanych po przygotowaniu projektu oraz niższej jakości papieru czy wyblakłych kolorów w niektórych zamówieniach.

O czym najczęściej mówią ludzie

Quality

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat jakości, chwaląc staranne wykonanie, dobrą jakość papieru... Zobacz więcej

Product

Konsumenci mają niejednoznaczne odczucia dotyczące produktu, co wynika z wysokiego poziomu niezgody w... Zobacz więcej

Order

Recenzenci wspominają niejednoznaczne opinie na temat zamówień. Wielu klientów zgłaszało problemy z... Zobacz więcej

Delivery service

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z usługą dostawy, z wysokim poziomem niezgodności w opiniach.... Zobacz więcej

Price

Recenzenci podkreślają niejednoznaczne aspekty cen, ponieważ wielu konsumentów zgłaszało ukryte koszty i... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Wykonanie super. Wizytówki nie były zabezpieczone niczym, luzem w kartonie, co spowodowało, że część jest uszkodzonych przez rzucanie paczką przez kuriera. Dodatkowo po wpisaniu adresu są problemy, nu... Zobacz więcej

1. Super opcja z zamówieniami jeśli chodzi o dostawę – że szybciej, to płacisz, a później, to może być nawet za darmo. 2. Brakowało mi potwierdzeń, co się dzieje z moim zamówieniem i to mnie niepok... Zobacz więcej

Fajny i łatwy kreator na stronie , super że jest możliwość wyboru z gotowych szablonów ja akurat nie korzystałem ale sprawdziłem z ciekawości . Na prawdę atrakcyjne ceny , w miarę szybka dostawa . Moj... Zobacz więcej

Przyjazna edycja - zamawiałam wizytówki. Ładne wykonanie, wybarwione kolory, estetyczne wzorce. Szybka, choć nietania wysyłka. Ale koszt ceny do czasu realizacji, a przesyłka z Portgalii, jednak... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Drukowanie cyfrowe
  2. Na miejscu 3. wśród 4 najlepszych firm w kategorii Usługi dla biznesu
  3. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Usługi poligraficzne

O BIZAY

Jesteśmy BIZAY, Twoją drukarnią internetową w Polsce, specjalizującą się w druku cyfrowym i offsetowym, z najniższymi cenami na rynku. Gwarantujemy szybkie dostawy, abyś mógł korzystać i drukować online tanio i wygodnie!

Naszą misją jest oferowanie najlepszych doświadczeń naszym klientom. Nawigacja po naszej stronie jest łatwa i intuicyjna, zapewniając wygodę przez cały proces zakupowy. Ponadto mamy bardzo konkurencyjne ceny, profesjonalne projekty i szybkie dostawy, co czyni nas idealnym wyborem dla wszystkich Twoich potrzeb graficznych i gadżetów reklamowych.

W BIZAY mamy szeroką ofertę produktów, starannie dostosowaną do różnych segmentów rynku w Polsce. Chcemy być numerem jeden w zakupie materiałów graficznych, wykorzystując najnowocześniejsze technologie druku cyfrowego i offsetowego.

Jesteśmy czymś więcej niż drukarnią internetową, jesteśmy Twoim zaufanym partnerem w usługach marketingowych. Oprócz druku cyfrowego i offsetowego oferujemy usługi projektowe, z opcjami personalizacji dla różnych branż, w tym restauracji, nieruchomości, kancelarii prawnych, księgowości i wielu innych.

BIZAY nieustannie dąży do rozwoju, oferując najlepsze rozwiązania druku online na rynku polskim. Możesz na nas liczyć, aby uzyskać materiały graficzne najwyższej jakości i ekskluzywne gadżety reklamowe.

Nie trać czasu, złóż już teraz zamówienie w BIZAY - Twojej drukarni internetowej w Polsce! Czuj się bezpiecznie, powierzając swoje potrzeby firmie będącej liderem rynku, skoncentrowanej na doskonałej obsłudze.

Twój sklep z produktami i usługami marketingowymi

Naszą misją jest pomaganie i inspirowanie Małych i Średnich Przedsiębiorstw do osiągania sukcesów w komunikacji, zmieniając sposób, w jaki rozwijają i wdrażają swoją strategię marketingową.
Pracujemy nieustannie nad rozszerzaniem naszej gamy produktów, współpracując z naszymi klientami, aby zidentyfikować ich potrzeby i jak możemy pomóc osiągnąć ich cele biznesowe. Nieustannie poszukujemy nowych partnerów i poprawiamy relacje z istniejącymi partnerami, aby przynieść więcej wartości Twojemu biznesowi. Gwarancja satysfakcji: Staramy się spełniać oczekiwania naszych klientów. W związku z tym, jeśli produkty nie spełnią naszych obietnic, ponownie je wydrukujemy lub zwrócimy pieniądze.

