Vi tager lige en 1 stjernet anmeldelse mere af biokube. Mage til arogante kontor skal man lede længe efter. Service er en by i Rusland, og løfter er til for at blive brudt! Man lader si... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har precis fått installerat en Biokube Pluto till vårt fritidshus utanför Enköping. Hittills en utmärkt service från deras representant från offert till installation. De var till och med här o... Zobacz więcej
Jeg har haft en BIOKUBE Rensnings anlæg Siden År 2006 i Vedersø, anlægget har kørt upåklageligt i alle år, vi har et serviceabbonnement, hvor teknik- keren kommer hvert år. Har altid fået fin... Zobacz więcej
Hele Danmarks minirenseanlæg
Centervej Syd 5, 4733, Tappernøje, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg har haft en BIOKUBE Rensnings anlæg Siden
År 2006 i Vedersø, anlægget har kørt upåklageligt
i alle år, vi har et serviceabbonnement, hvor teknik-
keren kommer hvert år.
Har altid fået fin hjælp af både kontor personale og
teknikker.
Mine varmeste anbefalinger herfra.
Clavs Draiby

Odpowiedź od Biokube
Jeg kan ikke anbefale at installere BioKube.
Jeg fik installeret vores anlæg i oktober 2023.
Der var lidt lugtgener de første 3 mdr., men derefter ophørte generne.
Grunden til at anlægget ikke kan anbefales er, at det støjer konstant. Henover vinteren har jeg ikke bemærket det så meget, men der er det også begrænset hvor meget jeg har opholdt mig i haven i vinterens løb.
Foråret er nu kommet i gang, og selv med min dårlige hørelse kan støjen fra anlægget høres i ca. 20 m's afstand.
Det bliver rædselsfuldt at gå sommeren i møde på grund af støjen. Jeg har fortrudt investeringen i anlægget!

Odpowiedź od Biokube
Bliver overfuset af bogholder, Får trusler om div. Hun har opdaget ret sent at Hun evt. Ikke har sendt mig en faktura.. for ca 1 år siden.. en fredag eftermiddag.. Hun lytter ikke til hvad jeg siger...
Hun fortsætter på mails i et fortsættende forsvar for at hun har sin ret til at overfuse.. Det er en faktura som der ikke er sendt eller andet problem med... Jeg har betalt en faktura, og er lidt uforstående for hvad jeg har betalt for, hvad jeg skal betale igen, den faktura jeg HAR betalt er så ordnet senere ( Ca. Juli ) Men den som der er lidt uforstående omkring er fra Januar, hmm.. .. Jeg er lidt uforstående, og jeg vil gerne lige have hoved og hale i dette..Og er selv meget interesseret i at få løst opgaven... Du har 1 dag Brian... hahaha.. Uprofessionelt... mener jeg...
Hun fortsætter, samt " rocker metode " Du har ca 1. dag til at betale.... Ahmen...
Jeg forventer et svar her på TP. At i, biokube har alt i orden/kønneste orden og det er mig som er problem, ikke har betalt osv.
Men pointen er, det kan måske ( /måske ikke ) godt være i har ret, men jeg vil da lige have en forklaring, en ordentlig forståelse, tales pænt til, ikke trues med bål og brand, når jeg beder om en udredelse.. Dog kan jeg se herpå TP at andre også er lidt uforstående overfor de fakturaer.

Odpowiedź od Biokube
Det har gått en månad sedan minireningsverk BioKube Venus betong 5 PE har installerats hos oss, och vi är mycket nöjda med den, hoppas att det bli så i fortsättningen. Vi är nöjda med den hjälp vi har fått från BioKube och deras återförsäljare som också är installatör. Han har utfört anläggnings arbete professionellt genom hela processen från ansökan till slutligen igångsättning av anläggningen.
Tack för ett trevligt bemötande och bra information. Fick bra tips från er återförsäljare och nu sänder vi in tillståndsansökan till kommunen gällande en Biokube

Odpowiedź od Biokube
Da vi i sin tid fik gravet anlægget ned, med smadring af et gammelt tulipantræ til følge, havde jeg på ingen måde forestillet mig at det skulle koste 4-4500 årligt at vedligeholde. Samtidig kan man ikke få oplyst hvad prisen reelt dækker. Tekniker noget videre kæk da jeg spurgte. Slutteligt er jeg enig i at anlægget larmer og lugter af prut. Vi havde ikke valgt det samme, hvis vi havde vidst hvad vi ved i dag.

