Bio-Kultura Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het hele 'pakketje' gewoon top. De website, het klantcontact, de producten. Alles geweldig geregeld, er wordt meegedacht - proactief, dus juist over dingen waar je zelf dan weer niet aan denkt. "Beter... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Perfect mooie tuinaarde. En ook goede service. De levering kwam helaas niet zoals aangekondigd op de vrijdag. Na een mail van mij kreeg ik maandagochtend een telefoontje dat de levering blijkbaar ni... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Goed en snel advies gekregen over benodigde bemesting in mijn tuin. Tevens een woelvork aangeschaft. Echt een aanrader. Maakt het heel makkelijk om de grond te verluchten zonder het bodemleven te vers... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Prettig contact, snelle levering in topseizoen voor hun. Het product kan ik nu nog niet beoordelen, dat is het groeiseizoen afwachten. Het ruikt in ieder geval naar mest. 😬. Ik zou wel heel graag de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ogrodniczy
  2. Dostawca gleby
  3. Dostawca budynków ogrodowych

Napisane przez firmę

Wij zijn ervan overtuigd dat de bodem de basis is voor de planten in je tuin en bijdraagt aan behoud van de natuur. Ook vinden wij dat het niet moeilijk moet zijn om die goede en duurzame basis te leggen. Wij verkopen drie kwalitatief hoogwaardige producten die geschikt zijn voor elke plant en elk type tuin. Onze biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost zijn biologisch gecertificeerd en met de grootste zorg samengesteld. Wij gaan hierin verder dan een certificaat. Zo gebruiken we geen tuinturf en richten we ons op hoogwaardige soorten compost. We stellen de producten zelf samen, onder toezicht van certificeerder Control Union. Ook staan wij als enige producent van potgrond, tuinaarde en compost op de inputlijst van SKAL. We vullen de producten in big bags of zakken en laten deze door onze vervoerder bij je thuis afleveren. Onze producten zijn vanuit de praktijk ontstaan op onze biologische vaste planten kwekerij (kwekerij van Houtum) in Doorn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Goede tuingrond, goed service

Bio-Kultura heeft het echt top gedaan. Mijn bestelling werd geleverd op de dag die ik had aangegeven, met een kaartje dat aan mij was gericht. Op mijn vragen kreeg ik snel en vriendelijk antwoord. En, het belangrijkste: het product zelf is ook gewoon prima. Zeker een aanrader!

6 marca 2026

Een goede zak aarde

De levering was goed, de originele plaats lukte niet maar de chauffeur heeft geweldig meegedacht voor een goede plek.
De aarde is mooi, voelt goed en vult nu onze tuin! Er zat geen vervuiling in, en was niet te strak op elkaar geperst. Dus wij zijn helemaal tevreden.

5 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Groot fan van Biokultura, hele fijne mensen ook!

Hele fijne dame aan de lijn gehad, hartelijk en dacht met me mee. 2 kuub gecomposteerde tuinaarde besteld. Werd snel geleverd en netjes aan de zijkant van de oprit gezet zodat ik er met de auto nog langs kan. Groot fan van dit bedrijf en vooral ook van de producten. Onze bodem van de tuin krioelt van het leven en alles groeit als kool wat we planten!

5 lutego 2026

best bio grond

Ik heb nog nooit zo een goede grond gekocht, hij is luchtig, warm en het ruikt echt naar vers compost.De klantenservicemedewerker die de afspraak heeft gemaakt, was heel beleefd en dacht mee over hoe de grond af te leveren.

4 marca 2026

Een geweldig product!

Biologische tuinaarde-compost korrek en met zorg geleverd. De beste start voor mijn moestuin en bakken. 🌱😊 Bedankt!

18 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

We werden gebeld dat het goedkoper kon…

We werden gebeld dat het goedkoper kon door 2m3 bigbags te vragen ipv 1m3. Teveel betaald werd meteen teruggestort. De levering was veel vlotter dan verwacht. Chauffeur plaatste keurig op de afgesproken plek. En de tuinaarde ziet er goed uit, ruikt goed en voelt goed.

3 marca 2026

Aanrader

Prachtig materiaal, perfecte communicatie en snel geleverd in België.

23 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Hele slechte service

Hele slechte service. Voor alles wat je vraagt willen ze extra geld.
Zij zijn totaal niet flexibel en meedenkend met de klant.

De bezorging wat op woensdag tussen 13:00 en 15:00 uur zou afgeleverd worden, kregen wij om 14:14 uur een bericht dat het pas volgende dag geleverd kan worden.

Bij bestelling van 2 m3 krijgen wij werkelijk 1,5 m3 geleverd. Volgens medewerker na het vullen schudden zij de zakken waarbij de lucht eruit gaat en de grond inzakt en dan houdt je 1,5 m3 over.

Ik voel me heel erg misleid door dit bedrijf.

27 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Koop geen Bio-Kultura potgrond … tenzij je 1001+ rouwvliegjes wilt en kurkdroge aarde binnen een week.

2 40L zakken Bio-Kultura potgrond gekocht. Gemaild dat ik last heb van ontzettend veel vliegjes en dat je ze uit die zak ziet komen. Dit gebeurde tijdens openmaken en 'uitschenken' van de aarde. Bio-Kultura beweert deze rouwvliegjes niet uit hun zakken komen. ??? Ik zie ze eruit vliegen en krioelen in de potten die ik net heb gevuld met hun aarde! Ze praat tegen mij alsof ik achterlijk ben en mijn eerste plant aanschaf/verpot ofzo. Een deel van haar antwoord: "Allereerst over de vliegjes, dat zijn rouwvliegjes. Die komen niet uit onze zakken. Maar potgrond is wel een fijne voedingsbodem voor ze, zeker als het een beetje ligt te broeien, en/of als het te nat wordt gehouden. Onze potgrond wordt gemengd uit verschillende ingrediënten, die gecontroleerd zijn door SKAL. Daar zijn deze vliegjes niet. Ze liggen buiten, worden gemengd, dan gaat het in zakken, en die gaan naar de winkel. Daar zit niet veel tijd tussen, want wij maken onze voorraad op aanvraag.
Het is dus niet te zeggen op welk moment de vliegjes in de potgrond zijn gekomen, maar meestal gebeurt het bij binnenplanten, en wordt er teveel water gegeven. " Compleet negeren dat ik zeg dat die vliegjes UIT de zak komen, direct na aanschaf en ik ze in de pot zie krioelen.

Een ander punt is dat de aarde bijna direct verdroogt en keihard wordt. Ook dit ligt natuurlijk aan mij, alsof ik nog nooit eerder met aarde en planten heb gewerkt en dat ze gewoon hun zelfde standplaats hebben vóór verpotting; lees "Voor wat betreft de droge grond: het enige wat ik kan bedenken is dat je de planten verpot hebt, en ze daarna in de volle zon achter glas hebt neergezet en geen water hebt gegeven. Dan wordt potgrond kurkdroog."

DUS bij het ene excuus heb ik te veel water gegeven en bij de andere heb ik te weinig water gegeven? In een dag tijd?? Bij dezelfde planten? Direct uit de winkel in de pot, zelfde standplaats, normale watering, zoals altijd. ??? Hoe kan je te veel en te weinig water geven aan dezelfde pot? Mijn planten deden het goed! Ik ben al twee planten kwijt door deze ongein. Dit droge gebeuren van die Bio-Kultura aarde is bij mijn binnen EN buiten planten!!

20 maja 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej