1. Fitness i dietetyka
  2. Apteka
  3. Centrum wellness

We are one of the biggest online stores for health supplements in Bulgaria. We love serving our customers and try to deliver every order in 24h using our best prices and delivery terms.

4,2

Dobra

Лошо обслужване

Поръчах 3 продукта отбелязани като налични.
За един се наложи да чакам 4 работни дни.
Друг изобщо не дойде. Нямало го и точка.
Не се обадиха да предупредят или да попитат с какво да го заменим.

6 czerwca 2023

Odpowiedź od Biomall.bg - Bulgaria

Здравейте, за всяка стъпка сте били предупредени от наш служител. Избора да изчакате е бил изцяло ваш. Когато даден продукт го няма ние не ги произвеждаме, вместо това уведомяваме клиента с какво разполагаме и можем да намерим като заместител, възможно е продуктите, които сте поръчали да са били в процес на спиране на производство или забрана, върху което не можем да влияем и ние. Смятаме че сме изпълнили максимума за вашата поръчка и не заслужаваме нито подобен рейтинг нито подобно отношение. Съжаляваме, че това се е случило, но и във аптеките не винаги има това, което търсите нали? Остане си със здраве и пазарувайте от друго място :)

аз съм лоялвземете съвета ми и купете от реномирана компания.ен клиент от дълго време

аз съм лоялен клиент от дълго време. този месец продукт, който продадоха, беше дефектен. те отказаха да направят нещо. вземете съвета ми и купете от реномирана компания.

11 lutego 2022

Odpowiedź od Biomall.bg - Bulgaria

Спрете да лъжете по разни платформи какво и как сте направили, имам общо 5 оплаквания на година от подобни "клиенти" и с радост ги молим да не пазаруват при нас защото натоварват с държанието си екипа ни.

Sorry i paid for a product.

Sorry i paid for a product.. Nothing delivered.. difficult customer services
Sorry not good

25 października 2020

Odpowiedź od Biomall.bg - Bulgaria

We never sell products abroad this review is for different business. we do not have any custoemr service in english at all ever.

Awesome service

Awesome service! I got a discount, it came in 2 days, didn't have to pay for the delivery and they made a change of the delivery provider because of my request, which I am very thankful for.

20 grudnia 2019