Gwarancja Najniższej Ceny

Zapewniamy najniższe ceny na rynku i jednocześnie gwarantujemy najwyższą jakość.

Inwestujemy w uproszczenie procesu produkcji i dzięki innowacyjnemu oprogramowaniu łączymy produkcję zamówień od różnych klientów, obniżając jednostkowy koszt druku o 80%.

Znalazłeś niższą cenę?

Prześlij nam ofertę konkurencji. Jeśli cechy produktu będą odpowiadać tym, które oferujemy, zaksięgujemy na Twoim koncie klienta kwotę odpowiadającą różnicy w cenie.

Dobra

Zamawiałam naklejki

Zamawiałam naklejki. Odrazu 750 szt zamówiłam, ryzyk fizyk jak się nazywa. Szkoda wydanych pieniędzy. Dramatyczna jakość! Kolory wyblakłe, jakość plotera z najniższej półki, cieniutki jak reklamówka i kolor plotera zżółkły . + firmie za szybką wysyłkę i za niską cenę.Nie polecam tej firmy tym kto potrzebuje dobrej jakości i ładnych kolorków. Nr. Zamówienia 4261228

2 listopada 2025

Odpowiedź od BIZAY

Przepraszamy za Państwa komentarze i negatywne doświadczenia związane z naszą stroną internetową.

Prosimy o sprawdzenie poczty e-mail lub folderu ze spamem i odpowiedź.

Jeśli chodzi o powód Państwa zgłoszenia, potwierdziliśmy, że jest ono rozpatrywane i odpowiemy e-mailem tak szybko, jak to możliwe.

Pozostajemy do Państwa dyspozycji w razie dalszych pytań.

Absolutny żart z klienta

Absolutny żart z klienta. Została dostarczona połowa zamówienia. Kurier potwierdził, że druga połowa nie została wysłana. Nie da się skontaktować z firmą - ani przez maila, ani przez formularz (nie działa - sic!), ani przez chatbota (tylko automatyczne odpowiedzi), żaden telefon nie odpowiada (łącznie z tym podanym kurierowi). Nie ma możliwości reklamacji - radzę unikać!!!1

18 listopada 2025

Witaj,

Dziękujemy za opinię. Nie udało nam się jednak odnaleźć Twojego zamówienia na podstawie podanych informacji.

Aby rozwiązać ten problem, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta za pomocą formularza kontaktowego: https://pomoc.bizay.pl/s/?language=pl

Jesteśmy do Twojej dyspozycji w razie dalszych pytań.

Obsługa klienta

Najgorsza obsługa klienta i reklamacja ever

Mam przykrą historię. Zamówiłam pół okrągłe wizytówki - przyjechaly i się okazało, że nie wycentrowali podczas wycinania i projekt nie był na środku, poza tym kolory były jakieś rozwalone, kontrasty rozjechane, wszystko zapisałam w zalecanym przez nich profilu CMYK, powinno być dobrze, ale nie. Zagłosiłam się z reklamacją - osoba z obsługi na siłę próbowała pisać ze mną po polsku, chociaż było widać, że generuje odpowiedzi przez AI bo polskie znaki były zmienione w wykrzykniki, proszę abyśmy rozmawiali po angielsku - nie kontynuuje tym kulawym polskim. Potrzebują dowodów na reklamacje, niech nam pani prześle zdjęcia wszystkich wydruków przy linijce - a ja takie „chyba was porąbało mam wam wysłać 100 zdjęć wizytówek które wam się nie udały??” Ulegli i wystarczyło 10, ale co to za absurd. Potem się okazuje okej - nie ma opcji zwrotu pieniędzy, chociaż chciałam, bo mnie wkurwili, „możemy tylko pani wydrukować ponownie”, a ja „ale to mogę w takim razie podesłać inną wersję projektu, może uda się jeszcze coś z tymi kolorami zrobić?” Nie „musi być ten sam” i dostałam 150 wizytówek ze zwalonymi kolorami ponownie. Najgorsza masakra! NIKOMU nie polecam, zmarnowane pieniądze i cyrk na kółkach.

28 października 2025

Witaj,

Dziękujemy za opinię. Nie udało nam się jednak zlokalizować Twojego zamówienia na podstawie podanych informacji.

Aby rozwiązać ten problem, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta za pomocą formularza kontaktowego: https://helpen.bizay.nl/s/?language=nl_NL

Jesteśmy do Twojej dyspozycji, aby pomóc Ci w razie dalszych pytań.