Odpowiedź od Biokube
En prisstigning på service på 10% om året er for meget!
Efter samtale med firmaet, kan man ikke redegøre for denne kraftige stigning.

Odpowiedź od Biokube
Hurtig udrykning, sublim service, flink montør med styr på sagerne.
Bare 110% i orden, det dur.
Det var der mange andre som kan lære af.

Odpowiedź od Biokube
Det er rart at blive hørt - og efter at jeg lagde nedenstående tekst på Trustpilot skete det faktisk. BioKube har fjernet grundlaget for min kritik .. så nu står en ret tilfreds kunde tilbage.
Da jeg i 2018 besluttede mig for at købe en BioKube, skrev firmaet på sin hjemmeside, at "Lovpligtig årlig service koster 1490, .- kr inklusiv (2017 priser.)" Den regning, jeg har fået for 2021 er på 5.714 kr. (svenske). Det bliver jo til noget i sådan et anlægs levetid. Årsagen er, at den servicemand, BioKube har valgt, bor 180 km. fra mit hus ved Jönköping og at han desuden skal have dobbelt betaling for den rensevæske, der bruges ( sammenlignet med butiksprisen). Det synes BioKube er helt i orden. De tog heller ikke mit parti, da den svenske kloakmester pludselig forlangte over 30.000 mere end vi havde aftalt i kontrakten. Så for mig har BioKube været et besværligt og dyrt bekendtskab.

Odpowiedź od Biokube
Årligt service af vores Biokube.
Som altid en super service, og selvfølgelig jordens flinkeste service montør... Topdollar herfra.
Pernille.
Jeg har købt et minirenseanlæg hos Biokube, som jeg oplevede vanskeligheder med i starten.
Men straks jeg henvendte mig kom de ud og rettede fejlen.
Jeg er ydermere blevet kompenseret for ekstra udgifter til ekstra tømning og min garanti er forlænget.
Anlægget fungere nu super fint - og jeg er meget tilfreds med servicen.

