Bästa hundkoppel och halsband. Vi älskar detta märket. Toppenbra kvalitet och snygga modeller som är funktionella och sitter bra. Det finns många fina färgval och olika längder och tjocklek på koppel... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag beställde en hundfluga med namn. Tyvärr blev namnet inte helt korrekt varpå jag kontaktade företaget via kontaktformulär och även via deras info-email för att höra om det var något de kunde åtgärd... Zobacz więcej
Så bra koppel. Tack för att ni hörde av er angående längre leveranstid på orange. Den med reflex var toppenfin, inga vassa reflextrådar. Tusen tack för suveräna långkoppel. Det enda som är lite tråki... Zobacz więcej
Beställde halsband, koppel och bricka. Har använt dem i en vecka nu och är supernöjd! 🤩 Inte nog med att dem är snygga och slitstarka, det är enkelt att rengöra materialet med en trasa. Kommer defini... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Birger and Company AB grundandes hösten 2020 med idén om att skapa funktionella, hållbara hundtillbehör i stilren design. Kristian & Elin Birger and Company
Dane kontaktowe
, 66433, Grums, Szwecja
- info@birgerandcompany.se
- birgerandcompany.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fina produkter
Fina produkter! Bra leveranstid, givet att produkterna tillverkas enligt önskemål. Äntligen hittat ett längre multikoppel i biothane :)
Super bra!!!
Tog ett tag för leverans (2 veckor om…
Tog ett tag för leverans (2 veckor om inte mer) men superfina vid leverans. Känns lyxiga. Inte provat dem ännu så vet inte hur kvaliteten är. Kundtjänst funkar bra!
Hundkopplen känns rejäla
Hundkopplen känns rejäla. Bra att de inte glider ur händerna när man bär handskar. En färg för varje hund.
Riktigt nöjd kund 😁
Super Bra kvalitet på sina produkter, alltid trevlig kundservice som kan hjälpa en från lätta till svåra frågor.
Har både koppel och halsband mm därifrån som jag använder varje dag
Rekommendera starkt ❤️
Utmärkta produkter
Utmärkta, kvalitativa och miljövänliga produkter för djur, med snabb leverans till mottagare.
Besviken på färgen
Älskar halsbandet har köpt flera gånger, och kommer köpa igen, men just denna gång lite besviken på färgen då jag inte tyckte den beiga var beige utan rosa. Vi har faktiskt fått flera kommentarer om det rosa halsbandet på vår hanhund

Odpowiedź od Birger and Company
Varit så jättenöjd med mina saker som…
Varit så jättenöjd med mina saker som jag köpt ❤️
Обожаю вас
Обожаю вас. Год назад заказывала именные ошейники своим собакам. Красотища! Сейчас заказала повторно, потому что поистерлись, погрызли, надо обновиться. Но расстроило то, что в этот раз не могу заказать в двух цветах🤔 но все равно. Очень хорошие изделия. У меня даже брелок с моим именем....не ошейник же себе заказывать😁. Спасибо
Grymt bra och lätt koppel!!
Halsband med Namn och Koppel
Har köpt dina halsband med namn till mina hundar och koppel som är otroligt slitstarkt. Materialet är väldigt greppvänligt och tåligt och jag är väldigt nöjd med allt jag handlat hos Birger&Co
Snabb leverans och fina grejer!
Rekomenderas!
Alltid lika nöjd med det jag beställer. Dessutom alltid hjälpsamma, svarar fort på frågor eller funderingar och ordnar det en önskar om det är möjligt. Rekomenderas!
Tack för fina produkter!! Så nöjd
Beställde halsband med namn och multikoppel i dark Brown den 28 maj och fick hem dom idag. Det är det finaste halsbandet jag har sett och kopplet verkar väldigt bra. Asså jag är så nöjd och det verkar som bra kvalitet. Blir att beställa ett sele nästa gång.
Så fina produkter av hög kvalité
Så fina produkter av hög kvalité! Jag är supernöjd med allt, design, service och kontakt. Älskar biothane som är veganskt läder, lätt att sköta och ser väldigt naturtroget ut, rekommenderas starkt!!
Doświadczenie Trustpilot