UNIKAĆ Z DALEKA

Zamówiłam wizytówki - w określonym czasie dostałam informację, że przesyłka została odebrana - co nie było prawdą. Z tą firmą zupełnie nie można się skontaktować: wysłałam kilka maili z prośbą o kontakt, zero odzewu. Nie można się skontaktować telefonicznie, bo telefonu do kontaktu nie ma! Jak mi już odpisali po 2 tygodniach - mam wrażenie, że automat, bo dziwną polszczyzną - że proponują kolejny dodruk. A gdzie są moje wizytówki z moimi danymi osobowymi? Ani przepraszam, ani wyjaśnienia co stało się z tą przesyłką....I nadal nie odpisują! Poziom mojego sfrustrowania jest jak góra. NIGDY WIĘCEJ TAM NIC NIE KUPIĘ!!!! Absolutnie odradzam!

4 listopada 2025

Nie dotrzymali terminu dostawy

Nie dotrzymali terminu dostawy. Teraz już mi nie są potrzebne ich ulotki bo targi się skończyły.

11 listopada 2025

Witaj,

Jesteśmy do Twojej dyspozycji, aby pomóc Ci w razie dalszych pytań.

To fatalna firma

To fatalna firma - szczerze odradzam korzystanie z jej usług! Moje zamówienie nr 4185763 miało dotrzeć do mnie 31.10.2025 Jest dziś 10.11 i nic nie dotarło. Z firmą nie ma żadnego normalnego kontaktu, aby to wyjaśnić. Jest jedynie anglojęzyczny chat AI, który w niczym nie umie pomóc tak naprawdę. Omijajcie bizay.pl jak najszerszym łukiem!

EDIT 03.12.2025
Potwierdzam raz jeszcze: bizay.pl to najgorsza firma, z jaką możecie mieć styczność. Unikajcie jak ognia! Minął miesiąc od terminu dostawy - i dostawy przesyłki nie ma. Nie ma też żadnego mejla kontaktowego aktywnego, a jedynie chat, który nie pozwala nawet na opisanie problemu, a jedynie na klikanie między gotowymi formułkami tekstowymi. Shit of the year. Never again. Never.

EDIT 22.12.2025:
Zamówienie nr 4185763 wciąż nie dotarło!!! A na portalu firmy kurierskiej DPD nie ma nawet już możliwości śledzenia dostawy tego zamówienia, bo zostało wykasowane!!! Żądam zwrotu pieniędzy!!! I nie okłamujcie tutaj ludzi, że jakoby mam teraz z Wami kontakt mejlowy. Nie mam, bo jedyny mejl kontaktowy do Was w Polsce czyli info.pl(dot)bizay.com działa tylko w jedną stronę i nie można napisać niczego pod ten mejl, gdyż ta skrzynka odbiorczo jest nieaktywna!

Bizay to najgorszy rodzaj firmy, na jaki możecie trafić. Unikajcie ich jak ognia!!!

EDIT 14.02.2026
Minęło kolejne 1,5 miesiąca i nadal nic: ani dostarczenia zamówienia, ani zwrotu pieniędzy. To czysta kpina. A właściwie zwykłe złodziejstwo. Nie da się tego inaczej nazwać. Pospolita kradzież. Unikajcie tej firmy, nie wchodźcie w żadne relacje, nie róbcie zleceń, bo możecie wylądować z niczym jak ja. Bizay to synonim firmy pozbawionej jakiejkolwiek etyki w biznesie. Totalne dno.

EDIT 23.03.2026
Złodzieje! Oddawajcie pieniądze! Nie wykonaliście do dziś zlecenia! Jesteście bandą złodziei!!!

EDIT 30.04.2026
Zwróciliście pieniądze dopiero 15.04.2026 - po moich wielokrotnych żądaniach. Czy było konieczne nazywanie Was złodziejami? Oszustami? Etc.? Niestety widać było. Inaczej pewnie zwrotu pieniędzy nie zobaczyłbym. Pomijam już, że najpierw przez kilka tygodni próbowaliście zwrócić mi pieniądze w postaci... rabatu do ewentualnych następnych zakupów u Was. Wolne żarty. Pół roku walki o... 130 zł. Tragedia. Przemyślcie sobie dobrze tę historię.

10 listopada 2025

Odpowiedź od BIZAY

Z góry przepraszamy za Państwa opinię i niezbyt pozytywne doświadczenia z naszą stroną internetową.

Odnośnie przyczyny Państwa skargi, potwierdziliśmy, że została ona już rozwiązana.

Jesteśmy do Państwa dyspozycji w celu dalszego kontaktu.

Nieprofesjonalne i całkowity brak kontaktu z firmą

Całkowity brak profesjonalizmu i kontaku. Na wizytówkach dwa błędy ortograficzne i brak możliwości kontaktu żeby poprawili projekt przed wydrukiem.

5 listopada 2025

Witaj,

Dziękujemy za opinię, jednak nie udało nam się odnaleźć zamówienia, którego dotyczyły podane przez Ciebie informacje.

Jesteśmy do Twojej dyspozycji w razie dalszych pytań.

Nice!

2. Brakowało mi potwierdzeń, co się dzieje z moim zamówieniem i to mnie niepokoiło.

31 października 2025