Ik ben echt fan van mijn nieuwe kastjes! Degelijk materiaal en super praktisch. En ook heel fijn dat ze in allemaal vrolijke kleuren beschikbaar zijn. Van één van de lades was op dag 1 het handvat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prachtige archiefkast in een mooie kleur, leuk om eens wat anders te hebben in mijn werkruimte. Levering was op afspraak, goede service.
Reakcja na opinię
Ik hou echt van alles wat jullie Maken, mooie kleuren, degelijke kwaliteit 3! Transparant over leveren
Reakcja na opinię
We brengen tijdloos vakmanschap in jouw interieur en combineren erfgoed met gedurfd design en levendige kleuren. Onze meubels zijn gemaakt om met je mee te leven, ontworpen voor elke dag, gebouwd om lang mee te gaan en om echt bij je te horen. Met een rijke traditie in kwaliteit en innovatie geven we meubels een nieuwe betekenis, zodat ze karakter, functionaliteit en plezier toevoegen aan elk huis.
Dr. Hub van Doorneweg 153, 5026 RC, Tilburg, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Voor een oude roldeur kast toch nog sleutels kunnen leveren, top

Odpowiedź od Bisley Shop
Ik hou echt van alles wat jullie
Maken, mooie kleuren, degelijke kwaliteit 3! Transparant over leveren

Odpowiedź od Bisley Shop
Goed advies goede service en uitstekende communicatie van bestellen produceren tot levering

Odpowiedź od Bisley Shop
Van één van de lades was op dag 1 het handvat afgebroken. Dit hoort natuurlijk niet, maar kan gebeuren. Het werd meteen goed door de klantenservice opgepakt. Er werd direct contact opgenomen met de fabriek in de UK en een losse nieuwe lade werd meteen geproduceerd en opgestuurd. Werd ook telkens goed op de hoogte gehouden van het proces. Echt 10/10 klantenservice.

Odpowiedź od Bisley Shop
Goede communicatie over de levering, bureau werd netjes geleverd en de montage was eenvoudig. Hij staat prachtig!

Odpowiedź od Bisley Shop
Hele mooie kasten met duidelijke communicatie over levering en een snelle, vriendelijke en meedenkende klantenservice!

Odpowiedź od Bisley Shop
Prachtig gebouwd, mooie kleuren en nu is mijn kantoor heel goed georganiseerd!

Odpowiedź od Bisley Shop
Bisley heeft geweldige meubels in heel veel kleuren die jaren meegaan om hun tijdloze karakter. Ideaal voor een thuiskantoor, maar ook elders in huis op z’n plaats. Maar net zo belangrijk: een uitstekende, goed bereikbare klantenservice voor wie je geen nummer bent!

Odpowiedź od Bisley Shop
De bezorging was perfect en vriendelijke bezorger, ook goed geïnformeerd over het bezorgmoment, jammer dat er een druk in de ladenkast zit op gelukkig minder zichtbare plek, helemaal onderin bij de plint aan de voorkant.
Groeten van Laurens Mulkens

Odpowiedź od Bisley Shop
Bought a couple of shelving units and wardrobes for our new place. Quality is very good. I was surprised that the wardrobes came unassembled since the site says that items come assembled but I understand that they are easier to transport that way. I did end up needing to hire someone to come assemble them for me since I am too small/short to handle it on my own. Be aware that they deliver items to the ground floor so if, like me, you have items going upstairs, you will have to lug them up yourself. I will definitely order from Bisley again.

Odpowiedź od Bisley Shop
ik heb 3 verschillende sleutels aangevraagd, waarvan er één niet past, daar heeft Niek meteen aktie op ondernomen, ik krijg nieuwe, hopelijk gaan die wel passen.
21-1-2026 de nieuwe ontvangen en ze passen, bedankt!

Odpowiedź od Bisley Shop
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.