Afleverede i Langeskov. Utrolig nemt at finde og god skiltning, hvor man skal holde. Meget venligt personale og rigtig god rapport gennemgang. Jeg var meget tilfreds. Desværre var der håndværker... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Skulle efter 3 år aflevere min leasingbil tilbage. Havde før afleveret i Køge, men så helt tilfældigt at den også kunne afleveres hos Applus i Vordingborg hvilket var en noget korter køretur fra sydlo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Autorola, da jeg skulle aflevere min leasebil. Høflig og god betjening, og jeg fik en grundig forklaring på rapporten i et sprog som var forståeligt. Alt i Al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stedet var nemt at finde med god skiltning, og lokalerne var både flotte og rene. Personalet var utrolig imødekommende og servicemindede. Det var min første gang, jeg skulle aflevere en leasing... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Fire af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge, Langeskov og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 900 mennesker globalt og har mere end 21 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse
Industriparken 34, 2750, Ballerup, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fin og god informativ instruktion på afleverings proces. Nemt at komme til. Hurtig ekspedition. Alt i alt god oplevelse.

Odpowiedź od Autorola Danmark
1000 stjerner 🤩 Fantastisk oplevelse at aflevere bil hos Autorola!

Odpowiedź od Autorola Danmark
Hurtig og bekymringsfri aflevering. God plads til parkering af den afleverede bil.

Intet andet end fuld tilfredshed herfra… 1000 tak

Venlige og professionelle personale
Vi gennemgik bilen sammen og personalet var meget venlig og forklarede hele processen.
Alt gik som det skulle :)

Odpowiedź od Autorola Danmark
Super service minded personale. Hurtig betjening, og forståelig forklaring.

Odpowiedź od Autorola Danmark
Stedet var let at finde, betjeningen var hurtig og god. Kan anbefales ved aflevering af leasingbil.

Odpowiedź od Autorola Danmark
Inspektionen var klar til aftalte tid.

Odpowiedź od Autorola Danmark
Ikke 5 stjerner, men 10. Tak til Julie, som lige kunne presse mig ind i systemet. Bliver pænt modtaget, af Poul. Vi får et trygt gennemgang af bilen af den høje mand, som også var på samme port som Poul.
Super fed venteværelse ⭐️👍
I Ballerup

Odpowiedź od Autorola Danmark
Super god oplevelse! Fine lokaler, god skiltning og fair behandling

Odpowiedź od Autorola Danmark
Meget venligt og ordentligt personale og et fint lokale, hvor man kan vente medens bilen bliver gennemgået. God og grundig gennemgang efterfølgende.

Odpowiedź od Autorola Danmark
En helt igennem super oplevelse med meget hjælpsom personale :)

Odpowiedź od Autorola Danmark
Nemt at finde stedet. Rigtig god og imødekommende service.
Kan helt klart anbefales

Odpowiedź od Autorola Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.