Odpowiedź od Biokube
Når man vælger et mini rens, så er den vigtigste parameter naturligvis at det fungerer, og det holder.
Jeg valgte at købe en Biokube, fordi at de har lavet mini rens i over 20 år. Var størst på markedet, og har 20 års proces garanti. Men det var jo også vigtigt for mig at driftsomkostningerne ikke stak af.
Alle mini rens skal have en serviceaftale, og have lavet en årlig vandprøve.
Jeg syntes at serviceaftalen fra Biokube var den mest gennemsigtige service aftale jeg så.
Hos (Alle?) andre leverandører er det sådan at hvis anlægget ikke overholder rensekrav. Så skal kunden betale for en ny vandprøve (Typisk omkring 1000 kr.). Hvis noget er gået i stykker, og det er årsagen til den dårlige vandprøve. Så skal kunden også betale for fejlfinding og reparation.
Hos Biokube skal man kun betale for den defekte del. Fejlfinding, reparation, og den nye vandprøve er gratis. Det er dejligt når nogen tror så meget på sit produkt, at de også tør stå med det økonomiske ansvar for det rent faktisk virker.
Nu har jeg haft anlægget i 1 ½ år. Anlægget har som forventet ikke givet nogen problemer, men ved opstart syntes jeg det støjede lidt rigeligt. Jeg kontaktede Biokube, og efter en konstruktiv samtale sendte de hurtigt en montør. For som de sagde, anlægget skal aligevel have et opstartsbesøg, så vi laver det bare nu.
I disse Corona tider arbejde jeg hjemme, så jeg var der da montøren kom.
Den flinke mand konstaterer at en af blæserne havde forskubbet sig under installationen, så den rørte ved siden af anlægget. Det rette han lynhurtigt, og det hele kostede gratis.
Tak til Laila, og Kim for den gode service
Mvh Jesper Nielsen
Anlæg 7768
Vi fik installeret vores BioKube renseanlæg tilbage i 2004 og det har faktisk kørt upåklageligt i alle de år. Her i 2021 overvejer vi at få opdateret styringen, da der er sket meget udvikling de sidste 17 år og vi vil gerne fremtidssikre anlægget. Selvfølgelig er der vedligeholdelse, men vi har aldrig oplevet problemer med anlægget. Vi oplever god service fra både montører og kontoret og de er altid klar til at hjælpe, hvis man har et spørgsmål. Er du på udkig efter et mini renseanlæg, kan vi kun anbefale BioKube renseanlæg.
Har haft Bio Kube's renseanlæg i omkring 10 år nu, og fuldt ud tilfreds. Det har aldrig været andet end almindelig vedligehold, der bliver udført af deres egne (flinke) servicefolk, og kan hermed klart anbefale produktet til andre.
Jeg kontaktede Biokube en lørdag formiddag, idet mit minirensingsanlæg lod til at være defekt. Han guidede mig i telefonen til at fejlsøge. Han virkede utrolig kompetent og forklarede og beskrev rigtig fint.
Vi fandt fejlen, og det havde ikke noget med minirensningsanlægget at gøre.

Odpowiedź od Biokube
Vi har haft en Biokube i snart 2 år. Anlægget har kørt upåklageligt i hele perioden. Ved at købe anlægget kom vi sandsynligvis kommunale krav om kloakering i forkøbet og har derved sparet en formue. Der er lidt brusen og boblen fra selve biokuben, så den skal ikke sættes for tæt på huset.

Odpowiedź od Biokube
Vi fik opsat en Biokube i 2019 og har været super glade for opsætning og service. Det er dejligt vi nu har et anlæg, som ikke forurener omgivelserne (vi bor omgivet af mose og småsøer).

Odpowiedź od Biokube
1. Få anlægget gravet ned så langt væk som muligt det larmer og laver konstant lyde. Mit ligger ca 25m fra huset og alligevel kan jeg høre det så snart jeg går ud af døren.
2. De tager gebyr for at sende en regning på e-mail. 50 kr. plus moms for at sende en mail :(
3. Laver man en serviceaftale i slutningen af et år, får man 2 regninger kort efter hinanden. Som man så kan sidde i telefonen og diskutere med en uforstående medarbejder, der ikke kan se det logiske i, at man ikke har lyst til, at betale for et helt år 2 gange indenfor 2 måneder. Det tog et kvarter før medarbejderen tog sig sammen og flyttede betalingstidspunktet til oktober i stedet for januar. Men eftersom jeg endnu ikke har modtaget nogen skriftlig bekræftelse på det, har jeg ikke meget tillid til, at det rent faktisk er sket.
Efter at have haft biokube i 2 måneder, må jeg sige, at jeg er meget skuffet og jeg vil ikke anbefale biokube til andre.

Odpowiedź od Biokube
Jeg kan på ingen måde anbefale andre at benytte BioKube. Anlægget støjer (laver plaskelyde og har desuden en konstant snurrelyd). De påstår at det ikke lugter fra anlægget pga. returskyl osv., men det passer ikke - det lugter! Jeg har ovenikøbet fået gravet et 20 meter langt udluftningsrør ned, som skulle sende den dårlige lugt hen i den fjerneste ende af haven - det fjerner bare ikke lugt.
Ud over at det er et dårligt produkt, så er deres såkaldte service også elendig. Deres servicetekniker er direkte uforskammet.
Hold jer fra det skidt!

Odpowiedź od Biokube
Helt usædvanlig god service og engagement.