niestety dałam się oszukać
niestety dałam się oszukać, naprawdę myślałam że znalazłam w prawdziwej gazecie pl informacje o bitcoin storm , jednak się okazało że nie, ze cały artykuł, że Olejnik bierze w tym udział itp .. to wszystko było nieprawdą, przez to wszystko straciłam czterdzieści tysiecy zl :( . moja rodzina jeszcze nie wie, a ci z bitcoinstorm cały czas do mnie dzwonią , teraz mnie strasza i nekaja. a chcialam tylko moc godnie zyc i nie liczyc i nie obracaz kazdej złotówki po 10 razy. teraz nie dosc ze nie mam srodkow do zycia, to jeszcze musialam sie wykosztowac na sprawe w sadzie, zeby walczyc o odzyskanie wszystkich swoich pieniedzy, chociaz to akurat bylo warto, bo pani pranwik udalo sie cofnac mi jeden z ostatnich przelewow no i trzy tysiace do mnie wrocilo, wystarczylo na mieszkanie i rachunki .... jednak wiem, bo na przesluchaniu bylo tez kilka innych osob tak oszukanych strasznie jak ja, ze skala tego klamstwa z panią Olejnik jest naprawdę ogromna :(. wiem niestety tez ze wiele innych ludzi caly czas daje sie na te "artykuly" nabierac, ze coraz wiecej jest osob które daly sie nabrac, gdyby ktos szukal .6>.9>.6 ,7,1,8 .4>.4>.6 zostawiam dla was kont.akt do mojej pani mecenaski, moze tez bedzie mogla doradzic i pomoc
nie dajcie się nabrac na te reklamy, pan Kuba i Pani Olejnik, nie mają nic wspólnego z ta firmą inwestycyjna!!